Відповідь: Ревакцинація молоді від кору. Кому потрібно? дорослим робить тре без спросу і крізь штани....
Відповідь: Ревакцинація молоді від кору. Кому потрібно? 26 травня в Україні розпочнеться двотижнева кампанія з масової імунізації проти кору і краснухи Час вибрали просто шикарний - перед сесією. Дуже прошу студентів, котрі зіткнуться з дискримінацією у зв'язку з цим, повідомляти тут, чи мені телефоном - 8 050 4312646
Відповідь: Ревакцинація молоді від кору. Кому потрібно? Опа, почались веселі деньки... Пішов шукати іншу роботу...
Відповідь: Ревакцинація молоді від кору. Кому потрібно? Хех, за мною СЕС вже давно полює - не пройшов календарної вакцинації від чогось-там в 18 років. Грозять недопуском до роботи (мед.заклад). А тут ше одна вакцинація. Тєжко буде
Відповідь: Ревакцинація молоді від кору. Кому потрібно? Тоді згоден, у медзакладі робити нічого... (з'їдять)
Відповідь: Ревакцинація молоді від кору. Кому потрібно? Суботній сюжет на 1+1 та підбірка решти матеріалів на цю тему (більшість посилань я вже давала): http://www.privivok.net.ua/node/176
Відповідь: Ревакцинація молоді від кору. Кому потрібно? Не такий страшний кір, як щеплення проти нього Апологети вакцинації, які зовсім не помічали спалаху кору два роки тому, тепер жахають нас цією хворобою, наче малих дітей Бабою-Ягою. Тим часом дані вітчизняного моніторингу свідчать про те, що «серопозитивними до вірусу кору є майже 85% населення України, рівною мірою у селах та містах. Вакцинальна корекція потрібна не більше ніж для 15% населення». У перекладі на зрозумілу мову це означає, що переважна більшість населення має імунітет до кору, який виробився як унаслідок планових щеплень у дитинстві, так і внаслідок пережитих спалахів кору, які час від часу трапляються. Для нас це означає, що поголовна вакцинація зовсім непотрібна. А для виробників вакцини?.. До речі, ці дані було напрацьовано саме тоді, коли в нас працювали згадувані вище місії з ВООЗ, яким і було передано матеріали моніторингу. Невдовзі отримали висновки — ви вже знаєте, які. І на чию користь. Як стало відомо, у деяких ВНЗ уже вимагають від старост списки студентів, які згодні на щеплення проти кору та краснухи. До наступної сесії ще далеко — тож «свідомих» мало. Не виключено, що старт кампанії буде знову перенесено. А отже, поки ще маємо час для того, щоб фахівці розставили крапки над «І», дали відповіді на запитання, які найбільше турбують наших читачів — майбутніх пацієнтів кабінетів вакцинації. Чи мають право медики зобов’язувати неповнолітніх і дорослих (від 15 до 29 років) зробити позапланове щеплення проти кору та краснухи? На підставі якого закону, оскільки даної вакцинації немає в національному календарі щеплень? Чи мають право лікарі масово використовувати в медичній практиці препарати, що не пройшли державної реєстрації в Україні, особливо коли йдеться про імунобіологічні препарати? У розвинених країнах уже давно законодавчо врегульовані стосунки між пацієнтами та медичними закладами, визначені схеми компенсації у випадку втрати здоров’я внаслідок медичних маніпуляцій, у тому числі й щеплень. Чи зможуть наші громадяни вирішити питання компенсації за втрачене здоров’я у випадку ускладнень після щеплення вакциною індійського виробництва, яка до того ж не була зареєстрована в Україні, не була закуплена державою, що передбачало б і відповідні державні гарантії? Яким чином можна довести зв’язок між проведеним щепленням та ускладненням після нього, скажімо, у випадку артриту чи тромбоцитопенії? Показовим у цьому плані може бути гіркий досвід жителів Вінницької області, котрі вже кілька років домагаються правди про туберкулінодіагностику, зроблену їхнім дітям. Хотілося б вірити, що Міністерство охорони здоров’я і, зокрема, Державна санітарно-епідеміологічна служба мають чіткі відповіді на запитання, які сьогодні хвилюють сотні тисяч наших громадян. Тижневик «Дзеркало тижня» готовий надати можливість висловитися з приводу порушених питань всім, хто володіє необхідною інформацією. Для довідки Фонд ЮНІСЕФ працює в 157 країнах, допомагаючи дітям виживати і розвиватися, починаючи з раннього дитинства і до юності. Найбільший у світі постачальник вакцин для дітей, ЮНІСЕФ підтримує дитяче здоров”я і харчування, якісну базову освіту для хлопчиків і дівчаток і захищає дітей від насильства, експлуатації і ВІЛ/СНІДу. Фонд ЮНІСЕФ складається повністю з добровільних внесків окремих осіб, компаній, закладів та урядів.
Відповідь: Ревакцинація молоді від кору. Кому потрібно? Післязавтра, 14 травня о 20.00 на радіо Ера прямий ефір на тему ревакцинації. Учасники - президент Ліги захисту громадянських прав Вячеслав Костилєв і заступник головного санітарного лікаря України Людмила Мухарська.
Відповідь: Ревакцинація молоді від кору. Кому потрібно? то вже залежатиме, як Вячеслав впорається. Бо кобіта нагла до неможливого. З нею важко важко вести дискусію в рамках здорового глузду і хорошого тону
Відповідь: Ревакцинація молоді від кору. Кому потрібно? Офіційно кампанія ще не почалася, а перші жертви, схоже, вже є...
Відповідь: Ревакцинація молоді від кору. Кому потрібно? Та де там жертви - он вже купу хвороб в хлопчини знайшли, сволочі...
Відповідь: Ревакцинація молоді від кору. Кому потрібно? я вже бачила. І винним зроблять лікаря в школі. А те, що на такому потоці ситуація може повторитися в кожній школі... Про вагітних я вже і не кажу...
Відповідь: Ревакцинація молоді від кору. Кому потрібно? Так вони ж пишуть, що протипоказань до щеплення не було, то звідки "низка серйозних хворіб"???
Відповідь: Ревакцинація молоді від кору. Кому потрібно? За неперевіреними даними призупинили в усій Україні