Ревакцинація молоді від кору. Кому потрібно?

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем Ука, 8 лис 2007.

1. Ука

Ука сова на посаді жайворонка

Відповідь: Ревакцинація молоді від кору. Кому потрібно?

хтось там щось казав про західні стандарти... але то мені, певно, привиділося.

• Подобається Подобається x 1
  2. Alexey Titievsk

Alexey Titievsk Well-Known Member

На западе жуликов в процентном отношении такое же количество, как и в Украине.. Только их за руку ловят. Обратите внимание, кто подписал - "консультант представительства ЮНИСЕФ в Украине". Типа региональный офис ЮНИСЕФ за это уже не отвечает! Полный .....

3. Ука

Олексію, просто тут індикатор спрацював, зловили.
    А якби ні?
    Було б як у Румунії. Показова масова масова кампанія, а потім різкий спалах захворюваності.
    А після усіх цих випадків Ви можете вірити іншій "офіційній" інформації ВООЗ? Чи ЮНІСЕФ? У Вас є такі підстави? У мене - ні.
    Я розумію, що ці організації - це дуже дорогий бренд. Їхня підтримка чи рекомендація - це, фактично, індульгенція. Тому вони підуть на любу брехню, обман і підкуп, щоб врятувати власну репутацію з того гівна, в яке вони вляпалися в Україні. Бо це їхні гроші. І дай Боже здоров'я таким людям, як Дібров, котрі не лінуються копатися в тих цифрах і звітах, і по крупинці виловлювати всю ту велику брехню, яка там лежить.

Так що західні стандарти, Олдексію, полягають в тому, що брешуть там більш авторитетно і правдоподібно, і краще замітають сліди - ось і все. Тому і не дадуть довести звязок MMR з аутизмом, закривають рот або перекуповують дослідників, котрі про це говорять. Тому і заминають скандали з нереєстрованими вакцинами.

До речі, можете почитати про свою благополучну Фінляндію. Ще один недоведений звязок з MMR. Кажете тривалість життя продовжилася? А якість? Хоча, тут це вже майже офтоп...

• Подобається Подобається x 3
  4. Alexey Titievsk

Улян, сачала доведём стандарты жизни и медицины в Украине до Западных, а потом будем Запад крыть. Статья - бред. Аутизма в Финляндии не больше, чем во Франции. Болезнь Крона один раз за всю практику видел. ЮНИСЕФ, действительно, с этой прививкой вляпался и предстоит большая работа, чтобы понять, кто из конкретных жуликов это сделал.

5. Ука

ага, хто б сумнівався...

6. Ука

7. Alexey Titievsk

Сергей - молодец. Чётко сформулированные мысли, очень хорошо изложенные.. Хватаюсь за голову, мыльный пузырь оказался гораздо шире украинского.. Женевский офис ЮНИСЕФа так и не ответил на поставленные вопросы. В августе придётся в Совет Европы обрашаться.

8. Ука

• Подобається Подобається x 4
  9. Alexey Titievsk

Из неофициальных источников. Академия Мед Наук Украины передала в Ген Прокуратуру Украины заключение о смерти Антона Тищенко, в котором говорится о том, что смерть была связана с прививкой против кори и краснухи.

• Подобається Подобається x 2
  10. nata-k

nata-k Well-Known Member

А содержание (причину) источники не сообщают?
    В прокуратуру - значит будут обвиняемые? Кто? Или это еще доследствие?

11. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

І співучасників - на нари!

12. Alexey Titievsk

В нашей стране трудно сказать - где до-, а где следствие. Соловьёва уже сняли. Будут обвиняемые, куда денутся. 5 сентября должно быть первое судебное заседание.

13. WAW

WAW Well-Known Member

А где беспредел милицейский. Предоставить результаты экспертизы медикам, или хотя бы паталогоанатомический материал это да.
    Генеральная прокуратура Украины отказывается предоставить Минздраву результаты судмедэкспертизы относительно причин смерти подростка из Краматорска.
    Скорее всего, адвокаты ответчика будут добиваться этого в судебном порядке.

Как обычно, ответят стрелочники. Жаль, что у нас не прецедентальная система судопроизводства. Хотя, с другой стороны, при нашей коррупции, может оно и к лучшему.

Готов поспорить, что оно продлится не более получаса, после чего его по той или иной причине перенесут. И слушания сделают закрытыми.

И, если Евро 2012 у нас не отберут, то под угрозоэпидемиологическим соусом опять будут пропихивать очередную каку, даже если это будет не КаКа.

14. Ука

15. tslezinska

tslezinska Well-Known Member

:8: Здуріти просто! Оце рекламка! Давлять на психіку батьків...

• Подобається Подобається x 1
  16. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Де там "давлять"? Достукатися хочуть до тієї психіки.

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

Парламентська комісія з розслідування загибелі школяра Антона Тищенка з Краматорська Донецької області дійшла висновку, що причиною смерті 11-класника стала індійська вакцина від кору і краснухи.

Про це журналістам заявив глава комісії Віктор Корж, повідомляє газета "Сегодня".

"Остаточний вердикт буде винесено відразу після засідання комісії. Але вже зараз відомо, що вакцина, якою щеплювали краматорського школяра, не була сертифікована в нас", - розповів один із членів комісії Вадим Колесніченко.

"Препарат проходив іспит в Африці. До нас же він був завезений за рекомендацією Всесвітньої організації охорони здоров'я, і в порушення нашого законодавства не пройшов сертифікації", - додав депутат.

За його словами, комісія дійшла і набагато більш сумних висновків: більше половини вакцин, якими в Україні щеплюють дітей і дорослих, не сертифіковані.

Як відомо, навесні після щеплень від кору і краснухи в лікарні потрапили близько 200 українських школярів. Вакцинацію призупинили. У Мінздраві коментувати будь-що поки відмовляються.

18. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

У даному випадку я з Вами згідний. Ще набагато раніше ми про це говорили з Тітієвським. Лише одне питання: якщо виробники автомобілів (літаків, електровозів) випускають небезпечну продукцію, то потрібно заборонити автотранспортні, повітряні перевезення, перевезення залізною дорогою???

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

ну ви і зрівняли..... користь від перевезень і користь від щеплень. Хоча і перевезенням займаються, коли мають ліцензію. А так... Найгірше те, що хто так яро говорив про користь вакцинації (Мінздоров) виявилися звичайними пройдисвітами. Бо є два варіанти: або знали, що та вакцина погана, та все одно пхали в народ ради наживи, або їм було пофіг - є користь від неї, чи нема, але знову ж пхали, бо тре заробити. Але постає питання в іншому: чи можна довіряти Мінздорову, якщо в любому випадку виявилося, що вони здатні обманути пару мільйонів людей? Особисто я не довіряю, тому що мене обманули, а ви?

20. Ука

Якщо ПДД не забезпечують безпеку учасників дорожнього руху, або влада - дотримання учасниками ПДД, а також усілякі нюанси типу стану дорожнього покриття, освітлення, технічного стану ТЗ і т.д. - тоді так.
    Якщо з переліченими пунктами все гаразд, тоді це справа цілком добровільна. Хочу - їду. Не хочу - йду пішки. Хочу - літаком, боюся літати - то й ровером можна.

а де твій аватар? :)