Ріел і затримка здачі 4-ї черги Великої Британії довжиною в півтора року

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем bugsboym, 21 тра 2019.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. Anna Lewkina

Anna Lewkina Well-Known Member

Та ні, навпаки, люди намагаються хоча б щось зробити, хоча б якось дати рекламу та повернути до себе клієнта - це нормально.

2. MariyaGretta

MariyaGretta Well-Known Member

Генератор ключових слів/фраз - оце ви придумали, фантазія у вас просто ! Зверніться в Глобал Лоджік, можливо свою ідею за мільйон $ продасте, ще і спасибі скажете!

• Подобається Подобається x 1
  3. MariyaGretta

Також не бачу в цьому нічого поганого, хоча коли спаму стає занадто багато, то він набридає і хочеться просто його deleted. Або того хто писав... краще б таргетинг проплатили!

4. lookup

lookup Well-Known Member

Грета, не треба видавати себе за розумну. До чого тут глобал лоджіки? Де вас атких тупих набрали в тому ріелі?

• Баян Баян x 1
  5. Vsevolod

Vsevolod Well-Known Member

Оо, проснувся, дівчата щось обговорюють а вам прям так і кортить повсюди походити і своє лайно накидати... що за людина? Тупосапіенс!

• Тупо Тупо x 1
  6. lookup

lookup Well-Known Member

Я би радив хоча б тампакс виймати коли від імені всеволода боти строчать, бо дуже жіночий текст.

• Баян Баян x 1
  7. MariyaGretta

Лукап, а ви не знаєте хто працює у глобалі? Не треба видавати себе за тупого, хоча так, соррі, забула ви ж і є тупий. Дуже тупий!

8. MariyaGretta

Йо*, лукап ви реально хвора людина, при чому не те що на всю голову, взагалі на все тіло! Ваш мозок здох, ерор, ерор! Що ви взагалі пишите? Нормальна людина ніколи б такого не написала.

• Смішно Смішно x 1
  9. MrjanaLylka

MrjanaLylka Well-Known Member

Лукап як вам не соромно таку дурню писати на форумі, чи у тебе мами немає чи жінки, сестри. Ну просто чорноротий. Фу, лайно

• Смішно Смішно x 1
  10. MrjanaLylka

11. Kalugni

Kalugni Well-Known Member

він веде себе не як чоловік, соромно за таких львівян

12. Kalugni

Kalugni Well-Known Member

13. JuliiZesar

JuliiZesar Well-Known Member

Та який там чоловік, львів‘ян... не достоїн цих високих слів. Людина не спроможна навіть декілька речень нормальних написати.

14. lookup

lookup Well-Known Member

гггг, які ви тупі клоуни.

• Тупо Тупо x 1
  15. MrjanaLylka

бачите він знову підтверджує ваші слова

16. MariyaGretta

Це ми всі вже тут зрозуміли, його нормальний словниковий запас закінчується рівно на рівні першого класу, але успішно продовжується на рівні бидло-двору.

17. lookup

lookup Well-Known Member

Але тупенька, та й що взяти з розумово-відсталих працівників ріелу. Звичайно що їх оцінка відповідає їх рівню розвитку. І на тому дякую.

18. MrjanaLylka

а чому ви вважаєте її працівником забудовника? чому у вас до тих працівників такі претензії? якщо маєте їм щось сказати то зайдіть до їх офісу та викладайте, до чого розводити тут срач на форумі про будівництво?

19. lookup

lookup Well-Known Member

Ну а чому ви тут розкручуєте теми ріелу не являючись покупцями? Така собі масовка, яка забезпечує формування потрібної думки серед тих, хто вагається і раптом потрапив на цей форум, де зібрались "реальні інвестори" які і підштовхнули до прийняття "потрібного" рішення. Ага.

Я вже писав - подумай про себе, по дорозі додому, чи вартувало вчитись в школі, в університеті, щоб в свої дорослі роки займатись такою ганебною справою, як писати нісенітниці і вигороджувати відверті факапи. Я розумію що мені треба буде відписати в такому стилі, щоб бува "перевіряючі" не запідозрили бунт в трюмах ріелу. Але для себе вартує подумати, чи є достойною така робота, чи може бути достойною людина, яка погоджується на таку роботу навіть за гроші?

Забігаючи вперед, можете дофантазувати про мене те саме, що я написав про вас. Я нічого не збираюсь вам доказувати. Можете мене вважати антиботом, але насправді вашою совістю (розумію що у вас її нема, але раптом ж хоч трошки з'явиться, в різдвяно-новорічний період)

• Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
  20. MariyaGretta

Це ви тут тупенький, не можете нормальні слова між собою зв‘язати тож і пишите лише образи - це все на що ви здатні. Хто ще тут з нас ботоферма - лише ви...

а де твій аватар? :)