влучно сказано, в яблучко:girl_haha::girl_blum: а це мені дуже навіть подобається:girl_flirt::girl_flirt: П.С. Ще раз прошу не сприймати мене як якусь революціоністку, просто свіжа думка зі сторони... Очевидно на острові такий "устав" робить стосунки більш гармонійними, то це супер.
То пропоную все-таки вдосконалити цей інтерфейс для репутації. У своєму кабінеті про кожне повідомлення можна побачити тільки ОСТАННІ отримані за нього відгуки і неможливо виловити інші. А при дослідженнях через саме повідомлення - ще гірше: там пишеться лише фраза типу "відгуки за це повідомлення - дещо позитивно". І цікаво, що, намагаючися на щось натиснути в очікуванні більш детальних даних, можна натрапити лише на вікно з цим самим повідомленням. (А нащо воно там? Усе одно ж на нього щойно дивився.:rolleyes Виходить, що більшість відкуків губиться, залишаючися не прочитаними тим, кому вони адресовані. Хто не останній, той невидимий. Навіть невідомо, від кого інші відгуки на повідомлення. Прошу ліквідувати цю особливість.
60 останніх... перепрошую, а куди тре потрапити після натискання?.. я не зрозумів... зара підкидає саме пост, за який поставили плюс чи мінус...
За ПЕВНЕ повідомлення видно тільки ОДНИН ОСТАННІЙ відгук. Може, це повідомлень видно до 60. Ну, якби так можна було побачити список тих, хто поставив відгуки, було б дуже добре.
Ой, страшенно не люблю завантажувати на форумах картинки. Це довго і заплутано. Може, тут уже простіше? Але я ще в це не вникав. По-моєму, проблему неважко зрозуміти. Моє перше повідомлення було в темі "Предложения по...". Репутація швидко стала більше 10. Але у своєму кабінеті я бачив щодо репутації лише один рядок. У ньому відображалось (і досі відображається), хто останнім поставив там відгук і який це відгук. Очевидно, були й інші відгуки, інакше звідки така велика репутація? Але я не знайшов, як зробити, щоб вони висвітились.
а, ви про це... просто нині "хелувін карми" -- вона зростає за геометричним принципом... обіцяю виправити ситуацію за кілька днів...
шось я нич не розумію.. нам - подарунки, а вам? виходить ви тоту карму зі своєї всім пороздавали??! (П.С.) я тільки надіюсь що функція -додайте карму комусь, а потім зможете додати тому кому хочете - теж глюкне..:girl_blum::girl_flirt:
А может, ХАРИЗМА подойдет? Хотя по смыслу далековато от репутации, зато возможны каламбуры: нарастить, приукрасить, припудрить харизму... заехать по харизме и т.д. Думайте, ребята.
Тогда вам прямая дорога в филармонию, на концерт Моцарта или Гайдна. За гроши вас там вкусно угостят. Я бы сыграл на балалайке, да боюсь снова вам не угодить.