Поставив я новий пароль Шість літер, та яких!!! - "КОРОЛЬ"!!! Та всі мою пихатість знали На другий день його зламали Мураха - Невдаха
Муха ржала: "Гей,мурахо! Не літаєш ти,невдахо!" Їй мураха-трудівниця: "Ти літаєш, а не птиця, все життя живеш без мила. А для мене праця - крила" сміх - періг)))
Якщо бачиш ти Нєвстранца зразу пробива на сміх. І з полковним чужестранцем теж не зліпиш ти пиріг. Та й сергійко-окулярик хіба згодиться на шашлик, а із Васі не зготуєш навіть того - тільки пшик... арбалет - туалет
є така смертельна зброя, вона зветься "арбалет". ті, хто має слабкі нерви, може бігти в туалет, коли бачить результати тої зброї на яву... але я там буду вже перша в черзі стояти м'ячик - калачик
Хлопчик з калачик бавився в м"ячик.. гарний м"ячик,тільки кусячий Кусьне за дупку,кусьне за ножку... (*далі не йде) Додумуйте самі
Копнув Вася в вікно м'ячик Розбив нафіг склопакет Тато дав йому в "калачик" І пішов собі в буХфєт... Лосі- в носі
Ось і завершились літні канікули. Час пролетів та мені було ніколи Хоча б разок привідкрити підручник, Бо я у «ліні» постійний заручник. Цей прикрий випадок я не забуду, Та обіцять я нічого не буду. Взимку канікули знову прийдуть, Та, головне, щоб про них не забуть. Бо, як забуду, що ж діткам скажу. Це ж бо я приклад який покажу. «Ліні» заручником бути доволі, Я ж бо працюю директором в школі. Горобина - середина
запалила брунатні китиці, що так і просяться до вина. Відгорять, відламаюьться кетяги, пожовтіє листва горобинна. теплих жнів залишилась жменька... осені середина (трохи зхімічила, як завжди ) (нову пару слів придумувати складніше, ніж римувати) бурштин - клин
Надела девушка бурштын, косынку повязала, Дай, поеду в город Клин- подружке рассказала. Встретила там пацана, который на мопеде, Нету больше бурштына- спогада о лете. янтарь - кобзарь
Песню пел седой кобзарь - Ноты горы разрезали. Ударяясь об янтарь С эхом дружно подпевали. Диск - блиск
Я знову взяв старенький диск, Що ти мені торік лишила. Твоїх очей чарівний блиск До нині пам’ятаю, мила. Давно відцвів весняний цвіт, Й дні літа швидко промайнули. Хай і lvivport врятує світ Ми ж "Римування" позабули. За брак вас тут не засміють, Пишіть, панове свої тези. Це ж ваші рифми задають Натхнення юним поетесам. Боровик - черевик
топтав осіннє листя черевик шукали пальці щось під мохом замаскувався вміло боровик не вздриш і професійним оком осінь - кінь
Вже настала холодна осінь, Кінь орає сусідське поле. Зверху неба блакитна просинь, А в цій просині - два соколи. шахта - вахта
"Осінь" і " кінь" - то аж ніяк не рима. Це знають всі від Конотопу аж до Криму. Від Львова до донецька знають: "шахта" - банально римувати з словом "вахта"... Martini - з тіні
Надходить осінь, довшають тіні, коротшають дні, червоніє калина. А десь у Флориді, насолоджуючись спекою з тіні, пани і пнянки смакують мартіні. окуляри - доляри
Купити модні окуляри - тра вимінювать доляри. А купував би які штивні - вистачило б того ж, але у гривні... Солоха - приходила б не на трохи...
знов завмерла тема. І тут: Обізвалася Солоха: "я б заходила на трохи, та життя так засмоктало - залишило часу мало. Бамбук, знімайте заклик." Котик - муркотик
Котик-муркотик Наклав у чоботик. Довго літав по квартирі Той котик. Довго хазяїн на нього кричав, Доки собака у інший насцяв. кобіта-трембіта