Реставрація ванн

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем egoistka, 22 чер 2010.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. tato

tato тато завжди правий!

А як це все виглядає
    Чи не потрібно після "процедури" місяць квартиру вивітрювати?
    Скільки коштує?

---------- Додано в 00:23 ---------- Попередній допис був написаний в 00:22 ----------

Так скільки це в гривнях?

2. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Без поняття.Ванна як ванна,а скільки коштує не знаю..та й взнати вже не зможу.Вивітрювати місяць точно не треба було.Якийсь час не можна було користуватись нею

3. tato

tato тато завжди правий!

Про рідкий акрил і акрилову вставку

Сьогодні скористався одним сервісом,який описують тут на форумі
    Мене цікавила "акрилова" реставрація

Доповідаю,що довідався

Рідкий акрил

1.Приїжжає майстер і першим ділом обезжирює ванну.Цей момент власне і буде викликати неприємний запах у квартирі,бо сам рідкий акрил немає запаху.
    2.Після обезжирення майстер починає наносити рідкий акрил.Триває ця процедура близько 3 год на стандартній ванні.
    3.Товщина стінок нової-нанесеної ванни 3 - 4 мм,а дна 5 мм.
    4.Сохне рідкий акрил 36 годин,після чого можна користуватись ванною.
    5.Гарантія на роботи - 3 роки
    6.Вартість реставрації рідким акрилом - в районі 900 - 1000 грн(залежить ще від розміру ванни).

Акрилова вставка

1.Спочатку приїжжає майстер і просто заміряє розміри вашої ванни.
    2.Майстер замовляє акрилову вставку відповідного розміру.Як мені сказали,є 8 шт стандартних вставок,стандарт продиктований стандартом існуючих ван.
    3.Коли вставка зявляється на складі (іхати вона може найдовше 10 днів),майстер приіжжає вставляти "нову ванну".
    4.Сказали ,що ніякої плитки розбивати не потрібно,усе підганяється без "каліцтва" ванної кімнати.
    5.Процедура триває близько 2.5-3 год.
    6.Вставка "садиться" на клей.Товщина стінок вставки 9 мм. Плюс,ще 2-3 мм клей.
    7.Одну добу нова ванна стоіть наповнена водою,щоб усе нормально приклеїлось,після чого можна користуватись .
    8.Гарантія 3-5 років,як у кого.
    9.Вартість процедури разом з вставкою 1800 -2000 грн

Побачивши різницю у ціні,я ясно питав,а у чому різниця між рідким акрилом і вставкою
    1.Перший аргумент -товщина стінок нової ванни.У рідкого акрилу вона тонша.
    2.Рідкий акрил при нанесенні повторює нерівності ванни,тому можуть бути дрібнесенькі ямки)

4. Svjato

Svjato Well-Known Member

Висновок - слід купувати нову :)))

• Подобається Подобається x 1
  5. tato

tato тато завжди правий!

Та що я хочу нова, коштує трохи більше )))
    Тому ,ще на якийсь час "поремонтую" рідким акрилом

6. poputochka

poputochka Active Member

Чесно кажучи, не знаю чим, але батьки реставрували ванну вже двічі за моєї памяті. За рік-два то все відлущується, і виглядає жахливо. Повторна реставрація не рятує. Не можна користуватись їдкою хімією, абразивами під час миття ванни, ставити металеві відра, тазики і т.д.
    Подивіться, моя ванна після тих реставрацій : [​IMG] Тепер вона в такому стані - лише викинути.
    P.S. Митись не можна було близько 3-х днів, трохи був запах.

• Подобається Подобається x 2
  7. tato

tato тато завжди правий!

А яка саме у вас реставрація?
    Рідкий акрил?

8. poputochka

poputochka Active Member

Не знаю, і вже не маю кого запитати...
    Думала, може те, що: "Не можна користуватись їдкою хімією, абразивами під час миття ванни, ставити металеві відра, тазики і т.д." і заборона на користування ванною протягом 3-х діб допоможе визначитись, що то була за реставрація.

9. GRINZOLA

GRINZOLA New Member

Так скільки це в гривнях?[/QUOTE]

Попробую поділитись тим .що трішки знаю.Зароз помоему е 3 способи реставрації ванн.
    1 -емаліровка.коштуе приблизно 300-400гр.Я особисто нераджу.не витримуе навіть і року.(як кажут дешеве мясо і пси ........)
    2-рідкий акрил.Більш якісний матеріал.Він е двох видів.виробник росія (стакрил) і помоему німецкий.По якості незнаю який кращий но німецкий пез запаху і сохне 36г (руский 4 доби і мае неприемний запах) Ціна десь приблизно руского від 700-850гр і імпортного 900-1100
    3- це ванна вкладиш.Тут можна і докладніше.бо трішки знаю(в мене стоїть).Це е повнистю нова акрилованна ванна яка всавляется у Вашу стару ванну.Виробник прибалти і вже робить помоему Китай.Стару ванну вони використовують як основу і як термосний варіант(прекрасно нримае тепло) і головне.що непотрібно роити ремонт у ванні кімнаті.Міняют на нову зливну систему Ціна в районі 1850гр.

10. smokan

smokan New Member

Всім привіт. В мене таке питання.
    У моїй ванні саме там куди переважно текла струя води сформувалась маленька дирка на декілька міліметрів. Вона навіть і не була замітна, але після того як я лекілька раз щзатопив сосіда, прийшлось детально оглянути ванну. Як мені позбавитись цієї проблемної дирочки. Я декілька днів тому спробував "Холодну зварку", але шось вона не дуже надійно тримається.

