Ріел і затримка здачі 4-ї черги Великої Британії довжиною в півтора року

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем bugsboym, 21 тра 2019.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. Vsevolod

Vsevolod Well-Known Member

100%, хоча знаєте, як кажуть: родина не без виродка... хай йому у 100 разів більше повернеться всього про що він думає щодо інших, і у 200 разів більше отого всього бруду який він сюди вилив.

• Подобається Подобається x 1
  2. Vsevolod

Звісно це не достойно, і я дуже сумніваюсь, що існує така робота! А от те що ви собі надумали, то є ваші проблеми і нікого більше! Може вже досить перекидати м‘яч лайна з рук в руки...

3. Vsevolod

Не звертайте вже уваги, хвора людина, нічого з нього взяти, його звісно шкода, закінчить своє нікчемне життя не найкращим чином, але побережіть свої нерви, так буде краще!

4. lookup

lookup Well-Known Member

Псевдолоде, якщо я пишу те що я думаю про ганебних ботів, які захищають бізнес свого рабовласника, вводячи в оману простих людей, то повертатись мені мало би тільки хороше. А ти, покидьку, можеш навіть збільшити коефіціенти в 100 і тисячу разів - нічого від твоїх потуг не зміниться.

• Тупо Тупо x 1
  5. Vsevolod

Воно і видно, що тобі повертається краще б реальними справами зайнявся, а не просто тут строчив свої тупі повідомлення, беззмістовні та пусті, як і ти сам.

6. lookup

lookup Well-Known Member

Не переживай, я займаюсь реальними справами, сюди приходжу відпочити. А от ти, дешевий ріелососе, сюди на роботу ходиш. Невдаха

• Тупо Тупо x 1
  7. Vsevolod

Відпочити він приходить... присмоктатися як вампірюга і скинути свій негатив, ось чому ви сюди приходите... я не переживаю, головне щоб ти не переймався.

8. MrjanaLylka

MrjanaLylka Well-Known Member

оце у вас відпочинок - ви просто хворий на всю голову

9. MariyaGretta

MariyaGretta Well-Known Member

Не руйнуйте чарівний світ лукапа, нехай думає, що хоче, йому явно так краще жити, цікавіше, хоч якась активність в буденному житті невдахи.

10. MariyaGretta

З самооцінкою у вас явно все добре, завжди дивувалась, як лайно-люди можуть себе так цінити, як лайно-люди пробиваються у житті...

11. MariyaGretta

Всім би так відпочивати, правда? Зі своєю загруженістю мій відпочинок з 2:00 до 7:00 потім знову в бій) але я не жаліюсь, кайфую від свого життя і своєї зайнятості!

12. Vsevolod

А ви не дивуйтесь, кожному ж своє, завжди знайдеться хоча б один невдоволений. А лайно він чи не лайно... я давно зрозумів, що все це нісенітниці, і головне як людина себе відчуває...нажаль.

13. Vsevolod

Тобто ви спите по 5 годин на добу? Як у вас вистачає взагалі сил на на життя? Це у вас графік такий чи ви просто кайфуєте від того що мало спите? Я б так не зміг.

14. MariyaGretta

Графік по життю. Поки що так, коли ти мама то для тебе немає нічого неможливого. Звісно буває засинаю і в 9, коли зовсім сил немає, але це дуже рідко. Жінки більш виносливі в цьому плані за чоловіків.

15. MrjanaLylka

погоджуюсь 100%

16. Vsevolod

Графік складний, але пам‘ятайте, мелатонін в організми виробляється з 23-2:00, а він дуже необхідний організму, тож лягайте спати раніше і буде вам щастя!

17. lookup

lookup Well-Known Member

Ріелососи вже не знають про що тут писати

• Тупо Тупо x 1
  18. MrjanaLylka

ти дивлюсь сам шукаєш де б зачепитись, а нема за що

19. Vsevolod

У лукапа статистика впала, вже ніхто на його повідомлення уваги не звертає тож і зудить в одному місці! Ви думаєте по кайфу йому? Більш ніж впевнений, що він немов загнана вівця на цьому форумі.

20. lookup

lookup Well-Known Member

Бовдуре, а ти чого старі теми піднімаєш? Чи пошуком "ріел" знайшов і вирішив підняти? Ну це добре що тут все тепер про лукапа. Будь-хто, хто нагуглить цю тему в пошуках інформації про ріел зрозуміє які тут фейкові інвестори і фейкова контора. Ну а моя роль тут проста - пертись з вас, дешевих покидьків.

• Тупо Тупо x 1
а де твій аватар? :)