Ріел і затримка здачі 4-ї черги Великої Британії довжиною в півтора року

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем bugsboym, 21 тра 2019.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. Vsevolod

Vsevolod Well-Known Member

Проходив, але зараз в інтернеті багато нікудишніх псевдотестів, треба ще перевірити щоб він був нормальний та безкоштовний!

• Подобається Подобається x 1
  2. MariyaGretta

MariyaGretta Well-Known Member

Ну що ж Всеволод, будете змушені проходити поки не знайдете достовірний, бо посилання я не маю, нажаль.

3. Vsevolod

Ну ок, все одно дякую, але не буду цим заморочуватись, бо той тест занадто довго проходити.

4. lookup

lookup Well-Known Member

З відкугів задоволених клієнтів
    ріел - Пошук Google,,,

Всім хто раптом натрапив на цей форум, де працює квартет псевдоінвесторів-ріелососів, раджу задуматись чи вартує взагалі вляпуватись в це гівно

• Зе бест! Зе бест! x 3
    • Баян Баян x 1
  5. Vsevolod

Ага, Лукап, звісно, ви великий молодець що зібрали всі негативні відгуки воєдино, але акаунт таки попутали, зазвичай це Михайло таке постить.

6. JuliiZesar

JuliiZesar Well-Known Member

Довго, але для себе чому б і ні? Я проходив минулого року, задоволений своїм рівнем, тож всім раджу.

7. JuliiZesar

Лукап, привіт, ще для порівняння гарні коментарі можна долучити. І фото за та проти)))))) для більш ясної картини!

8. lookup

lookup Well-Known Member

Ріелососи, а вам то що? Ви ж інвестори ніби.

• Баян Баян x 1
  9. MariyaGretta

Мария Фокина
    Hепоганий проек Інфраструктура: поруч магазини, ринок, школа. Транспортна розв'язка відмінна, автобус, маршрутки. Можна і пішки, в гарну погоду. Якість будівництва: не гірше, ніж у інших Ціни: цілком собі ринкові. Планування: однушки відмінні, з великою кухнею і не вузької кімнатою. Вважаю вкладення коштів в цей комплекс одним з найменш ризикових

Давид Прохоров
    Ідеальний ЖК для життя. Архітектура просто бомбезно. Безпека на найвищому рівні. Все дорого і красиво! Привітні адміністратори. Рекомендую.

Андрей Трофименко
    Сучасний жк з гарним місцем розташування. Хороша інвестиція для молодої сімї

Валентина Петрик
    Комплекс виглядає не примітивно, вдало поєднані високі та низькі будівлі, все дуже по-європейськи! 5 зірок! Сподобалось розташування комерційних приміщень, коли будівництво комплексу повністю завершиться, має бути все дуже гармонійно та стильно.

Ждан Соболев
    Затишно. Є де прогулятись з візочком. Є дитячій майданчик. Для підлітків є футбольне поле. Все продумано.

Александр Пономарёв
    Планування чудове. Є парковочні місця, шлагбаум на пульті. Все добре продумано. Територія озеленена та є майданчики для дітей.

А от і позитивні відгуки, для повної картини!

10. lookup

lookup Well-Known Member

Так-так, там в основному факти про затримку і неякісне ріело-гівно.

А ці фейкові акаунти про якісь віртуальні рендери, достатньо лише детальніше глянути на їх активність.

Та і чого у ріелососів так горить? Йдіть свому мельнику ще відс..іть

• Тупо Тупо x 1
  11. vasylkodim

vasylkodim Well-Known Member

проплачених коментаторів ботів видають окремі фрази
    "однушки відмінні" - не кажуть в нас однушки, двушки, трьошки, але оскільки в мельника є великий досвід використання дуполизних ботів, які чомусь різко перестали його коментувати як тільки виборча компанія завершилася:haha: то зрозуміло що там будуть розбавляти реальні негативні коментарі:haha: але по суті в тих відгуках нічого нема.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  12. MariyaGretta

Цікаво, як така кількість людей може бути фейковою? Дуже дивно... ваші дописи з гуглу тоді також фейкові?

13. MariyaGretta

Не бачила 100/500 дописів зі словом «однушки», зараз немає нічого забороненого в укр.мові. Щодо регіону, то можливо і не кажуть, але давайте правді в очі- львів‘ян у місті вже замало...

14. JuliiZesar

Норм активність, гляньте самі в гуглі, але ж звісно негативний відгук легше написати аніж позитивний, про це знають всі.

15. JuliiZesar

А в нас це де? У Львові чи в родині? Чи серед друзів немає російськомовних, суржикомовних? Впевнений, що є... тож інфо ваша не переконлива. А хто, та як каже/розмовляє/пише, яка різниця?

16. vasylkodim

vasylkodim Well-Known Member

Тим "яка різниця?" я завжди кажу, то ж давайте українською - Вам же без різниці, а мені приємно, але чогось не хочуть, то мабуть в тих путінських шалав таки є різниця, що так пердачки від української горять.

До речі, ще хтось знає об'єкти будівництва, де б забудовник затримав здачу на 1,5-2 роки, а інвестори б його за це хвалили????
    Тільки в Ріела, мабуть, такі лояльні інвестори.

• Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  17. MrjanaLylka

MrjanaLylka Well-Known Member

я не знаю жодного об'єкту у Львові з нормальною ціною і тд.і тп. який би здали вчасно і щоб із документами все було до ладу. У всіх затримки, невже купуючи квартиру на рівні котловану ніхто не враховує ризики? А от, щоб забудовник зустрічався з інвесторами щомісяця і виплачував мільйонну компенсацію за затримку то такого ніде немає, тому нема чого жалітись.

18. MrjanaLylka

і мене дістали ті які ще хочуть всіх розділити - якщо російськомовні то все вороги, нема просто більше чим зайнятись. Такими проблемами як мова відволікають народ від реальних проблем в економіці і т д.

19. MrjanaLylka

в гуглі про Ріел більше позитиву ніж негативу, хоча за статистикою народ частіше пише негатив, а про позитив рідко хто пише, це усього стосується. І незважаючи на це позитивних відгуків більше. Тому думю не все усім погано у Ріелі. Я ще не писала там відгук, от як оселюсь вже тоді і напишу що думаю.

20. MrjanaLylka

нереально стільки різних відгуків скупити, гугл банить нещадно. Та і не схожі ті відгуки на ботів, а суржиком у нас уся країна розмовляє.

а де твій аватар? :)