Ринг: двомовна лайка рулює!

Тема у розділі 'Мовне питання', створена користувачем mota_boy, 20 лип 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Полковник

Полковник миється в бані

Відповідь: Якими мовами володіють (будуть володіти) Ваші діти?

Где????:moskali:

--
    А военным на базар нииизя? Или ТОЛЬКО на Львовский???:ninja:

2. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

тут (для прикладу), полковнику! тобто - ви всіх вистроїли по власному своєму ранжиру та разумєнію, забуваючи, що й приціл то у вас з роками міг збитися!
    І в цьому - ви так само неправі, як і інша сторона - заокеанські співвітчизники, що з десяток років прожили там і впевнені, що знають стовідсоткові рецепти щастя тут! хоч насправді - мають дуже далеке та приблизне уявлення про місцеві реалії!

3. Полковник

Полковник миється в бані

Здравия желаю!
    А не Вы ли со компанией уже 3-й год доказываете мне, что я не могу быть Львовянином, а только "наслидком оккупанта"????
    С моим прицелом всё нормально, не волнуйтесь, не промажу!

• Подобається Подобається x 1
  4. afterstep

полковнику - ви плутаєте. Ваші суперечки та негаразки з парочкою емігрантів - переводите на всіх.
    Отже, на вашому прикладі - я так само можу узагальнити, що всі москвичі - вихідці Львова, і ненавидять львів'ян за те, що ті не визнають їх львівського коріння?
    --
    До речі - дата моєї реєстрації - коректна - звіртеся, скільки часу відтоді пройшло.
    І, як доросла людина - замість слова "всі" надалі вживайте синоніми - "переважна більшість тих, з ким мені доводилося вступати в полеміку" - так було би краще, вам не видається?

5. Полковник

Полковник миється в бані

Лично для ВАС!
    Львов я люблю - я в нём родился!
    Львовян я ЛЮБЛЮ!
    А Львовянок ЕЩЕ БОЛЬШЕ!
    У меня во Львове могилы МОИХ родителей и прародителей.
    У меня во Львове масса друзей и родственников!
    Не надо обобщать!
    А рагули мне крайне неприятны!

• Подобається Подобається x 1
  6. dArt

dArt Well-Known Member

7. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

ХапнУт, или хАпнут?

8. afterstep

мені - теж... але ви з ними добре ознайомлені - чи не тому ви іноді дописуєте, як вони?

а ви не сприймайте їх на свою адресу - виходьте з міркувань, що є українці і рагулі, росіяни та москалі...
    І якщо українці з росіянами цілком нормально співіснують, складають одне одному компанію тощо - то дві інші категорії - інакше ніж з подібними собі спільної мови та общєго язика - знайти не можуть...

• Подобається Подобається x 2
  9. Степаныч

А скоко кармы можно добавить по максимуму?

10. Полковник

Полковник миється в бані

ГДЕ????

11. afterstep

до речі, полковнику - Львівське політучилище вважалося елітним. Тобто випускники з нього - цінувалися - на фоні армійських дубів були інтелігентами, і в рукопашному - теж спуску не давали...
    а ви щось - своїми дописами - пробуєте спаскудити ту репутацію :sad:

а який сенс? карма в мене і так вже захмарна - пишу лише для власного задоволення ;)
    а тим, кому потрібна - скажіть, скинемося та влаштуємо "кармообмінник" ;)

12. Полковник

Полковник миється в бані

Ваше мнение по данному вопросу меня совершенно не интересует!
    Вольно, свободен!

13. Степаныч

Справа не у Вашій кармі. Справа у моїй реакції на Ваш допис. :clapping:

14. dArt

dArt Well-Known Member

+1
    вы просто бешенными темпами растете в моих глазах.

Беда еще в том что многие принадлежашщие к категории "рогули" позволяют себе называть москалями всех русских без исключения.
    Реакция получается адекватная.
    В том то все и дело, что сейчас украинцам и русским , живущим в украине необходимо искать пути сближения и взаимопонимания друг с другом, и наконец, понять, что мы все имеем право жить на этой земле (я имею конкретно город Львов), и получать уважение друг от друга. А что уж говорить о поляках, приложивших к созданию архитектурного наследия Львова побольше чем украинцы и русские вместе взятые.
    А армяне, евреи и венгры? Львов ВСЕГДА был городом мультинациональным и обьявлять его на данном историческом этапе наследием какой то одной нации считаю искренне неправильным.

15. afterstep

тільки не поляки - тут своєрідна львівська історія - але то несуттєво ;)
    загалом - Львів завше був багатонаціональним і терпимим до всіх національностей. І так, думаю, буде й надалі - принаймні, хотілося б сподіватися, що безпричинна шовіністична агресія не приживеться.
    От тільки полковнику - то не подобається... Львів, по всім канонам жанру та повідомленням московських ЗМІ - повинен бути заселеним войовничими рагулями...
    І полковник, прийшовши сюди з відповідним настроєм - вже три роки старається довести львів'янам, що вони агресивні шовіністичні москалененависники...
    --
    Але навіть львівські росіяни москалів недолюблюють...

+1 до карми - або +1 до "втратив". Лічильники - незалежні.
    Але особисто мені б сподобалося ваше словесне висловлення вашої реакції на мій допис ;)

16. Полковник

Полковник миється в бані

Где?????
    Гасла, гасла и еще раз гасла!
    Именно это я и называю РОГУЛИЗМОМ!
    Пока, рагуль!
    Это ведь не обидно? Правда?
    Я ведь не должен обижаться на МОСКАЛЯ?:moskali:

17. dArt

dArt Well-Known Member

Думаю Полковник сам за себя ответит, но скорее что ему, как и мне просто хочется жить в нормальном городе, где люди не воспринимают человека по национальности, а в первую очередь обращают внимание на уровень его культуры и интелектуальных способностей. К сожелению это пока не так, а ненависть и ксенофобия порождают сами себя и с другой стороны.
    Я вот пока не перешел учится в украинскую школу на 2 года (язык подтянуть) очень хорошо и адекватно относился как к украинцам, так и старался понять рогулей. 2х лет "цькування" мне хватило чтоб гораздо прохладней относится к одним и возненавидеть других.

18. afterstep

ну і що? мене теж певний відрізок життя рагулі цькували - і що то їм дало?
    але той же полковник - от чесно признаюся - просто нині вивів мене з рівноваги. Веде себе як місцевий рагуль, що волею долі до Москви переїхав. І тепер масквіч карєнной.
    --
    Тобто дана перепалка - суто особиста - доки полковник не зволить сказати - "вибачте, коли я кажу всі львів'яни - я маю на увазі лише те, що мені в житті не щастить, і зазвичай з львів'ян на МОЇЙ дорозі часто саме рагулі трапляються, а з іншими львів'янами, якщо я їх і зустріну - я волію не спілкуватися"

полковнику, у вас самі лише штампи. Якщо вам дати докази, коли ви "соврамши" - ви профлудите дві сторінки і видаєте оцю свою коронну фразу.
    Тому я й кажу, що рагуль+російська мова - то є москаль.

19. zet

zet Дуже важлива персона

А чем вы это тут занялись? Выясняете на каком языке будут ссориться ваши дети?

20. dArt

dArt Well-Known Member

следуюя выведенной Вами формуле:
    москаль + украинский язык = рагуль?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)