Річниця Переяславської Ради

Тема у розділі 'Історія', створена користувачем Пересвет, 9 січ 2007.

1. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Создать образ "вражины", наделить его - по своему усмотрению - разными гнусными идеями и чертами - и выставить на всеобщее обозрение со словами - это "они все там на ВУ такие" - "тому що!" :crazy:
    Я - с Восточной Украины, и подобные обощения считаю оскорбительными.
    P.S. На форуме есть специалист по фобиям. Я чувствую, что пора сдклать указатель - на манер "море там" - "Степаныч там!"... :)

2. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Я Вас особисто згадував? Чи згадував ВСІХ жителів СУ? Я писав тільки про тих які люто ненавидять Україну. Щоб пересвідчитися, що такі люди не поодинокі, відвідайте один із тамтешніх форумів (Харків, Одеса, Донецьк).
    Якщо Ви і себе відносите до цієї категорії, звичайно, мій допис стосується і Вас.

• Подобається Подобається x 4
  3. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

З чого Ви це взяли???

4. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Читаю світові і українські ЗМІ. Чого і Вам бажаю. Путінвізор викиньте.
    На свалку історії.

• Подобається Подобається x 1
  5. Степаныч

Там стверджують, що переважна більшість жителів Сходу, Півдня, Центру України її "люто ненавидять"? Не вірье, нагло брешуть. Те, що Ви називаєте "путінвізор" практично не дивлюся. Ну, крім художніх фільмів, може, якихось передач.

6. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

ТАК у них навіть Хрюша і Стєпашка люто ненавидять Україну.
    Хрюшка за сало, а косоокий Стєпашка - за націоналізм.

7. Степаныч

Не знаю, тому сперечатися не буду.

8. Дальневосточник

Так надо и писать о подбном - на указанных форумах. Я читать подобные, с позволения сказать, "помойки" не намерен. Как я не стану читать форумы сторонников Тягнибока - та же "помойка", только с другой стороны. В любой семье - не без уродов. Не надо выставлять жителей одной половины Украины - как пример для подражания, а о другой половине писать в уничижительном тоне - исключительно на анализе форумных "выделений" :crazy:

9. levandivka

А Ви гляньте їх мульт "Альоша Поповіч". Вони ж, гади, киян як там зображають..?
    Щоб змалечку діти звикали, що або газ, або золото, або ще щось, обов'язково вкрадуть, і треба силою відбирати.
    Специфіка, блін... :pardon:

• Подобається Подобається x 2
  10. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

пан степанич, я тут нещодавно у вічну баньку відправив одного недоумка, який вирішив пожартувати: зробив сайт похабного плану про львів...
    скажіть: а на східноукраїнських форумах таке трапляється?..
    коли якийсь галичанин зробить спеціально сайт про донеччан чи харків’ян чи одеситів, де буде їх зображати у непристойному вигляді?..

11. Степаныч

Чого не знаю, того не знаю. Не буваю практично на тих форумах. Дуже рідко заходжу на одеський, ще рідше - на харківський. Вони мені не подобаються. Не змістом дописів, просто мені якось затишніше тут.

А щодо похабних сайтів, то які питання? Свинство. Як можна ображати когось "скопом", "скопом" намагатись зробити з когось посміховисько? В основі - дурість і невихованість. Що поробиш, интернет...

• Подобається Подобається x 3
  12. Solomon

Solomon Well-Known Member

Шановний, припідписанні цього договору Москва вже переслідувала свої цілі і завдання. Їй глибоко було начхати на Україну,що вона й в кінці зробила скасувавши Гетьманщину і Січ. З кожним гетьманом підписувалисть статті, пункти яких базувались на Переяславі і кожного разу вони "корегувалися"... Це ми були такі обнадіяні, що цей папірець нам багато чого дасть, згадайте хто був в опозиції до Хм. і як приймалася присяга в містах... Та після Конотопа треба було так тарахнути по Москві щоб аж гума смерділа- а тут знову де два українця там три гетьмани...

П.С. Колеги! Давайте не говорити, що на Сх. Україні живуть якісь інші люди- ми одна нація і одне в нас майбутнє і цілі. І не потрібно сваритись одне з одним. В кожному регіоні є свої придурки, а в якій країні їх нема, га?

Одним словом НЕВСЕРЕМОСЬ!!

Останнє редагування: 5 лис 2008
    • Подобається Подобається x 6
  13. Полковник

Полковник миється в бані

ЭТО я-ТО ТАКОЕ ГОВОРЮ?????
    Однако, Уважаемый!
    Однако......

14. Solomon

Правка в попередньому тексті... Прохання для всіх. Прийнято?

15. levandivka

ВЕНСЕРЕМОС?

16. Степаныч

Та шо ж такого визначного було під Конотопом? І потім, знаєте, "тарахнути" може й моська слона. Та хто від цього виграє?

17. Дальневосточник

Как я понимаю - для того, чтобы Украина выбралась из лап русского царя - гетьман Выговский отдался в лапы Польше...Хрен редьки - слаще? :smile:
    Более того - результаты сего для гетьмана совершенно безрадостны...
    Современники - как видим - совсем иначе оценили заслуги гетьмана Выговского...:blush:

18. Solomon

Шановний Пане з Луганська! Ви очевидно знаєте, що захопленням Хмельницьким тривало дужеееее дооооовго, і всі думали, що його син Юрко зможе як і батько виправити становище яке склалося на той час.... Нажаль Тиміш Хмельницький загинув в молдавських походах а то б все могло і в іншу сторону повернутись. Виговський зробив також помилки але набагато менше ніж Юрко Хм., якого аж три рази обирали на гетьмана.... Ну і шо то дало?? А щодо Виговського, то він перший зробив кроки щоб усунутися від Москви, бо від цього союзу Укр. немала жодгної користі..(Під Конотопом вирізав 20 тис. відборного московського війська а воєвод продали в Крим) Після нього кроки щодо усунення від М. зробили і інші(не буду читати Вам лекцій) і як вони закнчили Ви очевидно знаєте.....
    І проблема тогочасного покоління, зокрема гетьманів, щполягала в тому що вони не мислили існування Української держави без якоїсь другої сторони і завжди потребували союзника- Пол, Тур, Рос, Швец. і тд. А на Ваш випад щодо "відання в лапи Польщі" скажк наступне: В Речі Посполитій незважаючи на негативні сторони в державній системі все таки був СЕЙМ, це була монархічно-парламентська республіка, де так чи інакше існували закони і на цих правових нормах були виховані переважна більша частина коз. старшини і їх завжди насторожувала, а то й лякала АБСОЛЮТНО НЕ СТАБІЛЬНА, МОНАРХІЧНО-ДЕСПОТИЧНА ВЛАДА ЦАРЯ І ЙОГО ОТОЧЕННЯ...... То чому ж певній частині козацької старшини ;)не мати симпатій до Речі Посполитої... а??:)

19. Solomon

Додайте хтось горнєтко, га??

20. Дальневосточник

Все бы так...Да вот неприятие Выговскго - скорей всего связано с тем, что Польша для его современников была гораздо хуже Московского царя. Это - безотностиельно от нынешнего толкования событий - просто потому, что история уже свершилась. А рассуждать об "отсутствии гвоздя в кузнице" - и строить предположения, что бы было, если бы "гвоздь был" - :mocking:

а де твій аватар? :)