Узяв на світанку в руки я серп скільки там тої півсоточки за дві хвилини хребет мій затерп тупо защЕміли білії ручечки весілля - похмілля в нас в Україні немає весілля без триста бочок міцної горілки і не лякає нікого похмілля ми на похмєлку візмемо ше стільки ---------- Додано в 01:26 ---------- Попередній допис був написаний в 01:19 ---------- Жив на світі бегемот дуже люблений дітьми звали його Бергамот годувався він курми і кидав їх прямо в рот сторож Мухамед-Огли я прозріваю від свого поетизму сублімація - кореляція
Сублімація, кореляція. Пальпація, аннігіляція... Неясна якась інформація, Я від неї впадаю в прострацію. дошка - мошка
на мале горнятко з чаєм прилетіла мошка. та не знала, що в горнятку був не чай, - окрошка. як напилась того "чаю" нерозумна мошка, то й незчулась як й коли стала п'яна "в дошку" блюз - картуз
на дворі осінь грає блюз гілками голими від вітру і я знімаю свій картуз перед осіннім падолистом що вміє так заворожить танком із кольорових латок що я волію розчинитись в повітрі й музикою стати тема - дилема
І знову постає ця тема Як бути далі у житті Для мене це складна дилема Бо ж знову я на розпутті Доріг цікавих є багато Але ж життя всього одне Воно, як феєрварка свято Лиш вмить яскраво спалахне А потім стихне, стухне, згасне Лишивши тільки світла слід Тож мить ця має буть прекрасна Щоб подих тамував весь світ! ---------- Додано в 11:11 ---------- Попередній допис був написаний в 11:08 ---------- Світ - Кріт
"Який прекрасний, дивовижний білий світ!" - Сказав, із нірки визирнувши, Старий кріт... Водиця - криниця
Кажуть люди, що "не плюй в криницю, Пригодиться ще напитися водиці" Та, чомусь, куди не глянь на воду Скрізь побачиш ти "сліди народу". призма - харизма
Крізь призму часу - Втрачаємо думки... Не пам"ятаємо, Що треба пам"ятати... Свою харизму ми Ховаємо в силки... І у буденності Забули, як літати... рани - паркани
Усе життя деремось крізь паркани На тілі роздираючи криваві рани. Забули всі давно і навіки, Що для проходу там вмонтовано хвіртки. Місто - Намисто
Казковий вечір, одиноке місто, Як наречена в свята переддень... Хвилююче, увібране в намисто Із ліхтарів...Романтика пісень! Ти виявляеш, що на цю годину... Це місто - є споріднена душа. Тролейбуси, автобуси, машини, І сірий дощ... і листя опада... У цей момент - ви одинокі двоє! І кожен з вас плекає думу мрій... Ти - про дівчину, що нема з тобою, Воно - про місяць, що залишив ніч... лінь - ячмінь
Не звертайте уваги хай все йде своїм чином: день-ніч-день, знову ніч; літо-осінь-зима... хмари - чвари
Ти підійми до неба очі лиш на мить - Побачиш у небесній сині хмари, Що незважаючи на людства чвари Пливли пливуть і завжди будуть плить. І зрозумієш як усе це дрібно Сварки й страхи, життя і почуття А хмари далі пропливуть повільно Нагадуючи нам про плин буття. Стіна - Сировина
і знов між пролягла мовчання хмурого стіна. не нарікаю, бо вона - для роздумів сировина олівець - молодець
Який глибокий зміст словам дала, Скажу відверто: «Ти є молодець!» Частіше б ти в цім розділі була. Частіше бери в руки олівець! З Білоу Церкви пані теж Пише віршики тактовні. В них фантазія без меж І усі вони змістовні. Тісто - місто
Замісила баба тісто, Так багацько - цілу миску! Напекла нам пиріжків На увесь обідній стіл! Та навіщо ж так багато? Нас лиш четверо у хаті... І надумалася баба Відвезти їх до базару. Рано-вранці їде в місто, Гарне надягла намисто, Намастила собі губи, Бо ж іде сьогодні в люди. Стала баба за прилавок, Файно пиріжки поклала. Озирнулась - дитинча На гостинці погляда... А в старої добре серце, Щедро кров"ю обіллється, Й приголубить кожен день Всіх сусідських, всіх дітей!!! І сьогодні дорога Пригостила внученя... А за ним ще позбігались, От і бабі по базару! ))) Тітка - квітка
Я пам'ятаю говорила тітка, Що дівчина - то наче ніжна квітка Якщо за нею пильно доглядать Любов'ю й ласкою щоденно поливать То розцвіте вона прекрасним цвітом Заповнивши життя пахучим літом Коли ж уваги лишиш ти її Занурившись у будні дні свої - Зачахне, змеркне й в скорості зав'яне Квітучої краси за мить не стане Вода - Молода
Є у кожної дівчини мрія Про велике, щасливе весілля. Також мліє у серці надія, Про життя у любові і вірі. Прийде час, стріне дівчина долю, Розгуляється серце малої... І простелять рушник, як дорогу, У життя. Кине матір в тривогу: "Та не знає вона, ой не знає, Як на білому світі буває - Та ж години спливуть, як вода, Коли зніме вельон молода!" "Ти не плач, моя матінко рідна - Скаже дівчина матінці зблідлій. - Ти повір:своє щастя я знаю, І на час зовсім не нарікаю! Бо тепер поруч любий і вірний, Він мене пригорне - я розквітну. Не боюсь я ні горя, ні лих, Бо завжди поруч мій рятівник!" кохання-зітхання