Рибний стіл

Тема у розділі 'Життя форуму', створена користувачем Ірена, 17 лис 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Romko

Romko Дуже важлива персона

Нічого,аби пішло на добрі справи...
    В мене во...теж тисячка з лишнім пішла десь...:dntknw:

2. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Може в якийсь фонд, нє?

І шо? Допоможе?
    Дєцкий сад..чесслово:))

Останнє редагування модератором: 5 лют 2009
    • Подобається Подобається x 7
  3. Romko

я ж кажу,аби на добрі справи...
    Сприймаю карму,як підтримку,добре ставлення і не шкода поділитися...

• Подобається Подобається x 4
  4. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Ну нє!
    Писати пропоную тільки "нужне".
    Головне - хоч троха подумати перед написанням. Грамульку.

А кількість дописів не пробували порівняти зі вчорашнім?
    Я теж можу Євгєнія Онєгіна на форум перепостити. По одному стовпчику в пост.
    Рибонько.
    Ваші гирлянди по 8 постів поспіль з віршів (Ви їх хоч встигали прочитати, чи ТАК копіпастили?) об'єднані. І карма за них теж "обєднана".
    Форум існує для спілкування, а не переписування Псалтиря чи лірики.
    Доречі, і Ромка гирлянди теж.

Для початку привітають з 7000 (ще смішні картинки не чищені).
    А всі "дуплети" поклеїти - до 3000 доберецця.

• Подобається Подобається x 8
  5. Фрезія

Фрезія Well-Known Member

Рибко, якщо можете, не звертайте уваги на жіночі підколки.
    Воно і на роботі так. З мужчинами - жодних проблем, навіть якщо думки різні.. але з жінками.. :scratch_one-s_head::mocking:

Рибко, можна Вас запитати?
    Якби Вам модератор про це написав у ПП, з нормальною повагою (а не одразу як до, вибачте, дурного когось) і попросив уважніше ставитися до постів у деяких темах, то Ви б зробили висновки?
    Я чомусь вірю, що зробили б.
    Правда, тоді і багатьом іншим довелося б писати подібне. Ну.. але якщо б у кожній темі був інший модератор - думаю, справлялися б із дотриманням рівноправності.

Останнє редагування модератором: 5 лют 2009
    • Подобається Подобається x 3
  6. Chortenia

Chortenia Маленьке файне вредне

А тепер всім стояти і боятися :girl_devil::girl_devil::girl_devil::girl_devil::tanksmile::lol::lol::lol:

• Подобається Подобається x 11
  7. bora

bora Well-Known Member

Навчальна школа форева! Втеча від реальності?
    Навіть не знаю де ще цей принцип спрацьовує.. На дискотеці може? В модельному бізнесі? Або якщо в тебе посада секретаря і як наслідок - функція посміхатись усім на ресепшені? То так, чоловіки будуть більш люб"язні:), а жінки аналогічно до таких самих модельок чоловіків.

Бо якщо на роботі ти нормальний спеціаліст, здатен створити комусь конкуренцію чи тим самим зачіпаєш чиїсь амбіції - твоя стать тобі в чоловічому колективі не допоможе, тільки й слідкуй за тим, щоб не з"їли - ніхто реверансів у кар"єрі не зробить. Зрештою у всіх сферах життя це працює. А на форумі це тим більше помітно. Чоловіки не підколюють??.. Ну хіба коли не помічають опонента зовсім:) (Ви колись були на політичних гілках?)

Рибко, не розділяйте людей по статі - в житті це лише заважатиме. Якщо людина сама толерантна, то їй байдуже з чоловіком, чи з жінкою доведеться знаходити спільну мову (підходи може і різні, але зміст один і той же).

Останнє редагування: 5 лют 2009
    • Подобається Подобається x 9
  8. Фрезія

Фрезія Well-Known Member

:haha: ну та, ну та..
    Насмішили. :)
    Щоб з чоловіком знайти спільну мову (по темі, по спеціальності, в професійному плані) - достатньо бути просто толерантним. І що з ними простіше - це як на мене, факт наочний. Не на кожній же роботі іде боротьба за кар'єрну сходинку.
    А от щоб витримати жіночу травлю - треба бути психічно стійкішим утричі, а не просто толерантним, ну і не потрапляти в таку ситуацію.
    Щоб не потрапити ж.. треба бути або хитрим дипломатом і триматися в стороні, уникаючи дратувати висловленням своїх відмінних поглядів чи ждумок, або підлабузником тих хто верховодить.. ой, та ситуацій багато різних. На всіх рецептів не вистачить.

