Відповідь: Різдвяна гілка. З кадру було видно, що так. А ще з програми "Різдво у Львові": "...6-9 січня пл. перед церквою Пресвятої Євхаристії – урочисте встановлення Дідуха;..."-- Певно і там можна бачити. Думаю, львівські форумчани скоро відгукнуться...
Відповідь: Різдвяна гілка. О! Її вже роздивлялася на іншій гіці, де Ви з доцею на руцях перед нею стоїте... Знаєте, та світлина мені дуже сподобалась, і я її собі навіть зберегла.. А це фото дали би все ж трохи більшим , аби краще бачити...
Відповідь: Різдвяна гілка. Результат: Forbidden Your client does not have permission to get URL /s1600 from this server.
Відповідь: Різдвяна гілка. Гарна, але не видно. Я своїм шляхом подивилася, але якщо іще комусь не видно, то можу відкорегувати повідомлення. Додано через 5 хвилин Вже додала у повідомлення Олі. Маю надію, тепер працюватиме. Дуже гарна шопка! http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=213417&postcount=265
Відповідь: Різдвяна гілка. Дякую, Лілю! Така пишна, бароккова! Гарна дуже. Ольго, Можна спитати:звідки вона, коли не секрет?
Відповідь: Різдвяна гілка. дуже банальна відповідь - made in china... продається в супермаркетах і на базарах Львова...
Відповідь: Різдвяна гілка. Несподівана відповідь. Дійсно, банально. Хоч чому там дивуватись... тут у нас таке засилля китайського..Все копіюють, імітують. Трапляється, що дуже вдало... Але Ваша шопка- всеодно гарна!
Відповідь: Різдвяна гілка. Товариш в мене один є... "чорнобровий"... з Габуну, забита країнка в екваторіальній Африці... недавно в гості приїздив, казав в них просто засилля китайців. Взяли торгівлю тропічним лісом повністю в свої руки, проникли всюди, навіть якесь національне негритянське блюдо самі роблять і на вулиці продають, витіснивши аборигенів. Коротше, пора за китайську братися... Соррі за оффтоп...
Відповідь: Різдвяна гілка. трохи мене дивує, чому не так просто знайти дідуха у Львові перед Різдвом, чому немає шопок в продажу на вернісажі - невже немає творчих людей, які могли б і заробити на тому і подарувати масу радості родинам. Якщо немає львівської пропозиції то приходиться купувати неякісне китайське...
Відповідь: Різдвяна гілка. ві вєточьку пегепуталі...мілачка...вапгосікі же в нашей перший український театр для дітей та юнацтва:bazar:
Відповідь: Різдвяна гілка. а я по-жізні відать с євгєйскімі замашкамі ОООО!!!! Мій любимий! Я там майже все дитинство провела. Моя бабця працювала гардеробщицею на другому поверсі, то я безплятно на вистави ходила і навіть була закохана в одного актора. Стояла в коридорах і чекала коли він появиться :D
Відповідь: Різдвяна гілка. єнто в нас всєх па жізні ну мушу! мушу спитати! в якого......мо го знаю:shy:
Відповідь: Різдвяна гілка. де мені тепер на старості років пригадати... давно це було, як баба іще дівкою була.