Відповідь: Різдвяна гілка. А ті чоловіки люблять страшити нас, так для профілактики :radist: А поздоровлення нам дуже сподобалось.
Відповідь: Різдвяна гілка. Нехай Різдво у вишиванці розбудить Вас щасливо вранці і принесе у Вашу хату тепла і радощів багато! Розбудить пристрасні надії, зерном і щастям Вас засіє. З Різдвом Христовим! Хай ангел Господній різдвяної ночі Вашу світлицю сяйвом осяє, з неба дарунки щедро складає: віру - до серця, вічність - у душу, мудрості - в скроні, статку - в долоні. ВЕСЕЛИХ СВЯТ! Христос рождається!
Відповідь: Різдвяна гілка. Зі Святим Вечором вас, дорогі краяни! Христос ся Раждає! Славімо Його! Смачної всім куті!
Відповідь: Різдвяна гілка. Хай Ангел торкнеться ніжним крилом. Хай серце зігріє Різдвяним теплом. Хай щастя і радість наповнить ваш дім... В Різдвяний Святвечір добра Вам усім!!!
Відповідь: Різдвяна гілка. З Рождеством Христовим щиро Вас вітаю! Усмішок і щастя Вам усім бажаю! Хай здоров'я у Вас буде! Хай Ісус Вас не забуде! Щоб весело і багато провели різдвяні свята! Христос ся Рождає! П.С. Наш снопик:
Відповідь: Фотографії наших найрідніших і найближчих. здається, трохи всі відхилились від тематики гілки ні? сьогодні - святвечір. от як він пройшов у нас вдома: були всі найближчі люди, були конкурси, спів, загадування бажань. було весело. правда, не приховаю, що 2 дні підготовки до свята мене дуже виснажили... тим не менш... 1) моя мама - співає "ти ж мене підманула" 2) це я з нашою невісткою( нареченою брата). така хороша дівчина. я її люблю 3) тут мій брат співає, а ми підтанцьовуємо 4) тут в нас тріо: я, брат і мама - співаємо "пачка сигарет" цоя 5) половина гостей
Відповідь: Фотографії наших найрідніших і найближчих. ????????? Різдвяна вечеря?! А колядувати не пробували?!
Відповідь: Фотографії наших найрідніших і найближчих. чому ж ні? у нас з ранку і до години сьомої вечора грав різдвяний альбом піккардійців, були в нас і "добрий вечір тобі", а потім співали кому що хотілося і що взагалі було. то ж це... така штука... караоке:shy:
Відповідь: Фотографії наших найрідніших і найближчих. Ех, от нема як Різдво у Львові... і цоя хто-би то співав?... і вино переважно не п"ється, бо ж Свята Вечеря, нє?!
Відповідь: Фотографії наших найрідніших і найближчих. тоже правильно... не гнівайтесь, то я не зі зла...
Відповідь: Фотографії наших найрідніших і найближчих. Не знаю, в мене в родині і в колі знайомих принаймі нєа... тато мій, хоч як полюбляє одну-дві перехилити, на Вечерю не п"є... бо ж не заради столу зібралися?!
З Різдвом Христовим Вітаю всіх форумчан з Різдвом Христовим. Щастя, здоров'я, злагоди та всіляких гараздів зичу Вам!
Відповідь: Фотографії наших найрідніших і найближчих. Кагор - монастырское вино... Хотя, действительно не для того собираются родные за столом в этот день, чтобы наесться до отвала, да и вредно для постившихся накануне.