Анекдот.
    Пливе змія на черепасі. Вкусити? - думає змія, так утопить.
    Втопити? - думає черепаха. Так укусить.
    Так вип'ємо за жіночу дружбу.
    :)

P.S. Насправді це як пощастить, як добререться колектив. Дуже важкі колективи у закритих закладах (на кшталт наукових чи державних установ), в бізнесі ж - непередбачуваніше розмаїття.

• Подобається Подобається x 1
  9. levandivka

Не партеся. Той допис мав би носити заголовок "Модератори - сво...":
    А про жінок/чоловіків - обгортка лише для тих "пахощів". :)))

10. Да писал. Я после этого все стихи одним постом публикую. А в картинках нечего чистить. Там практически никогда нет два моих поста подряд.

11. Фрезія

Фрезія Well-Known Member

Не перекручуйте, будь ласка.
    Було спочатку про підколки. Масовану атаку підколок багатьох форумлян по принципу "всі на одного".
    І було про модераторів запитання до Рибки.
    Тому що в мене склалося враження, що перед тим як підколювати Рибку з приводу занадто великої кількості лірики на тематичній гілці, її ніхто в приват звичайне людяне прохання від імені модератора тієї гілки- не написав. Одразу вважаючи що вона не заслуговує на повагу - щоб ще її там писати щось.. Ще чого - одразу висміяти!
    Якщо я не права і Рибка таке прохання проігнорувала - ну тоді інша річ. Тоді неправа Рибка.

• Подобається Подобається x 2
  12. bora

bora Well-Known Member

Не переконливо. Наочний - це такий новий вид аргументу?
    Я не бачу куди спрямований Ваш погляд - на яку спільноту. Назвіть хоча б бізнесменів ТАКИХ як Ви кажете, і щоб їх характеристики були б зумовлені саме статтю, або політиків (благо є на кого дивитись), чи інших відомих людей з будь-якої сфери суспільного життя. Так щоб б ще й тенденція промальовувалась.

???Де це не йде? В домогосподарстві з Вами не конкурують тобто, чи як?:)

До слова тости-анекдоти витвори зазвичай чоловічої природи. Ніііі, я не про дискримінацію.:) А про те, що це як доказ того, що гострості підколювання їм зовсім не бракує:)

Отожбо

• Подобається Подобається x 6
  13. Romko

Віноват(с)..
    Ісправлюсь...
    Якось випустив з уваги,що вірші - це всього лиш набір смішних жучків,що називаюцця буквами і прочімі знаками...
    Я їх по іншому сприймав...
    Маю зустрічну пропозицію - всі мої пости,де я так багато накидав тотих смішних жучків стерти...натомість створити один.
    Під назвою ...гм..."Жовч Ромка"...звучить...

14. Фрезия, бывают сволочи и мужики, и бабы.

15. levandivka

ТАК Фрезія ж саме про це... :)))

Я лише послідовні "клею" в один. Не переживайте, Ромку. :)

16. iso

iso Well-Known Member

А частіше так -доплили до другого берега, черепаха до води, а змія її ззаду зуубками. І далі за текстом:)

17. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Та нікуди погляд не спрямований. Дешеве адвокатство. І причини відомі. Суто жіночі, до речі.
    Насправді, то як ковбаса в українських магазинах: давно зіпсута, але натерта олією до блиску, аби купувалася добре.
    А я й не знала, що Левандівка на мистецтві модерує. Тепер знатиму. :)))
    Ромку, колись була програмка, яка пости об'єднувала замість користувачів, тепер знову мусять тим модератори займатися, аби ЛФ через різні додатки не полетів. А форумлянам пояснювали, аби вони об'єднували такі речі в один допис, через риски, зірочки... Просто не у всіх швидкісний інтернет і завантаження профілю форумлянина, який запостить 5 коротких дописів буде набагато довшим і важчим, ніж якщо ці 5 дописів об'єднати в один.

• Подобається Подобається x 5
  18. levandivka

Я й сам не знав. Але втрафив випадково туди і вкляк від простирадел. Хрестоматія, панімаєш...

Нє! Там не 5..., біііільше...

• Подобається Подобається x 3
  19. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Те саме якось і в анекдотах було.
    Я тільки не розумію, чому Ромко так образився на то.

20. :dntknw: :dntknw:

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)