На всю вулицю дим - Горить у Пєті дім! Пєтя вчора хильнув, Закурив та й заснув. Приїхав раз москаль В палац Версаль. - А що це за портрет? - Графиня це. - Тю, морда в неї, точно варене яйце. мороз - пронос
Мыла как-то Мама раму, За окном светило солнце, Воробьи кричали громко, Я был мелким, Но запомнил... палка - чайка
Летіла понад морем чайка і міркувала так собі: якби хоч острів би, чи палка стирчали з клятої води. мармиза - залізо
У дзеркалі моїм щоранку Стрічаю дивную мармизу Та нерви в мене із заліза - Не зіпсує мені сніданку. грація - фрустрація
Перебуваю в жахливій фрустрації: Волосся навсторч і курю сигарету. Я була впевнена, що вона - сама Грація, Та сьогодні побачила її без корсету... комп'ютер-попутав
Львовский форум пеня попутал, А надо бы взять гантели, Задолбал этот с(пииип)ный компьютор, Уйду я от вас в апреле. Водка-селёдка
звенит апрель, шумит капель, а на тарелке скучает селедка: ушел Полковник на побывку, забрав с собой бутылку водки життя-буття
Дивись, метелику, як сонце сходить - До лялечки не буде вороття. Клепсидра часу невблаганно переводить Життя - у смерть, У небуття - буття. температура-клавіатура
Щчолкають пальці клавіатуру І не зважають на температуру; Тихо дрімає замучена мишка, Ніженьки тягнуть мене до ліжка; Рученьки стерпли, хочуть вже спати... Та клятий комп’ютер не хоче пускати. Отак минають безсонні ночі, А потім думаєш про другі очі. Так що, дівчатка, хватить сидіти, Йдіть з парубками погомоніти. Хватить вже, хлопці, мишку тримати. Йдіть до дівчаток, їх обнімати. .)))) стукати - хрюкати
хто часто склянку любить стукати об склянку тому мабуть не вперше хрюкати до ранку БРИНИТЬ - СВЕРБИТЬ
Была у Тинкерса сокира, Гонял ей за реку Кирило. За то, что умненький Кирило, знал для чего нужна сокира. врятує світ' - весняний цвіт