Різдвяна гілка.

Тема у розділі 'Свята і вітання', створена користувачем Оля, 5 гру 2007.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Відповідь: Різдвяна гілка.

всяке буває...

2. Оля

Оля Старожилка форуму

От і знову різдвяний час крокує по планеті. Самий кращий час в році! Приєднуймося, хто вже в нього вступив. :)

http://my.homewithgod.com/heavenlymidis/Christmas/themostwonderfultimeoftheyear.mid

THE MOST WONDERFUL
    TIME OF THE YEAR

It's the most wonderful time of the year,
    With the kids jingle belling,
    And everyone telling you, "Be of good cheer"
    It's the most wonderful time of the year.
    It's the hap-happiest season of all,
    With those holiday greetings,
    And glad happy meetings when friends come to call,
    It's the hap-happiest season of all.

There'll be parties for hosting,
    Marshmallows for toasting
    And caroling out in the snow,
    There'll be scary ghost stories and tales of the glories
    Of Christmases long, long ago.

It's the most wonderful time of the year,
    There'll be much mistletoe-ing
    And hearts will be glowing, when loved ones are near,
    It's the most wonderful time of the year
    .​

• Подобається Подобається x 10
  3. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

За ті кілька днів що ми були вдома я навчила сина грати на фортепіяно Jingle Bells. Справі, скоро Різдво. Буду помаленько пекти печиво. Вже знайшла файний перепис маківника. Миколай має завітати в кінці тижня а грошей ще нема на нього :sad:

• Подобається Подобається x 9
  4. Re:Story

Re:Story Well-Known Member

Эх. Не чувствуется почему-то ни зимы, ни Нового года. Вроде уже начали продовать елочные украшения, даже елка возле Амстора стоит. А настроение совсем не то. Все заняты проблемами, связанными с кризисом. Да, в этом году новогодние и рождественские праздники мы встретим совсем с другиму настроением. Надо что-то придумать...:scratch_one-s_head:

• Подобається Подобається x 1
  5. Просветите меня: когда униаты празднуют Рождество? 25 декабря или 7 января?

6. pukhnastyk

pukhnastyk Well-Known Member

7 січня :)

• Подобається Подобається x 2
  7. А кто из форумчан 25 празднует? Поздравлю!

8. Чупага

Чупага Well-Known Member

Рыбонько ,все христиане празднуют 25 го по церковному календарю, только живут в миру по гражданскому . Сегодня по церковному 19 .11.- по цивильному 02.12
    Меня можно поздравить и по гражданскому .:)

Останнє редагування: 2 гру 2008
    • Подобається Подобається x 4
  9. Summer

Summer Well-Known Member

вчора в новинах передали, що на Миколая 19.12 буде біля оперного вже традиційно відкриття ялинки. Ялинка буде набагато вища від минулорічної, прикраси подарує льв скло-дзеркальний завод + дизайнери попрацюють :)
    але нащо кожен рік вирізати бідне дерево, не краще штучну ставити, от показують у цілому світі так і роблять.... або якось в горщику ставити , а потім знов садити :scratch_one-s_head:

• Подобається Подобається x 4
  10. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Та просто в тих країнах де ставлять штучні ялинки живі просто не ростуть і обсипляться в моменті діла. В нас ставлять живу. Кожного року їздять по містах і селах і вишукують де найвище дерево є, тоді його обрізають і везуть на показ.

Це мудро. Пояснюю чому. Коли дерево велике і росте недалеко від будинків є ризик що воно при сильній бурі колись впраде і понищить або будинок або щось довкола нього. Плюс, після закінчення Свят в нас їздять спеціальні машини які забирають ялинки і переробляють їх на стружку яка в свою чергу піде на папів. А паперу тут йде купа купезна. :pardon:

11. Lady_Opium

Lady_Opium Well-Known Member

Цікаво де вона стоятиме, адже "традиційне" місце зайняте фонтаном
    хіба, що ввести у Львові нову традицію-до нового року висаджувати ялинку, після нового року відновлювати фонтан

12. Wild gucul

Wild gucul Well-Known Member

а я у себе дома ставитиму ЛИШЕ штучну ялинку, незважаючи на те, що вона дуже дорога, що не пахне ялинкою і що зараз криза! а всім, хто хоче ставити справжню раджу поїхати у карпати і подивитися там на лисі гори. від лісів одні полонини залишилися :ireful1:
    п.с. а мо" хто підкаже де штучну ялинку можна купити за прийнятну ціну? буду вдячний)

Останнє редагування: 2 гру 2008
  13. Зануда

Зануда така зануда

Сумно якось. Люблю Різдво. Через три тижні будемо святкувати. Але так препагано на душі і так серце щемить від тих всіх переживань. Біда от, що від мене нічого не залежить, що я не можу вплинути на ті обставини, які довкола нас склалися. Я незнаю чи плакати, чи злитися, чи що робити?
    Молюся, щоб до свят той гнітючий настрій нас покинув, щоб все налагодилось. Все частіше почали задумуватись над тим, щоб кудись виїхати, щоб ростити дітей у країні, яка про своїх громадян більше дбає ніж Україна. Прикро це визнавати, але те місце де ми живемо неможливо назвати державою. Це прото "жалкое подобие на ничтожное недорозумение."
    Сподіваюсь, що із наближенням Різдва настрій зміниться. Все ж таки - це найулюбленіше свято у році.

14. Summer

Summer Well-Known Member

цього не уточнювали, певно, біля фонтану :dntknw:

• Подобається Подобається x 1
  15. Полковник

Полковник миється в бані

А почему ИМЕННО униаты Вас так заинтересовали??????

16. pukhnastyk

Останнє редагування: 3 гру 2008
    • Подобається Подобається x 6
  17. Wild gucul

Wild gucul Well-Known Member

:sad:а у мене це відео не йде

18. pukhnastyk

Розумію Вас :) - в мене це відео теж не йде. :pardon:
    Ось редагую вже півгодини, і взяла ж з ютубу...не знаю:dntknw:
    Вставляю у вікно повідомлення вже просто саму адресу відео - і ніяк:sad:
    Взагалі те, що я намагаюсь завантажити на ЛФ, то гарна різдвяна пісня Селін Діон "Happy Christmas". :)
    Словом, йду ще редагувати. :)))

19. pukhnastyk

Чомусь та пісенька не завантажується. :dntknw:

20. Lady_Opium

Lady_Opium Well-Known Member

замість того, щоб фонтан посунути, - ялинку сунутимуть?:ireful1:

а де твій аватар? :)