Відповідь: Річниця Переяславської Ради Сало! Вот его никак не извратишь. Это гордость Украины ибо другого "в крайини нема"...
Відповідь: Річниця Переяславської Ради Ні, тут явно інопланетяни "допомогли". Задам одне питання: скажіть, відколи населення країни називає свій край словом з чyжоземним значенням? Ви знаєте, словенською сорока - то "срака". Я не думаю, що словенці, називаючи цю милу пташку таким словом, керувалися його українським значенням?? Ну що?? Докумекали?? Якщо ні - то почитайте вище - Вам вже пояснювали, але Ви , видко, твердої породи.. Далі - ану, напишіть мені наукову дефініцію словоа "зрадник". Як на мене, то Ваша ціла Московія - це одна велика країна зрадників і брехунів, бо ціла московська експансія на територію України - це одна велика зрада. Ви помалу почнаєте смішиити людей своєю "совєтщиною"
Відповідь: Річниця Переяславської Ради Богдан Хмельницкий с боями отходил от московских полчищ и с трудом укрылся у турецкого султана. Советские войска вторглись на территорию независимого Галицкого государства, закрыв Галицкие школы и введя в ВУЗах обучение по-украински.
Відповідь: Річниця Переяславської Ради Соломия просто недоразумение какое то. Каким образом она вообще связана с Украиной не совсем понятно. Русофобство этой леди не знает ни каких границ. Четко отрабатывает свои русофобские евро это немецкая фройлен. Пытается всяким образом доказать, что наши предки называли территорию на которой жили польским словом Украиной. Не называли они так, не называли. Живя в Киевском, Галичском и иных воеводставах жили на русских землях Киевской Руси. Считали себя русским народом и именно по этому и выбрали путь Богдана Хмельницкого на воссоединение единого народа. А вы, Соломия, все о старом: "Московия, зрадникі і брехуні". Своим умом не живете. Как попугай повторяете, что в свое время говорили ляхи, немцы. Вы, Соломия, хотя бы иногда думали о Украине и украинском народе, а не о том как в первую очередь хаять Москву. Или у вас работа такая?
Відповідь: Річниця Переяславської Ради Пересвет, я Вас завтра (сьогодні ліньки, я вже соатки збариюся) обовязово висуну на кандидата на орден святої Фофудьї. Ви його з честю заробили. Я не знаю, як Ваші предки, для тих вся завойована територія Монголоєю була і я впевнена, що вони до своїх останніх годин важали, що мене і мою зелю поляки видумали. Ну і нехай Вам буде тепло на серці, деревяний Ви наш Я теж не знала, що Ви у нас знавець полоністики, що всі польські слова Вам так знайомі. Ви не русин, і не русич. Ви преподобний - кацап. І відношення Ваше до Київської Русі, як римлян до Великої Британії. Але, як то кажуть, дурень думкою багатіє. Ви у нас, очевидно - олігарх ... Робота у мене - виховати мою дону, що б знала, хто такі русичі, а хто - половці, хозари, монголи і кацапи. сердечні вітання..
Відповідь: Річниця Переяславської Ради Ну шо ж ти москалику, тут форучанам макарони вішав, що Україну любиш? Прорвало на понос?
Відповідь: Річниця Переяславської Ради Соломия! Вся ваша беда, что вы толком то и не знаете ничего. Ибо никогда не интересовались историей и культурой страны. Скажите вы изучали историю, культуру, традиции? Да зачем они вам. Вы главное знаете, что Москва это кацапы, Львов-это украинцы, ну а остальное и не важно. Узок кругозор ваш, Соломия, узок. А развиваться и не желаете. Зачем? Заграница вам поможет... Мих, Я и сейчас ее люблю до глубины души. И сердце кровью обливается, когда подобные вам творят из нее оплот русофобии. Уму непоятжимо сердце Руси, центр православия становится гонителем всего русского. Вы Мих не боитесь в конце концов остаться у разбитого корыта без памяти, без истории, без ничего с одним русофобством?
Відповідь: Річниця Переяславської Ради Не знаю, до глибини чого ти любиш, але немає в тебе ні душі, ні серця. центр православія..... вкрали москалики православія і поставили його на службу імперії. Комуністи + МПЦ = солодка парочка у совєтскі часи.
Відповідь: Річниця Переяславської Ради У кого маскали что воровали? Что ты заладил одно и тоже. Маскали украли, москали убили, москали обманули. Ничего москали не крали. Киев как был центром православия так им и остался. Вот как ты можешь объяснить Мих, что ты католик? Это же уму непостяжимо! Да какой же ты после это украинец? Владимир крестил Русь, Русь вся православная была! А ты? Поляк одним словом, вот и объяснима твоя нелюбовь ко всему русскому. Поляк он и в африке поляк! Да еще про душу и сердце говоришь! У православного человека не может быть злости, а у тебя она через края льется.
