Ретро. Захоплення молодості.

Тема у розділі 'Музика', створена користувачем ГРАНД, 25 чер 2010.

1. mavka

mavka Well-Known Member

але чому "захоплення молодості", Гранде ! "стара діва неодмінно бідна. коли ж вона багата, то це неодружена жінка невизначеного віку." (сомерсет моем) вважаймо, що на Острові, незалежно від статусу, піпли багаті.

http://www.youtube.com/watch?v=e9jIPTOfMMg

2. Вольха

Вольха Верховная Ведьма

до этого было еще вот это)))
    http://www.youtube.com/watch?v=cBMm6aag4Pk

3. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Всі кліпи що я запостив були надпопулярними під час моєї молодості і за нмим ганялись наче угорілі при тотальній цензурі. А анжеліка Варум для мене вже не ретро. Я для неї ретро. а вона для мене жовтороте дтитнча. До того ж хіба можна якусь Варум прирівняти до джо коккера, чи до Еріка Кармена або до Сьюзі Кватро, яка мабуть їй в матері годиться , як що не в бабусі. Не кажучи вже про Влада сташевського.
    Тобто я виключно з висоти власних років мав на увазі РЕТРО. Хоча для когось і Група корні вже ретро. але я всю цю шалупонь совкового та постсовкового набору не сприймаю не те що за ретро, а і взагалі ніяк.:)

4. Mattilainen

Mattilainen Well-Known Member

5. Вольха

Вольха Верховная Ведьма

6. Forpost

Forpost Стоїк

7. mavka

mavka Well-Known Member

власне, Ви зрозуміли моє питання. дякую, бо я для гостроти хотіла Ласкавий Май запостити - "белиє рози, белиє рози",- але пошкодувала естетичне почуття форумчан.
    хоч спочатку, зізнаюсь, оскільки для мене персонально ретро це 40-50 роки, а то й раніше, то задумалась над Вашим віком... :)
    Джо Коккера, чи Смокі, чи Біджиз чомусь мені вушко скручується назвати ретро-музикою. )) чи Марвіна Гея - він живе в мене в авто ! (купила якось в доларовому магазині диск)

http://www.youtube.com/watch?v=8lMlJkIGFiE&feature=fvst

8. Вольха

Вольха Верховная Ведьма

а що, леди Гага її також співає? [OFFTOP]мабуть соромно зізнаватися, але я здається жодної пісні Гаги не чула[/OFFTOP]

9. TOTORO

TOTORO admin

[OFFTOP]
    і не треба її чути , особливо кліпів бачити імхо =)[/OFFTOP]

10. Forpost

Forpost Стоїк

[OFFTOP]е вуйцю, а у Вас комплекси![/OFFTOP]

11. Forpost

Forpost Стоїк

питання з двох половинок.Ви запостили Кейт Буш,я порахував, що доцільно було б "БубУшка", а в кліпі явно проглядується у кого Гага скопіювала стиль,тому що запис того відео, якщо не помиляюсь 1980 року, а тоді Гага ще і не родилась

12. TOTORO

TOTORO admin

[OFFTOP]
    є і багацько , акий і з них зацікавив саме вас ?? =) [/OFFTOP]

13. andrzej

andrzej Дуже важлива персона

14. Forpost

Forpost Стоїк

запросто,це час "бронтозаврів" в кращому сенсі слова, золотий вік музики для слухання

15. Forpost

Forpost Стоїк

...

16. andrzej

17. andrzej

18. andrzej

19. ostrov_mike

ostrov_mike Well-Known Member

20. andrzej