Що принесе тобі кохання Ніколи наперед не знаєш Чи радість, чи одні зітхання Та знов і знов перевіряєш світ - пліт
Колись весь Союз огороджував пліт - Про наше терпіння шептався весь світ. Чому ж коли зараз вже плоту нема, Серця наші, ніби скувала зима? Народ, ніби спить - йому ж в очі плюють! Коли ж в нас проснеться повага і лють? Повагу до себе, своєї країни... Лиш лють зможе кращі зробить переміни! Збудися, народе! Кажу тя - вже час! Я знаю, що лідери є серед нас! І це не політики - це роботяги. А їм не забракне зусилля й відваги! Прикарпаття - браття
А ми за руки візьмемося, браття, Утворюючи так живий ланцюг... І від Донецька аж до Прикарпаття Ми понесемо наш козацький дух! плакати - капати
Сльозинка розпачу не буде капати... Невдовзі нарід перестане плакати! В дві тисячі десятім в гаманцях порожньо, А в Новім році заживем заможньо. P.S. Змінитись нашому народу треба І кожен хай почне із себе. бажання - кохання
запустили тему і ще аж з минулого року ніхто не бавився римуванням ану-но спробую підняти гілку хай будуть рожевими мрії, блакитні хай будуть бажання, зелені хай будуть надії, шаленим хай буде кохання пензель - вензель прошу фантазувати
Художник, взявши в руки пензель, Став вимальовувати вензель. Завдаток взяв він не дарма. Бо на дворі була зима. ... Купив вугілля, кинув в пічку Став малювать він цілу нічку. Фантазував він без утоми, Хоч був замовник невімим, Та був він родом із Полісся. Тому й художник так віднісся. Ото ж - земляк, а це чудово... ... Вже шоста ранку.Все готово!!! Роза - проза
Щоб описать квітучу розу Не досить використать прозу Лишень поезії каскад Опише ніжний аромат Гітара - Примара
Висить гітара на стіні, висить гітара.а я блукаю по житті, немов примара.Візьму гітару я до рук - стривожу струни,полинуть звуки, давно забуті, мов давні руни. корона - ворона (найважчим для мене в цій забавці не римувати, а придумувати риму для іншого. може можна змінити правила на такі, що давати одне слово )
Тоді будуть такі, з цим одним словом копіюють з і-нету віршик. А от як полегшити видумання рифми, то раджу - Придумайте слово, а потім про нього складіть віршик (дві лінійки). Ось і будете мати два рифмовані слова для наступного гравця. В мікрофон обіця кар’єристка ворона: "Як прийдемо до влади, то всім буде добре!!!" Прийшов час і на голову вдіта корона. Ще частіше забилося серце хоробре: "Що ж робить?" Обіцянки та клятви давала. Тепер треба за всі ці слова відповісти: "Я при владі лиш рік, я весь час працювала!!! Не моя в тім вина, що не маєте їсти. Опозиція винна, не я, не ворона! Через них ще не має порядку в країні." ...Та народ вже не слухав... Злетіла корона! P.S. Так, як в казці - потрібно зробить в Україні!!! вартовий - кошовий
вартовий - кошовий Могили сіріють в тумані по полю; Стоїть на бекеті козак вартовий. Нема отамана - визволяє долю - Гуляє в Стамбулі, Сірко-кошовий. кінь - ремінь
Знову вечірня тінь Лягла на стріху хати. В саду вогняний кінь Між листям заблукав. Дорога,мов ремінь- Натягнуто-горбата, Веде на край села Де ніч чекає нас точно! небо - потреба
Заходить сонце за вікном. А я в квартирі тут за склом Вдивляюся у чисте небо... І фотки роблю. При потребі сон - кордон
Хто знає, що насправді сон, Уява, спогади, бажання? Такий примарний цей кордон, Що розділяє снів сплітання. Порох - Ворох
Відбивається Каддафі, сів, усівся - аж уріс, крізь шпарину в темній шафі прогляда скелетів ніс. Монета - газета
Сумна історія з життя української природи Чи осінь, чи зима, а чи весна - завжди нас тішить зеленню сосна. Аж поки не захоче хтось монету - сосну зрубає чи на пліт, чи на газету... Азаров - розбазарив
Будьте люб’язні задавати риму більш поетичну і мелодійну. Бо на душі зара’ не до політики.. Там квадратно і без квадратних слів. Дякую
Шкода, що розумний політик Азаров Потроху країноньку нам розбазарив. Надіюсь, як завжди, на Божую ласку. Нікому не вдасться змарнити нам Паску! То ж будем радіти, сьогодні ж бо свято. Попереду справ в нас хороших багато. ************** чепурненька - гарненька
як довго я дивилась на цю риму, читала вліво-впрвво, приглядалась... ні як ніяка чепурненька панна з гарненькою хатинкой не в'язалась. та ось одного ранку, вінка - навстіж, влетіла в хату бджілка чепурненька, вмостилась на букеті моїх квітів. картина маслом вийшла би гарненька, якби я була художником пароль - король не соромтесь, вправляйтесь у словоплетінні