Репутация - ******** ?

Тема у розділі 'Життя форуму', створена користувачем admin_old, 25 бер 2009.

1. Вольха

Вольха Верховная Ведьма

товаро-денежные отношения))) почти как двигатель прогресса)))

2. Красный

Красный Well-Known Member

Да кабы отношения..) а то ведь придумываем - как на Острове (!) репутацию отображать - так одному капитал, другому пиастры, третьему еще какие-то монеты, и тут - таланты - так и то потому, что деньги :)

3. kertis

kertis миється в бані

Да кризис у всех...) Только про деньги и думают)))))

4. Гелена

Гелена Дуже важлива персона

улов, рыбы например :))

5. Glenmorangie

Glenmorangie moonlight

а если улыбки...:pardon:

6. kertis

kertis миється в бані

Улыбок на Хайтауэра не напасёшься...))))

7. Hightower

Hightower Дуже важлива персона

Жадина! :))

8. BlackCat

BlackCat Well-Known Member

"И вот когда вы в двух шагах
    От груды сказочных богатств
    Шанс говорит вам-Бог подаст...
    Хитрый шанс!"

А давайте вместо репутации будет шанс?

Только как это будет во множественном числе :scratch_one-s_head:

9. BlackCat

BlackCat Well-Known Member

"— Шанс! Его так просто упустить, но легче локоть укусить, чем новый шанс
    заполучить." :)

10. D.M.

D.M. Well-Known Member

Як на мене, рахувати репутацію взагалі не потрібно.

Мені подобається сама по собі можливість оцінювати повідомлення. Це дає змогу бачити, що повідомлення читали, навіть якщо нічого не відповіли. І я прихильник такого інтерфейсу, щоб позначки про те, хто як оцінив, одразу було видно біля повідомлення.

А от рахувати на основі цих оцінок репутацію учасників мені уявляється не дуже цікавим. Пупер знає, до яких проблем це призводить, і бореться з цими проблемами за допомогою якихось обмежень на оцінки. Як на мене, то краще не запроваджувати таких обмежень, а просто відмінити підрахунок репутації.

11. Romko

Romko Дуже важлива персона

і взагалі...прибамбасів купа....:cool:
    Смайли - убрать:ireful:
    Шрифти - убрать:ireful:
    Колір - убрать:ireful:
    прибамбаси - убрать:ireful:
    Максимум інформації.
    Правда,ДМ?
    Розпустились,панімаш!:cool:

12. D.M.

D.M. Well-Known Member

Ні, я пропоную тільки репутацію прибрати.

13. Romko

Romko Дуже важлива персона

А сенс?

14. D.M.

D.M. Well-Known Member

Пояснено вище. Але це базується на моїх особистих смаках. В адміністрації можуть бути інші смаки.

15. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

у репутації на форумі дуже великі обмеження, бездумно клацати плюси можливості немає...

пс. я переконаний, що на острові ніколи не виникне тема "вітаю з кармою" чи "дякую за карму"...
    як ви вважаєте: я помиляюся, чи ні?

16. D.M.

D.M. Well-Known Member

Думаю, що Ви не помиляєтесь. Але я хотів би бачити біля повідомлень позначки про те, кому яке повідомлення сподобалось. Здається, цю інформацію навіть у своєму кабінеті неможливо виловити до кінця. І обмеження на підвищення чиєїсь репутації теж заважають отримувати повну інформацію про симпатію до повідомлень. Так що, як я вже роз'яснив, мені було б більш до вподоби таке обмеження, щоб просто репутація не рахувалась. Мене це число дуже мало хвилює.

17. Багіра

Багіра Well-Known Member

а мене це питання хвилює... до речі на різних форумах є варіанти
    1. Карму ставлять лише модератори+за кожен місяць перебування +1, за участь в конкурсах і тому подібне...
    2. Карму можна поставити одній людині лише раз на добу.
    3. Отак як тута
    4. Так як на ЛФ - тобто без обмежень(хіба що за один допис +100 не поставиш:girl_haha:)

мені подобається такий варіант - карма нараховується за тривалість перебування, типу старичкам... карму можна ставити практично тоді коли хоче, кому і як... нуууу.. можна поставити обмеження в 50 штук на добу, не знаю як ви, а я ставлю більше... чому? тому що якщо я спілкуюсь на форумі, значить там мої однодумці(принаймі більшість) якщо я підтримую їх думку, то ставлю +1, а коли мені пише "спочатку поставте комусь іншому", то в мене починається щось таке :girl_hysteric:
    а тепер всі робіть як я сказала:girl_cool::olivia_2:

18. admin_old

admin_old админ в отпуске

Есть такое понятие как дедовщина. Это не есть хорошо. Сколько я уже с этим сталкивался... Не уж, такого точно не будет.:pardon:
    Самая лучшая система это то что есть сейчас. Каждый плюс чего то стоит. Его не так легко получить, его не так легко отнять, с ним не так поиграешься. И это хорошо, не стоит на репутации заморачиваться ибо она источник всевозможных конфликтов. На моей памяти как минимум 4 форума, где люди из за этих циферок массово сходили с ума, устраивали войнушки, и теряли адекватность.

19. Багіра

Багіра Well-Known Member

ну по-перше..
    :olivia_2::girl_flirt:
    по-друге, та всюди є таке поняття як
    хіба? а во я тисну тим, де подобається, а потім мені пише , що я вже використала ліміт, а я далі тисну.. скоро буду в ПП писати..:"Знаєте, а у вас в такій-то темі хороший допис, так мені сподобався, ну не можу пройти мимо..." а до речі, через той ліміт помітно багато повідомлень типу "влучно сказано" "в яблучко" і тп..
    ну джерело тому закомплексованість і боротьба за самоутвердження... що поробиш... мені хоч і приємно коли плюсують, але не рахую кожен плюс - люблю сама комусь доплюсовувати:girl_tender:

ну ви мене серйозно не сприймаєте, то я просто висловила свою скромну думку.. вам то, "живущим на острові" видніше, я то ж тільки "пливущая":girl_smile:

20. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

хто поставив плюс чи мінус може побачити тільки той, кому поставили і більше ніхто...
    у цьому є величезний плюс, оскільки не потрібно показувати всім "бачите, який я хороший, я плюс поставив", тобто усунено показуху, яка є на багатьох форумах...
    так власне!
    перед тим, як клацнути комусь плюс, бо автор гарно пожартував, щоразу будеш думати...
    оскільки плюс отримати є насправді тяжко, то це не є жодним показником...
    з вашого дозволу спробую заперечити... :o
    чим менше влади є у кожної людини -- тим менша вірогідність зловживання нею...
    "перед законом усі рівні" (мають бути) і якщо у когось буде більше можливості впливати на таку дрібницю, як репутація, то рано чи пізно, цей хтось почне нею зловживати... :pardon:

а де твій аватар? :)