Я не казав що не може. Може. Але робить за нього це промоутор. Який фактично виконує функції забезпечення, і водночас нахлібника. кому який попадеться. але справжньому музиканту гроші це навіть не друге питання, а десь в п"яте- шосте. До чого тут комуніст не комуніст?
більшість людей не знають що більшість сучасних пісень є каверами на старенькі хіти в кращому випадку , в гіршому вони тащаться від потапа де під тупенький репчик іде 3-4 мотива в перемішку з тих самих старих хітів , але це все не новина далеко питання чому ви утотожнюєте необізнаність і ідейною творчістю нео-кобзаря ?
курча, як я тільки що зі сходів впала.... оце хотіла запостити, але поки сама слухала й спускалась танцюючи в нижнє приміщення послизнулася, ноги запленталися і .... але ребра цілі ніби. і я ще не така ретро.... :rolleyes: а музичку цю пам"ятаю з премалого дитинства. батьки запросили величезну компанію зустрічати Новий рік. нас з братом й екстра меблями запакували в одну кімнату, бо звільнили іншу повністю для танців. там був привідчинений балкон для свіжого повітря (поверх другий). а бабінний магнітофон стояв на підвіконнику. пригадую, як надворі зібрався натовп й танцював на снігу. так, як я щойно.... http://www.youtube.com/watch?v=fv53gKx0cyo
надіюсь що "до певного моменту" заживе =) доречі згадав про хітяру як чув ще в дитячих панталонах http://www.youtube.com/watch?v=O08H9pBnUho&feature=youtu.be&hd=1
Я ототожнюю духовну деградацію, з свідомим відторгненням сучасної молоді посредством телебачення і пр. засобами масової інформації від справжньої творчости. І все це має конкретну назву "Неформат". Цей неформат єнадійним перепоною на шляху таланту до широких мас. Власне самому таланту цей шлях і не потрібен, тому він його і не намагається несамовито долати. І таким чином до широких мас пробиваються безталанні (в мистецькому плані) за те з смазливими мордашками і пр. сіськами-піськами пластмасові проекти (і головне Кіса, побільше цинізму. людям це подобається (С)....) , які Ви впарюєте людям своїми форматами.
ну я не знаю..слышала есть художники которые самую "свою" выстраданную картину ни за что не продадут..когда нам успели внушить что что либо творить не задумываясь - а сможешь ли ты это продать? - это признак лоха???? и ведь намертво въелось уже в мозг..ужосс..
еще вспомнила) пятый класс..магнитофон с бобинами(или как там они назывались?) и я в ступоре..СЛУШАЮ....(кстати звук вроде хороший был) http://www.youtube.com/watch?v=ER6HYd-clxA&feature=related
[OFFTOP]я тут робив сайт одному львівському художникові, і задав оце делікатне питання: чи не шкода Вам продавати свої роботи? пан митець відповів: не шкода, шкода було перших кілька років *** повинна ж людина годувати свою сім’ю, а не перебувати в постійних душевних муках [/OFFTOP]
[OFFTOP]Та ніхто ж не спорить що повинні годуватись і годувати сім"ї. Але вони це призирливо називають "ХАЛТУРА". Вимушена робота за ради виживання з використанням Божого дару. Хоча потсавте перед ним ділему, чи багатогрошова халтура, чи не дуже грошовитий вернісаж, вони як правило обирають останнє.Так само як і музики. Чи грошовита корпоративна вечірка, чи збиткова рекордінгова студія. Обере студію.[/OFFTOP] Спойлер Сьогодні Україна живе в часи грошового свавілля, відсутності усвідомлення себе як нації, браку шляхетних традицій і без почуття власної гідності. Кожна дитина знає, що все в країні купується та продається. Сьогоднішнє покоління мислить тільки фінансовими категоріями. Школяр чітко знає, скільки повинні заплатити його батьки, щоб він навчався у ВИШі. Потенційний чиновник, суддя, прокурор, знає скільки коштуватиме йому місце і за який час вдасться ці гроші відбити.
конечно должен он кормить свою семью...это очень тонкий вопрос..вы понимаете? есть просто насущные нужды..а есть тщеславие,жажда огромных прибылей и тп..не надо их в одну кучу складывать как вы с Грандом по моему делаете..коммерциализация искусства привела к одной очень неприятной вещи..сформулировали ее кратко но ёмко - "пипл схавает"..если мы им это дадим...а если ничего другого нет? шо делать? и хавает..а куда деваться..а вкус дорогие друзья,его развивать надо...если постоянно кушать сало с хреном,как я оценю прелесть Дон Периньон..(кстати поняла что не сильна я лично например в кулинарных изысках...таки дела))))
и кстати да)) великий музыкант на дне рождения Абрамовича) очень яркая иллюстрация с подачи Гранда)) надо всё таки иметь достоинство..и уважать свой талант...
Ви тут нічого не наплутали? Особливо того, що ГРАНД робить комерціалізацію мистецтва? Чи не читали попередніх постів?
вы как то поаккуратнЕЕ с цитатами)) многоточие это тоже знак припинания)) обозначает конец предложения..что вы..разве я могу такое вам приписывать?? я лишь сказала что не нужно смешивать коммерциализацию искусства с необходимостью зарабатывать себе на жизнь..а вы с Пупером в своем споре немного всё смешали..и вы и Пупер) Иммхо!
ніколи не помічав за митцями бажання великого бабосіка слава? так! і це цілком нормально, адже творча робота вимагає дуже серйозних зусиль та віддачі (оцінки) який піпл, така у них і музика ))) я як не захоплювався ніколи рускім шансоном, так його і не слухаю, як слухав з дитинства хеві-метал так досі і слухаю і мене не парить, скільки рімейків зробив кіркоров чи який ліфчик вдягнув транс-сексуал смердючка