Зібралась зробити собі носика, дуже давно мріяла... Але щось не можу вирішити до якого лікаря поїхати на консультацію. Може хто вже робив? Буду вдячна за відгуки, бажано з особистого досвіду.
Рекомендую Вам зайти на ВоркМастер і там знайти спеціаліста. Я ринопластику не робила, проте робила у професіонала с ВоркМастеру біоревіталізацію. Скажу Вам одне, що там всі спеціалісти профессіонали своєї справи,кваліфіковані, з досвідом та тільки позитивними відгуками
Я також думала про пластику, але дуже боюся лікарень, уколів і всього, що пов'язано з цією темою. Як зробите - розкажіть про свої відчуття та реабілітацію.
Мені робили септопластику, це такий вид ринопластики, за медичними показаннями (викривлення носової перегородки) в Gold Laser, якщо цікаво, пишіть у приватні повідомлення, постараюся відповісти на усі питання і розповім про нюанси.
Дівчата, ринопластика, я б сказала, крайній метод. Якщо Вас хвилює виключно естетична сторона - плюньте, прийміть себе такими. Хіба якщо там медичні покази...тоді дуже зважайте на репутацію лікаря. сама не зверталася, але сестра робила (хоч я її відмовляла) робила в Медхаузі, що на Грушевського. Вона задоволена, а я свою "горбинку" не проміняю - це моя "ізюминка"))))
я тоже считаю, что это больше психологическая проблема Сейчас не устраивает нос, а завтра губы, а послезавтра - грудь и так до бесконечности.
Я за справжню красу,за природню. Якщо вже зовсмі жахливо, то можна переробити. Але тоді людина втрачає свою індивідуальність.