То что писать сама буду решать... а адрес и название чисто из человеческих соображений писать не собираюсь ! Не на столько мне на солили ...
Кацапи то не люди, кацапи то кацати /увага, кацапська мова/ View: https://www.facebook.com/supermaxpress/videos/244847926261582/
Є ж російськомовні українці. Російськомовна, лиш би не ватніца. Найвідоміша японська їжа - "Япона хата", досить давно там не був, деякі страви, особливо супи, якщо за нашими звичками суп не може бути без наших овочів, то там - із водоростями, сиром "Тофу", не всі у нас це сприймуть, але це не значить, що некваліфіковані кухарі його готували. Принаймні я не чув, щоб там хтось отруївся.
А чом би й ні? Тут така справа, можна отримати те, що більше ненавидиш(( Знаєте про 9 кіл пекла по Данте? От у сквернословів та матершинників лайно буде лізти з рота, а навколо речененависників та моводупців буде литися ненависна іноземна мова децибелів на 300 і вуха не закриєш, бо відірвуть, як тарганам лапки)) Не брешу.
Здається, я вже відповідав вам колись, що покинув пити алкоголь та палити цигарки ще 4 лютого 2017 року. Що вам не подобається в тому, що я вам пишу? Здається, що за 2000 років людство зовсім не змінилося. Ще гірші стали. ..
Нельзя быть такими злыми , все мы люди... я лично могу общаться на обоих языках ... но выбираю тот на котором мне удобнее ... это мое ПРАВО !!!
Починається флуд і далеке відходження від теми. Повернемось до мого поста 24. Так що непрофесійно готують у японських ресторанах?
Ймовірно, він просто прихильник тої бізнес-структури на службі ФСБ, яка називає себе релігійною організацією під ім"ям РПЦ. Ну, ще пахан тої структури приїхав до вселенського Патріарха. Той його запитує "А де ваш томос?". А Кірюха похлопав себе по кишенях..... "Ой, напевно в іншому піджаку залишив, а піджак в Мацкві залишився." ))))))))))
То прошу написати слів з 50 співучо-солов"їною. Бажано, просто самій набрати. В смислі, не користуючись жодними перекладачами.
Ще гріх берете на себе - наклеп робите. Чому б просто не повірити у те, що я написав? Я ж не заставляю прийняти все , але навіщо мене обрехувати?
Я не сказала что не профессионально , я сказала не качественно ... экономия на рисе рыбе и т.д. этот список можно продолжать бесконечно !
А в Япона Хата ... была раз в своей жизни , лет так 5 назад , может больше ... тогда нареканий к ним и к их кухне у меня не было ни каких ... в прочем как сейчас ...
Про "Япону хату" негативних відгуків не чув, чув про отруєння в "Острові суші", та для декого, хто любить сало з цибулею чи борщ і вареники, можливо суші і ролли будуть незрозумілими на смак та несмачні, впевнений, що оригінальні, приготовані в Японії будуть інші на смак. Сира риба - для багатьох противна + неправильно приготована може бути небезпечна, соус "Вассабі" - не кожен зможе їсти через його гостроту, значно міцніший, порівняно зі звичайною гірчицею.