Відповідь: Ревакцинація молоді від кору. Кому потрібно? ні вякому разі!!!! Я просто знаю, що Олексій хоче створити нову партію, яка ставить за ціль вступ України в ЄС - хороша ідея. Та якщо вживати слово совецкий, то воно вносить сумятицю, нє?
Відповідь: Ревакцинація молоді від кору. Кому потрібно? Взагалі то так. Але ж тоді було немало і хорошого. Треба шось робить, якісь терміни вводити! От, наприклад, стосовно медицини була "модель Семашко", яка усім світом визнана найкращою.
Відповідь: Ревакцинація молоді від кору. Кому потрібно? А, кстати, ребята! Предложите, как эту же мысль доносить, шоб нихто со стула не падал имея в виду, что нужно вернуться к жёсткому контролю за всем, что касается здравоохранения? Нынешний ведь бардак надо же решительно прекращать. Это касается обучения, аттестации и работы мед работников, контроля, ввоза и регистрации лекарственных средств, программы иммунизации, социальной защиты, поликлинической службы, службы материнства и детства. Не говорить же - "к финской"? У нас народ же ещё не знает, что это такое?
Відповідь: Ревакцинація молоді від кору. Кому потрібно? не покидає мене думка, що ключовим словом в усій цій афері є CDC. Про випробовування Едмонтон-Загреб я вже давала посилання. А тут в нетрях котоківського сайту люди накопали ще цікаве, і знову CDC: і ще раз Тим, у кого алергія на Котока, нагадую, на сайті лише переклади із вказанням оригіналів
Відповідь: Ревакцинація молоді від кору. Кому потрібно? Тоже, вроде, двусмысленно, у нас же врачи тогда за 100 р. работали.
Відповідь: Ревакцинація молоді від кору. Кому потрібно? тоді "р" був троха інакший, "посерьезнее".... та й багато чого тоді було "посерьезнее" == але з Горбачовим, коли "ланцюг вкоротили, миску з кісткою відсунули ще далі, зате гавкай - скільки влізе!" - ми успішно рушили в напрямі до всяких розмаїтих ворожок - і саме це й є сучасним стрижнем тої медицини, якій довіряє галицьке населення Адже ж відомо - всі вміють вчити дітей та лікувати
Відповідь: Ревакцинація молоді від кору. Кому потрібно? Так вот как сказать про "посерьёзнее", но шоб советскостью не пугать? Так и сказать - "посерьёзнее"?
Відповідь: Ревакцинація молоді від кору. Кому потрібно? та немає нічого простішого але у Львові то вже пізно казати, а ще зо 5 років - і так само буде в межах всієї України == в двох словах - зараз вся "відповідальність" - це лікаря перед карними службами держави. У пацієнтів - лише права - це перша проблема. Друга - центральне регулювання медицини. Саме це спонукає до "я віддячуся", а у випадках страхової медицини - до "спишемо побільше - най страхова компанія платить" == Достатньо відповідальність за здоров'я людей - покласти на людей. І за епідемію - карати тих людей, з яких та епідемія почалася
Відповідь: Ревакцинація молоді від кору. Кому потрібно? галичанство - заразне, і вашу "шпильку" на мою адресу - приймаю. Можливо, якщо б не були такі обшарпані будинки у Львові6 і такі "стоптані" хідники - можливо, тоді дійсно трудно було би сказати, що "цвіт нації жиє у цьому заплованому гадючнику". Тим не менше - конкретно по Поліщуку.... http://www.rivnepost.rv.ua/showarticle.php?art=011242 І хоч чоловік сам родом з Вінничини - але щось його промови аж надто дописи деяких форумлян нагадують == до речі - логіка у форумних дописах теж іноді прослідковується, як обідок від фуражки
Відповідь: Ревакцинація молоді від кору. Кому потрібно? Хто бачив виступ Тітієвського, дуже важливим є один момент, коли запитали, чи роблять вакцинацію у Фінляндії. Вивляється, там ніхто нікого не заставляє, просто медсестра чи лікар пропонує щеплення і усної відмови повністю достатньо і нікому в голову не приходить переконувати, що щеплення спасло людство, або непустимо у навчальний заклад. Єдина причина так званої турботи про дітей - це хабар за закупи вакцини - такий напрошується висновок. Додано через 3 хвилини Та дуже просто, пане Олексій. Контроль має бути жорсткий і відповідати вимогам європейських стандартів. Це буде зрозуміліше, особливо для вас і ви зможете достеменно довести як є у Фінляндії. Хай люди знають.
