Ретро. Захоплення молодості.

Тема у розділі 'Музика', створена користувачем ГРАНД, 25 чер 2010.

1. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Я не казав що не може. Може. Але робить за нього це промоутор. Який фактично виконує функції забезпечення, і водночас нахлібника. кому який попадеться. але справжньому музиканту гроші це навіть не друге питання, а десь в п"яте- шосте.
    До чого тут комуніст не комуніст?

2. TOTORO

TOTORO admin

більшість людей не знають що більшість сучасних пісень є каверами на старенькі хіти в кращому випадку , в гіршому вони тащаться від потапа де під тупенький репчик іде 3-4 мотива в перемішку з тих самих старих хітів , але це все не новина далеко

питання чому ви утотожнюєте необізнаність і ідейною творчістю нео-кобзаря ?

3. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

тобто "справжність" музиканта у тому, щоб робити безкоштовно?

4. ГРАНД

Це для нього не головне. Це другорядне питання. Як неочікувана нагорода. Як манна небесна.

5. duncan

[OFFTOP]комуняцькі слова якісь[/OFFTOP]

6. ГРАНД

Я ж говорив , що немає про що говорити. :sad:

п.с. Можете закривати тему. Як комуняцьку.

7. mavka

mavka Well-Known Member

курча, як я тільки що зі сходів впала.... оце хотіла запостити, але поки сама слухала й спускалась танцюючи в нижнє приміщення послизнулася, ноги запленталися і .... але ребра цілі ніби. і я ще не така ретро.... :rolleyes:

а музичку цю пам"ятаю з премалого дитинства. батьки запросили величезну компанію зустрічати Новий рік. нас з братом й екстра меблями запакували в одну кімнату, бо звільнили іншу повністю для танців. там був привідчинений балкон для свіжого повітря (поверх другий). а бабінний магнітофон стояв на підвіконнику. пригадую, як надворі зібрався натовп й танцював на снігу.
    так, як я щойно.... :)

http://www.youtube.com/watch?v=fv53gKx0cyo

8. TOTORO

TOTORO admin

9. ГРАНД

Я ототожнюю духовну деградацію, з свідомим відторгненням сучасної молоді посредством телебачення і пр. засобами масової інформації від справжньої творчости. І все це має конкретну назву "Неформат". Цей неформат єнадійним перепоною на шляху таланту до широких мас. Власне самому таланту цей шлях і не потрібен, тому він його і не намагається несамовито долати. І таким чином до широких мас пробиваються безталанні (в мистецькому плані) за те з смазливими мордашками і пр. сіськами-піськами пластмасові проекти (і головне Кіса, побільше цинізму. людям це подобається (С)....) , які Ви впарюєте людям своїми форматами.

10. Соло

Соло Рыжая до белого каления

ну я не знаю..слышала есть художники которые самую "свою" выстраданную картину ни за что не продадут..когда нам успели внушить что что либо творить не задумываясь - а сможешь ли ты это продать? - это признак лоха???? и ведь намертво въелось уже в мозг..ужосс..

11. ГРАНД

Ну нарешті хоч одна людина у Вашій особі зрозуміла про що я намагаюсь втовкмачити панам. Дякую.

12. ГРАНД

13. Соло

еще вспомнила) пятый класс..магнитофон с бобинами(или как там они назывались?) и я в ступоре..СЛУШАЮ....(кстати звук вроде хороший был)

http://www.youtube.com/watch?v=ER6HYd-clxA&feature=related

14. duncan

[OFFTOP]я тут робив сайт одному львівському художникові, і задав оце делікатне питання: чи не шкода Вам продавати свої роботи?
    пан митець відповів: не шкода, шкода було перших кілька років
    повинна ж людина годувати свою сім’ю, а не перебувати в постійних душевних муках :scratch_one-s_head:[/OFFTOP]

15. ГРАНД

[OFFTOP]Та ніхто ж не спорить що повинні годуватись і годувати сім"ї. Але вони це призирливо називають "ХАЛТУРА". Вимушена робота за ради виживання з використанням Божого дару. Хоча потсавте перед ним ділему, чи багатогрошова халтура, чи не дуже грошовитий вернісаж, вони як правило обирають останнє.Так само як і музики. Чи грошовита корпоративна вечірка, чи збиткова рекордінгова студія. Обере студію.[/OFFTOP]
    Сьогодні Україна живе в часи грошового свавілля, відсутності усвідомлення себе як нації, браку шляхетних традицій і без почуття власної гідності. Кожна дитина знає, що все в країні купується та продається. Сьогоднішнє покоління мислить тільки фінансовими категоріями. Школяр чітко знає, скільки повинні заплатити його батьки, щоб він навчався у ВИШі. Потенційний чиновник, суддя, прокурор, знає скільки коштуватиме йому місце і за який час вдасться ці гроші відбити.

16. Соло

конечно должен он кормить свою семью...это очень тонкий вопрос..вы понимаете? :) есть просто насущные нужды..а есть тщеславие,жажда огромных прибылей и тп..не надо их в одну кучу складывать как вы с Грандом по моему делаете..коммерциализация искусства привела к одной очень неприятной вещи..сформулировали ее кратко но ёмко - "пипл схавает"..если мы им это дадим...а если ничего другого нет? шо делать? и хавает..а куда деваться..а вкус дорогие друзья,его развивать надо...если постоянно кушать сало с хреном,как я оценю прелесть Дон Периньон..(кстати поняла что не сильна я лично например в кулинарных изысках...таки дела))))

17. Соло

и кстати да)) великий музыкант на дне рождения Абрамовича) очень яркая иллюстрация с подачи Гранда)) надо всё таки иметь достоинство..и уважать свой талант...

18. ГРАНД

Ви тут нічого не наплутали?о_О Особливо того, що ГРАНД робить комерціалізацію мистецтва?о_О Чи не читали попередніх постів?

19. Соло

вы как то поаккуратнЕЕ с цитатами)) многоточие это тоже знак припинания)) обозначает конец предложения..что вы..разве я могу такое вам приписывать?? я лишь сказала что не нужно смешивать коммерциализацию искусства с необходимостью зарабатывать себе на жизнь..а вы с Пупером в своем споре немного всё смешали..и вы и Пупер) Иммхо! :)

20. duncan

ніколи не помічав за митцями бажання великого бабосіка :)
    слава? так! і це цілком нормально, адже творча робота вимагає дуже серйозних зусиль та віддачі (оцінки) :)
    який піпл, така у них і музика )))
    я як не захоплювався ніколи рускім шансоном, так його і не слухаю, як слухав з дитинства хеві-метал так досі і слухаю
    і мене не парить, скільки рімейків зробив кіркоров чи який ліфчик вдягнув транс-сексуал смердючка :pardon:

а де твій аватар? :)