Да кабы отношения..) а то ведь придумываем - как на Острове (!) репутацию отображать - так одному капитал, другому пиастры, третьему еще какие-то монеты, и тут - таланты - так и то потому, что деньги
"И вот когда вы в двух шагах От груды сказочных богатств Шанс говорит вам-Бог подаст... Хитрый шанс!" А давайте вместо репутации будет шанс? Только как это будет во множественном числе
Як на мене, рахувати репутацію взагалі не потрібно. Мені подобається сама по собі можливість оцінювати повідомлення. Це дає змогу бачити, що повідомлення читали, навіть якщо нічого не відповіли. І я прихильник такого інтерфейсу, щоб позначки про те, хто як оцінив, одразу було видно біля повідомлення. А от рахувати на основі цих оцінок репутацію учасників мені уявляється не дуже цікавим. Пупер знає, до яких проблем це призводить, і бореться з цими проблемами за допомогою якихось обмежень на оцінки. Як на мене, то краще не запроваджувати таких обмежень, а просто відмінити підрахунок репутації.
і взагалі...прибамбасів купа....:cool: Смайли - убрать:ireful: Шрифти - убрать:ireful: Колір - убрать:ireful: прибамбаси - убрать:ireful: Максимум інформації. Правда,ДМ? Розпустились,панімаш!:cool:
у репутації на форумі дуже великі обмеження, бездумно клацати плюси можливості немає... пс. я переконаний, що на острові ніколи не виникне тема "вітаю з кармою" чи "дякую за карму"... як ви вважаєте: я помиляюся, чи ні?
Думаю, що Ви не помиляєтесь. Але я хотів би бачити біля повідомлень позначки про те, кому яке повідомлення сподобалось. Здається, цю інформацію навіть у своєму кабінеті неможливо виловити до кінця. І обмеження на підвищення чиєїсь репутації теж заважають отримувати повну інформацію про симпатію до повідомлень. Так що, як я вже роз'яснив, мені було б більш до вподоби таке обмеження, щоб просто репутація не рахувалась. Мене це число дуже мало хвилює.
а мене це питання хвилює... до речі на різних форумах є варіанти 1. Карму ставлять лише модератори+за кожен місяць перебування +1, за участь в конкурсах і тому подібне... 2. Карму можна поставити одній людині лише раз на добу. 3. Отак як тута 4. Так як на ЛФ - тобто без обмежень(хіба що за один допис +100 не поставиш:girl_haha мені подобається такий варіант - карма нараховується за тривалість перебування, типу старичкам... карму можна ставити практично тоді коли хоче, кому і як... нуууу.. можна поставити обмеження в 50 штук на добу, не знаю як ви, а я ставлю більше... чому? тому що якщо я спілкуюсь на форумі, значить там мої однодумці(принаймі більшість) якщо я підтримую їх думку, то ставлю +1, а коли мені пише "спочатку поставте комусь іншому", то в мене починається щось таке :girl_hysteric: а тепер всі робіть як я сказала:girl_cool::olivia_2:
Есть такое понятие как дедовщина. Это не есть хорошо. Сколько я уже с этим сталкивался... Не уж, такого точно не будет. Самая лучшая система это то что есть сейчас. Каждый плюс чего то стоит. Его не так легко получить, его не так легко отнять, с ним не так поиграешься. И это хорошо, не стоит на репутации заморачиваться ибо она источник всевозможных конфликтов. На моей памяти как минимум 4 форума, где люди из за этих циферок массово сходили с ума, устраивали войнушки, и теряли адекватность.
ну по-перше.. :olivia_2::girl_flirt: по-друге, та всюди є таке поняття як хіба? а во я тисну тим, де подобається, а потім мені пише , що я вже використала ліміт, а я далі тисну.. скоро буду в ПП писати..:"Знаєте, а у вас в такій-то темі хороший допис, так мені сподобався, ну не можу пройти мимо..." а до речі, через той ліміт помітно багато повідомлень типу "влучно сказано" "в яблучко" і тп.. ну джерело тому закомплексованість і боротьба за самоутвердження... що поробиш... мені хоч і приємно коли плюсують, але не рахую кожен плюс - люблю сама комусь доплюсовувати:girl_tender: ну ви мене серйозно не сприймаєте, то я просто висловила свою скромну думку.. вам то, "живущим на острові" видніше, я то ж тільки "пливущая":girl_smile:
хто поставив плюс чи мінус може побачити тільки той, кому поставили і більше ніхто... у цьому є величезний плюс, оскільки не потрібно показувати всім "бачите, який я хороший, я плюс поставив", тобто усунено показуху, яка є на багатьох форумах... так власне! перед тим, як клацнути комусь плюс, бо автор гарно пожартував, щоразу будеш думати... оскільки плюс отримати є насправді тяжко, то це не є жодним показником... з вашого дозволу спробую заперечити... :o чим менше влади є у кожної людини -- тим менша вірогідність зловживання нею... "перед законом усі рівні" (мають бути) і якщо у когось буде більше можливості впливати на таку дрібницю, як репутація, то рано чи пізно, цей хтось почне нею зловживати...