Відповідь: Ревакцинація молоді від кору. Кому потрібно? угу - причому без коментарів і так само радикально/кардинально
Відповідь: Ревакцинація молоді від кору. Кому потрібно? я думала, що там і так все ясно можу прокоментувати. брехня. Якраз лікарі в більшості випадків виходять безкарними, а пацієнти ще й самі винні (бо не того лікаря знайшли, мабуть). Як у тій історії з Марією - мало того, що загнали дитину щепленням в реанімацію, ще й маму зробили винною. В реанімації знайшовся адекватний лікар, витягнув, перевели в загальну лікарню - знову довели до реанімації. Виняток становлять ситуації, коли загроза системі, як у випадку зі смертю Антона. Тоді система, захищаючись, жертвує "бойовими одиницями" рядового складу. а це я навіть прокоментувала. постаралася не надто жорстко. Можу жорсткіше, так як думаю, - цинічне блюзнірство чистої води. Це я не задля карми, а задля зняття непорозумінь.
Відповідь: Ревакцинація молоді від кору. Кому потрібно? можливо, ви просто не все знаєте? а в чому саме блюзнірство? - чи таки в Україні народжуваність перевищує смертність? == до речі - на суто математичне питання - ви таки не відповіли і про червону вовчанку, що світить тим жінкам, що перехворіють краснухою - теж Таки щеплення - хоч то і не панацея - таки зменшують ймовірність зараження = чи ви й це заперечите? І таки ймовірність ускладнень після хвороби - в десятки разів вища, ніж наслідки після щеплень? = чи це теж безсумнівна брехня? І остаточно - таки до початку "тотальної імунізації" - таки епідемії були, і таки багацько було летальних випадків, і багацько - ускладнень аж до інвалідності. Адже недаремно в старі часи в сім'ї народжувалося півтора десятка дітей, а до повноліття доживало троє-п'ятеро? чи це теж вигадки?
Відповідь: Ревакцинація молоді від кору. Кому потрібно? бо не маю часу рахувати. мене наразі цікавить, чому ці результати замовчують, і чи така перевірка впринципі проводилася от про червону вовчанку впринципі вперше почула в цьому контексті. навіть лікарі цим ніколи не лякали. Мабуть, ну вже зовсім з розряду казуїстики. ні, але ймоваірність захворіти помножена на ймовірність ускладнень набагато менша від ймовірності ускладнень від щеплень. Крім того, тут ще багато закладено у визначення терміну "ускладнення". наприклад хронічні простуди в моєї малої після АКДП в жодну статистику ускладнень не входять, однак... зменшують. от лиш чи це завжди добре? чи добре, що в результаті дитячі хвороби пересунулися в дорослий вік, наприклад? та й чи настільки зменшують, і чи це так суттєво, щоб платити якістю усього подальшого життя, якщо не самим життям... повторю те, що вже не раз Вас питала: чи вакцинація була єдиним фактором, що впливає на рівень здоров'я населення, який змінився з того часу? То чому ж її вважають визначальною? Хтось проводив дослідження з невакцинованими групами? Хоча, були прецеденти. Скажімо англійське місто Лейчестер, котре в 19 ст. відмовилося від поголовної вакцинації від віспи, і котре минули всі хвилі епідемії, котрі вирували на той час в поголовно щепленій Англії. Про те, як ВООЗ тихенько міняла програму захисту від віспи, зсуваючи акцент зі щеплення в сторону ранньої діагностики і жорстких карантинних заходів, на що було кинуто колосальні кошти, я вже писала в іншій гілці. Однак саме щеплення оголосили переможцем віспи.
Відповідь: Ревакцинація молоді від кору. Кому потрібно? Щоб не оффтопити, дав відповідь на гілці http://forum.lvivport.com/showthread.php?t=26153&page=50 Буде бажання, прочитайте.
Відповідь: Ревакцинація молоді від кору. Кому потрібно? от млін, знову виліз! "Проданчук: Україну чекають десятки тисяч смертей у випадку припинення вакцинації" Відмова від вакцинації – загрожує багатьом людським життям. Колишній головний санітарний лікар України Микола Проданчук заявив про те, що Україну через 3-4 роки чекають десятки тисяч смертей у випадку припинення масової вакцинації проти кору і краснухи... http://novynar.com.ua/tech/29191 Додано через 1 хвилину ото власне і результат...