Відповідь: Річниця Переяславської Ради Ридайу!!!! :D :D :D Пересвет, кидайте пити, то, що п"єте, курити те, що курите і нюхати те, що нюхаєте, а то вже незворотні процеси почались. Мене одне цікавить: ви такий "обдарований" від природи, чи десь уроки брали, бо такі маразматичні речі людина, в якої в голові є хоча б одна звивина, писати не може.
Відповідь: Річниця Переяславської Ради Mariya! Как у вас дела на ферме в Техасе? Ну для вас все речи будут маразматичные если Я Москву не хаю. Как так? Ведь это призвание ваше с Михом слюной ненависти брызгать Так что радайте и дали.
Відповідь: Річниця Переяславської Ради Нє, ну не кіса?? Я Вам дуже вдячна Пересвет, що такі як Ви тусуютьться у нас на форумах. Ви маєте неперевершений дар покращувати у людей впевненість у собі. Пишіть ще, я оці чудові витвори Вашої православної фантазії заархівую. А це у Вас в Москві тепер слово "поляк" образою стало? Володимир хрестив киян, русичів, до яких Ви (нагадую ще раз тим, хто на бронєпоєздє) не маєте жодного відношення. Припиніть юродствувати, благаю Вас, бо Бог зверху все бачить, і Вас ще за життя може шляк трафити.. Витягніть колоду з свого ока, бо стирчить і виглядає дуже неестетично. Ага!! І про "вкрали".. Може віддасте нам нашу культурну спадщину, вкраджену Мусквою. До них належать, наприклад: Чудотворна ікона Богородиці Іллінської церкви Чернігова - Третьяковська галерея (Москва). "Вєтковсько-стародубське територіальне книжкове зібрання" (складається з книг, вивезених з Чернішівщини), "Молдавсько-Українська територіальна колекція" (стародруків та рукописів південних районів України), Примірник Острозької Біблії 1581 р., Євангеліє 1575 р друковане Петром Мстиславцем у Вільні - Московський університет. Реліквії Михайлівського монастиря та Софіївського собору у Києві, серед яких: Мозаїка ХІІ ст. "Дмитро Солунський"; Шиферна плита із зображенням вершників (ХІІ ст.); Фреска "Самуїл" (ХІІ ст.); Орнамент-фрагмент фрески (ХІІ ст.) та копія фрески ХІ ст. "Музикант" з Софіївського собору у Києві (роботи І. Юкіна); Фреска "Святий Микола" - Ермітаж, Російський музей в Ленінграді, Третьяковська галереї, Новгородський музей-заповідник. А тепер, праведник Ви наш, почитайте, чим займалися Ваші набожні предки по підтриманю православя в Україні: "Среди самых существенных потерь украинских культурных ценностей, перемещенных в результате Второй мировой войны, официальные документы и научные публикации традиционно числят ряд мозаик и фресок 12 века из бывшего Златоверхого Михайловского собора в Киеве. Собор был заложен в 1108 году киевским князем Святополком как главный храм монастыря св. Димитрия. Это было величественное сооружение, считавшееся одним из самых выдающихся произведений архитектуры не только древнего Киева, но и Европы в целом. В 1934-1936 гг. по распоряжению присланных из Москвы коммунистических руководителей Украины этот уникальный памятник древнего искусства и архитектуры был разрушен и взорван." Це так, для едукації, що б не дуже пір'я розпускали. http://www.infoukes.com/ukremb/history/POLONSKA/Part2.html p.s. Миху, як вам не соромно!! Тут московський патрярхат за Вами по стінах мацає, а ви такий -сякий католик!! Нє що б на ФСБ попрацювати, Путєну і Родінє послужити.. Ех Ви.. ))))
Відповідь: Річниця Переяславської Ради Це теж Вам, Бендер Ви наш. От як повернете вкрадене, крім того, вирите з степових могил-курганів скіфське золото, може трошки очиститесовю репутацію. Кидайте писати на форумі маячню і займіться ділом! Починайте працювати на благо тої країни, за яку у Вас так "сєрце кровю істєкаєт".. http://spoils.libfl.ru/spoils/rus/spoil5_2.html#11
Відповідь: Річниця Переяславської Ради Пересвєт, Ви, як завжди, нічого не знаєте, але пишите. У той час, коли Володимир хрестив Київську Русь, а в районі Красної площі бігали медведі та вовки, не було взагалі такого поняття, як православні і католики, бо була єдина християнська віра на весь світ. Розкол відбувся трохи менше, ніж за сто років. Ясно, начитавшись всяких велікорускіх книжок, можна зараз робити які завгодно висновки. А про поляків - Ваша вигадка. Польська католицька і українська грекокатолицька церква мають одинакове відношення до Риму, так само як і інші католицькі церкви у різних країнах. Моє ж відношення до віри базується не національних питаннях, як у Вас доречі, а на Святому Письмі.
