Рибний стіл

Тема у розділі 'Життя форуму', створена користувачем Ірена, 17 лис 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Ув. Левандивка, а к чему вы создали эту тему? Что тут будем обсуждать? Меня, что ли?

2. Coffe13

Coffe13 Дуже важлива персона

За совєтів рибний день в дитсадочку був - четвер...
    Гілка працюватиме лиш по четвергам?
    :mocking:
    Рибячий жир... Ой,мааамочкі...як згадаю...бррр

• Подобається Подобається x 10
  3. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Напевно,Левандівка сюди скидатиме весь пов"язаний з вами оффтоп:pardon::pardon::pardon:

Останнє редагування: 27 січ 2009
    • Подобається Подобається x 5
  4. И мне одной такая честь? о_О

• Подобається Подобається x 4
  5. Coffe13

Давайте мислити позитивно - скидатиме дружні поради форумчан Рибці ;)

А кажете Левандівка вас не любить...

• Подобається Подобається x 13
  6. Romko

Romko Дуже важлива персона

Я почну,можна?
    Скажімо..риб’ячий жир значно корисніший за дриглі...

7. nirvanka

nirvanka просто фотограф

На першій роботі була добрим терплячим модером, по 25 разів відповідала на одне і теж питання в тій самій темі, бо треба було бути "френдлі" до них. Там ще був прикол, всі думали, що я чоловічого роду :)))
    А на теперішній роботі склались досить хороші стосунки з користувачами. Хамів там нема, всі більш менш адекватні, трапляється лише нецензурщина.
    На обох роботах - якщо хтось порушував правила, то не церемонилась - приймала відповідні міри. Бо раз попустиш, то на голову вилізуть.

• Подобається Подобається x 4
  8. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Головне, щоб не бісило...з риб'ячого жиру.
    А багатьох ще й нудить від нього.

Останнє редагування: 27 січ 2009
    • Подобається Подобається x 7
  9. S_Fighter

S_Fighter Well-Known Member

Довго не міг в"їхати, що за назва теми така о_О.....
    Допер нарешті :mocking:.....
    Довго ржав :)))

Пи.Си. Рибко не беріть дурнЕ в голову і тєжкЄ до рук ;)
    Пи. Пи. Си. Ромку, дайте си на спокій, перестаньте наїжджати на дриглі ;), тут є ценітєлі тої смачної української страви :good:

• Подобається Подобається x 11
  10. Romko

Romko Дуже важлива персона

Знаю,знаю...
    тут навіть дехто...гм...всякі делікатеси полюбляє...
    Я вже нічому не дивуюсь...:dntknw:

11. Daisy

Daisy Well-Known Member

Це висновки робити треба:)

• Подобається Подобається x 1
  12. Оля

Оля Старожилка форуму

І я така сама нетямуща. :) Як побачила, то подумала, що змилувалися і Кухню на ЛФ повернули.

Для Рибки. Рибко, Ви - розумна не по роках дівчина. Мені навіть не віриться, що Вам тільки 18. Але ще Вам треба вчитися, щоби не було, як в тій приказці:"Що в умі - те й на язиці!" :) Прямота не завжди робить позитивну послугу. Часто треба користуватися й дипломатією. От де Ваша прямота би згодилася, то то на політичних гілках. Але Ви туди не дописуєте, нажаль.
    Для всіх, хто приколюється. Люди! Та не будьмо всі відразу такими суддями. Та , як говорила моя бабця колись, " трохи пишіть, а трохи лишіть!" ;) Ну, молода ще, недосвічена. Тінейджер! А якби ви знали, як з тими тінейджерами тяжко! Муситься чекати, поки переростуть. :)

• Подобається Подобається x 11
  13. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

ТАК... кажуть, що без них легше. Я, особисто, готовий почекати. Переростуть - можна й до діла братися. А поки - най вчаться.

• Подобається Подобається x 5
  14. Ykr@inochk@

Ykr@inochk@ Well-Known Member

Нє, то так здається, бо в них з почуттям гумору все ОК, принаймі у форумлян (бо з іншими ще не зустрічалася);)
    Рибонько, моя вам порада, перш ніж стукати по клаві: перечитайте ще раз допис, який вас зачепе, посміхніться, зрозумійте, що то знов таки шутка і відповідно додайте свій допис з гумором, воно й попусте і вас і оппонента. :)))
    А це щоб скрасити буденність:

А ось і на стіл - свіженьке, щойно знайшла:

Останнє редагування: 28 січ 2009
    • Подобається Подобається x 15
  15. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Моя перша думка теж була такою:))
    От от..ще ніхто такої честі неудосужився, :)

Але дригля смачніші:).Зараз, правда, риб"ячий жир у капсулах продають.Тож ні смаку , ні запаху не відчуєш.
    А взагалі то, Рибка молодець.Я б так не змогла.Скільки її повчають, приколюються, наїжджають, а вона ще й не ображається.
    Пройде деякий час і навчиться вона і приколи розуміти і гумор, навчиться думати перш, ніж писати..і ще багато , багато чого буде вміти наша Рибка.
    Але ж і признайтеся, без Рибки скучно було б, нє?:)

• Подобається Подобається x 8
  16. Coffe13

Звичайно, свою таку добрячу ложку безпосередності і сміху вона додає в страву, що зветься ЛФ, а ще приправи всякі... ну я про вірші...
    Але от солити і перчити страву - мабуть поки треба комусь іншому... риба в кулінарії не любить солі... до неї файно прянощі і лимончику...

17. Max_

Max_ кл. москаль

Ветка, по крайней мере 4-я страница - почти сплошной позитив ))

• Подобається Подобається x 6
  18. Tutuka

Tutuka Well-Known Member

+100
    Невже ніхто у такому віці сам не був таким (хоч трішки)? Забули той ідеалізм, бунтарство і те, як будь-яке зауваження сприймалось так, ніби весь світ проти тебе? :)
    Не знаю, може не у всіх так буває, - у мене було.
    Нагадує ситуацію, коли дорослі навмисне задирають дитину і тішаться з того, як вона реагує... :tongue:

• Подобається Подобається x 8
  19. +100!
    Я на ваше любимое наезжала в 10 раз меньше, так что нечего дригли трогать, а то киевляне обидятся до конца дней своих. Ведь дригли - это фирменное киевское блюдо. Вот зайдёт дядя Рома к нам в кафе и скажет: "Я дригли не переношу :bad:". И всё. Зароют дядю Рому. :sad: Так что вы тут поаккуратней. А то за каждый наезд на дригли будут ставить -2. Как мне, так и вам. Справедливо?

20. Неправда. Мне ничего не приходило. А найти свои и так сообщения очень легко.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)