Крадеться тихо кавоварка: Щось вхопить хоче зі стола. А за столом лише доярка - Доярці чарку налила. Колхоз розпався-розвалився І бригадири вже не ті: Біля доярки він крутився, А зараз: "Зась, бо ми круті". Пшеничка, бачите, зникала, Бо миші їли... А тепер Увесь такий мажорний нині На джипі бригадир припер. А блідий місяць на ту пору З-за хмари де-де виглядав. Неначе човен в синім морі, То виринав, то потопав. Ще кавоварка не кипіла, Ніхто ніде не гомонів Чогось так голова боліла І стіл невиразно скрипів. :padonak: Криниця - Жар-птиця
Коли ти мчиш, мов навіжений, Щоби за хвіст схопить жар-птицю, Під ноги глянь, бо ж біг шалений Закинуть може у криницю. дружба - служба
........... ........... ....... ........... ........... Ой, напився бідний дружба, Бо така у нього служба: І горілочка, й мускат, А тоді лицем в салат Лелеки - далеко
Тікають за моря лелеки, Бо їм не вижить в холоди. А люди їдуть так далеко Не до тепла, а від біди... насіння-ластовиння
"Знов на обличчі ластовиння", - Жаліється дівча мені. "Не хнич, то - сонечка насіння, Посіяне ним навесні" Світило - Ярило
Він корисним є для всіх Що це? Відгадайте! ... Ну звичайно сміху міх. Ви ж його придбайте! Грошей прошу не жаліти На мішечок сміху! Всіх заставте порадіти Це єдина втіха!!! Поштар - шахтар
Був добрим хлопом наш поштар, Допоки вигравав **Шахтар**. Тепер щось сталось з поштарем, Не дружить більше з **шахтарем**. сусідка- лебідка
Працював Мірошников Петро В Києві начальником метро. Вигнали. Бо це не цацкі-пєцкі. Бабло, і під землею!? Для данєцкіх. блог - бульдог
Одне продвинуте щеня Про ковбасу писало блог. Його відвідував щодня Фанат ковбаски - пан Бульдог! чай - край
Оце так. А я навмання риму придумала. З Китаю, далекого краю, Привіз сусід наш чаю. Попили його Ірка з Аською І заговорили китайською! ) папаха - черепаха
Я полковник Черепаха. Що нажив? Лише папаху. Ще, конєшно - жінка, дєті... Де живем? В бронежилєті. самогон - електрон
Колись у Львові був завод, І працював там наш народ. Там телевізори робили, Поки завод той не закрили. А працівники не нудьгували І різним бізнесом займались. Прості подалися в ремонт, А ті "згори" пішли в бомонд. Хтось торгівлею займався, А хтось із працею й не знався. Хтось виробництвом самогону... Було життя без "Електрону". Тепер завод працює знову. Не в тих масштабах, але все ж.. буквар - гробар
Табачніков знайшов буквар. Навіщо він мені, подумав пан гробар. Бухнувши самогон із самовару, закопав буквар. ------------------------ транквілізатор - озеро
Приїхали якісь дядьки із хуторів І наковталися транквілізаторів. Прийшли на озеро, Там з'їли морозиво. капець - холодець
Хоч похорон, а хоч весілє - Все'дно усім капець: хто не вмирав на ранок від похмілля, той був в лікарні через холодець! гречка - суперечка
Ексурсія по Ботанічному саду в передобідній час. Там - барбарис, а там-от - кипарис... Так, гарні, чорт їх забери... Але захочеш борщ з них зготувати - Не вийде! І хоч ти умри!!! А візьмеш бурячків ти штучки три, І для борщу гарненько їх натри, А ще - картопельки, капустки, і м"ясця... Та що є кращим, ніж ботаніка оця!!!