В мене, до речі, є вірш, четвертий стовпчик якого містить цю риму, але він особистий і людина, якій він присвячений, ще його не читала. Тому написати тут його не можу.
Ви знаєте, ЛФ-івці, до речі, Що наш Мартіні ще не зліз із печі? Міцно спить, Голосно хропить. ) телефон - мікрофон
Біля вуха телефон, Залізяччя повен ніс їй би в руки мікрофон І у "Шапіто" на біс! * * * Де ті цінності КРАСИ, Що плекались сотні літ, Ні дівочої коси, Ні рум'яних щічок цвіт. * * * А натомість йде кошмар Чорний погляд, чорний плащ, Ніби з фільмів про примар, Глянеш - хоч сідай та плач! вазон - озон
Із невигаданого. Читаю я пораду із журналу: "Мовляв, вазони треба поливать Водою, що ви м"ясо промивали - Щоб хімії в квартирі не вживать". "Розумна рада!" - взяв, полив вазон... Ну, він "зацвів"...Недовго довелось чекати... Всього за три дні ТАК смердів "озон", Що довелось вазон той викинути з хати! піп - кріп
Занедужав раптово наш піп, знову нирки забили тривогу. треба пити заварений кріп, або душу послати до Бога. ґанок - ранок
Як чудово зранечку на ґанок Вийти зустрічати новий ранок. Перші промені ранкового світила Про народження нового дня звістили. трава - кропива
Запахло горілим, запахто травою. Дубіна зависла над головою. А краще була би трава кропивою. Не було проблем би тепер із братвою. Ну то десь мене поперло. Аж соромно Весла - Принесла Пірнули в чисте плесо білі весла. Вечірнє сонце пестить вербам коси. Ти радість у життя моє принесла. Лоскоче щоки шовк твого волосся. а там ще чотири стовпчики є, але я безпрєдєльщік і тута їх не виставлю.
Підняла осінь крила-весла. На воду впав пожовклий лист... -Що,осінь,ти для нас принесла? ---Ноктюрн,задуму,падолист... перон - бутон
як можна відмовити такому білому і пухнастому створінню Плила собі в човнику принцеса. Загубила, бідака, весла... Покладалася на хвилі довгі милі, Поки таки ті хвилі її підхопили. Прибило одного ранку її човен до замку. Вийшов чарівний принц, усміхнувся до подорожанки (від слова "подорожувати", а не "подорожчати" ) та й каже: "Де, принцесо, ти поділа весла і яка нечиста тебе сюди принесла?" білка - гілка
білка - гілка ... ну прАстите солдафона ... лісом мчить скажена білка, в ухах шишкі, в дупі - гілка .....
Бурундука з роботи руда білка Швиденько бігла зустрічати на перон. В тендітних лапках волочила гілку, Та до перону витримав лише бутон. ворона - корона
поема) Біла ворона любить барона. Але не рівня біла ворона... Натовп бундючний намовив барона - біла ворона не носить корону! Плаче ворона, бо любить барона, і їй не потрібна коштовна корона. муза -- медуза
сыпется в ладони песок желтый как хризантемы солнце сверлит мой висок в жисть не писать мне поэмы мудрёный - палёный ---------- Додано в 22:46 ---------- Попередній допис був написаний в 22:25 ---------- перон - бутон она сошла на перон грациозно, воздушно вид у ней как нимфеи бутон но глаза как у роз равнодушны нос - разнос
Бачив колись по ТВ, що існує якась фірма, що організовує бійки на весіллях та інших святах на замовлення. Мій віршик був би класним рекламним слоганом для них. Кулак роскраял дружбе нос И свадьба вся пошла в разнос. Летели шишки и торты, Бранные речи лили рты Вот так гуляют на Руси!! Ты тоже хочешь? Попроси!!! і далі контактні дані фірми весілля - похмілля
Жив собі козак моторний З прізьвиськом Весілля. Був такий, що не боявся Будуна й похмілля! Серп - Затерп