І ще питання якщо залишити цю холодну зварку, чим її замалювати :)

11. Rainn

Rainn New Member

Я собі зробив наливну ванну 1р тому і задоволений.

---------- Додано в 01:39 ---------- Попередній допис був написаний в 01:33 ----------

Залийте ванну рідким акрилом :good:

12. Доброго дня! Пишіть в ПП, Андрій

Останнє редагування модератором: 1 лип 2013
  13. lvivtelecom

lvivtelecom Member

Бачив на власні очі реставровану ванну через пів року після реставрації.
    То була реставрація від фірми-профі якоюсь модною дорогою двокомпонентною фарбою.
    То -жах, в місцях найбільшого користування все позлізало, поздиралось. хоча господарі всі металеві ємності повикидали.
    Дзвонили на ту фірму (давали усну гарантію на фарбу пів року), то ті відповіли, що то від неправильної експлуатації.
    Короче 500гр на вітер, ще й купу нервів зїджено.
    Про акрил- не в курсі, але я б все-таки купляв нову (заодно трохи інтерєр обновите).

14. heross

heross New Member

робили собі, як зрозумів головне вибрати найкращий матеріал
    для себе вибрали то шо не смердить,
    в гуглі реставрація ванн львів і читаємо про варіанти реставрації

ванною задоволені

15. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Плануємо реставрувати чавунну ванну рідким акрилом.
    Скиньте, будь ласка, в пп контакти хороших перевірених фірм :flag_of_truce:

П. С.
    Варіант "купити нову ванну" не пропонувати :)

16. Locke

Locke невиправний реаліст

Теж бачив, і не одну. Реставрувати стару знищену ванну то те саме, як старій бабці робити пластичну операцію по підтягуванні зморшок на лиці і ще дечого ;):mocking:
    Сучасні металеві ванни покриті спеціальною емаллю, яка дуже гладенька, міцна, до неї не чіпається бруд і її досить сполокати струменем води. Якщо не ставити туди нічого металевого і не мити абразивними чи кислотними засобами, а звичайним милом чи рідиною для посуду з допомогою поролонової мочалки чи ганчірки, то така ванна служитиме багато років. В мене така німецька ванна стоїть вже 10 років і виглядає ніби щойно з магазину.

• Подобається Подобається x 1

17. http://m-vanna.etov.com.ua/ Замовляла у них півроку тому, у моєї старої ванни появилось нове життя)) Та й по цінах у них найдешевше знайшла.

18. GRINZOLA

GRINZOLA New Member

Мої батьки скористались послугами цієї фірми http://lvov.lv.slando.ua/obyavlenie/restavratsya-vann-metodom-vanna-u-vann-ID2yFwM.html але наливним методом. Ванною дуже задоволенні но були змушені купити коврик в ванна для кітки.Сказали ,що від пазурів з часом ванна втратить блиск.

19. anpas

anpas New Member

А чому ви не телефонуєте до тих хто це зробив. Адже існує гарантія. Я займаюсь аналогічним бізнесом, будь-ласка 0674535943, гарантія 3 роки

А чому ви не телефонуєте до тих хто це зробив. Адже існує гарантія. Я займаюсь аналогічним бізнесом, будь-ласка 0674535943, гарантія 3 роки

---------- Додано в 16:28 ---------- Попередній допис був написаний в 16:25 ----------

Телефонуйте 0674535943

---------- Додано в 16:29 ---------- Попередній допис був написаний в 16:28 ----------

Я займаюсь аналогічним бізнесом, будь-ласка 0674535943, гарантія 3 роки

---------- Додано в 16:32 ---------- Попередній допис був написаний в 16:29 ----------

Відновлюю емалеве покриття ванни, дешево,з гарантією, з екологічно чистих надсучасних матеріалів (Львів та область). Реставрація триває 2-3 години, після цього 3 доби ванною не можна користуватись. Обмежень по користуванню ванни не має жодних, гарантія на виконану роботу - 3 роки! Вартість 370 грн. Всі решта деталей та узгоджень по тел: 0674535943, 2927727.

---------- Додано в 16:34 ---------- Попередній допис був написаний в 16:32 ----------

Відновлюю емалеве покриття ванни, дешево,з гарантією, з екологічно чистих надсучасних матеріалів (Львів та область). Реставрація триває 2-3 години, після цього 3 доби ванною не можна користуватись. Обмежень по користуванню ванни не має жодних, гарантія на виконану роботу - 3 роки! Вартість 370 грн. Всі решта деталей та узгоджень по тел: 0674535943, 2927727.

20. nobel

nobel New Member

Доброго дня чи вечора шановні форумчани
    Доброго дня чи вечора шановні мешканці форуму. Питання реставраії ванни не зовсім просте. Особисто мені реставрацію робили два рази. Перший раз так звана реставрація ванни прослужила мені максимально до півроку. Все пооблазило і стало виглядати ще гірше ніж до реставрацїї. Якби зустрів того майстра не знаю що би з ним зробив за таку реставрацію. Одним словом не було куди мені діватись, бо ванна була замурована, прийшлось замовити реставрацію ванни ще раз. Робив наливну ванну акрилом. Результатом задоволений вже більше двух років служить. Все залежить від людини яка виконує роботу я в цьому переконався на власному досвіді. На цьому сайті restavrator.te.ua є багато цікавої інформації кому цікаво почитайте може комусь знадобиться.

а де твій аватар? :)