Відповідь: Річниця Переяславської Ради У нас с Соломией полагаю некий роман прям. Тут немочка писала Володимир хрестив киян, русичів, до яких Ви (нагадую ще раз тим, хто на бронєпоєздє) не маєте жодного відношення Извольте полюбопытствовать, Соломия, к кому же Я тогда отношусь. Отчего же вы так Соломия, по своему собственному разумению, отделяете Киев, который крестил Владимир, от Новгорода, Рязани, Твери, Суздаля и Владимира Великого. Или у вас в Германии быдуют другие сведения, что в тех русских городах не русичей, русов крестили. Поделитесь с нами, поведуйте тайну, кого же тогда крестили. Мих! С галицким мифотворчеством Я знаком давно. Особенно вам нравится указывать, что когда в 988 году крестили Русь, то на месте где Москва бегали медведи, волки и зайцы. Скажу больше там еще лоси и лисицы бегали и намека на города еще не было, только вот, Мих, знаток вы наш, на Территории Северо-Востока уже существовали города как Рязань, Ростов Великий и Суздаль и крещение они приняли вместе с Киевом. Так что вся ваша ложь превращается в прах. Людей, которые знают и почитают историю своей страны вам не ввести в заблуждение. Отмечу ваше глубокое заблуждение по поводу единой христианской веры на тот момент. Ее не было и в помине. Существовало большое количество христианских течений. Владимир принял как и ранее до него Ольга христианство по Византийскому образцу. Галич также был крещен по данному образцу. Но уже в 1253 году принимает титул короля от Папы Римского, ну а через 300 лет на основании Брестской унии и вообще признали вообще главенство папы Римского. Как мне кажется ужасное преступление против веры. И теперь объясните мне Мих, какое вы вообще имеете отношение к православному Киеву? По мне лучше быть чистым католиком нежели непойми кем. Это тоже самое что еврею исповедовать иудаизм, но при этом подчиняться мусульманскому священнику.
Відповідь: Річниця Переяславської Ради Як багато букв! Вода. То ж як Володимир приймав Православя, коли ще не було ні православної, ні католицької церкви? По суті, будьласка, а не про макарони. Чи дальше лиємо воду?
Відповідь: Річниця Переяславської Ради Мих, опять передираешь мои слова! Владимир Святой прнимал Христианство Византийского образца на основе Никео-Цареградского символа веры. После раскола это стало называться православием! Соломия! Уже само название "УКРАЇНСЬКА ДЕРЖАВА Х-ХІV СТОЛІТЬ "любого здравомыслящего человека введет в стопор! Ну а более досканальное изучение сего опуса вообще заставляет усомниться в вашей способности критически относиться к историческим работам. Заключение сей ресурс ни что иное как посмешище над историей Руси и очередное унижение жителей Северо-Восточной Руси, упоминающий о том, что основное население этих земель было финским. Читайте этот бред вашим детям, Солмея. И не засорейте форум всякой ерундой.
Відповідь: Річниця Переяславської Ради Ая-яй, Пересвет, нехорошо ображати працівників техаського тваринницького комплексу, до яких я не належу. :D Викладач я місцевого універу, того самого, ректор якого (тепер вже колишній) став новим міністром оборони США. You should whatch your mouth, dude. А про маразми я згадувала в зв"язку з тим, що Мих виявляється поляк :confused: , бо він католик :confused: (як правило, люди освідчені, до яких ви себе зараховуєте знають, що, принаймні, є католики і уніати). І чому ж Мих обов"язково поляк? А може він Мігель з Іспанії чи Португалії, чи Міхаель з Австрії?
Відповідь: Річниця Переяславської Ради Ого, Пєресвєт, Ви вже навіть релігію підпорядкували на службу Росії. Ну але це відомо, зразу видно у кого на службі. Яка різниця який обряд? Якщо б Ви хоч що-небудь розуміли у християнстві, то б не ставили обряд на перше місце. Віра ж була єдиною, чи Вам і вашим ідеологам так не вигідно?