Відповідь: Renault Вам же кажуть: родзинка це "проіздний" на Лагуну. Мих без образ, це я від заздрощів. Вітаю!
Відповідь: Renault Мені сподобалось те, що вигляд у неї не з тих, що сильно кидається в очі, а комфорт на високому рівні. Мягкість ходу - основна родзинка. Ну й те, що дружині сподобалась, нє?
Відповідь: Renault Бачу пора нову, розширену гілку робити, наприклад, АВТО made in France. це, безумовно, жарт. Мав Megan Scenic І. Відкатав по Україні 5 років. Погоджуюся зі всіма хто вважає, що Рено коштує своїх грошей. Так, безумовно, ходова слабенька, втулки переднього стабілізатора я міняв два рази на рік, задні амортизатори один раз, гальмівні колодки передні - два рази, задні - один раз. "Парусність" існує, безперечно (нема чого гоняти по 150 км/год.). В керуванні легка, в свойому классі був визнаний кращим автомобілем 1988та 1989 років у Європі. Так само як і по нормам безпеки. Двигуни бензинові - безпроблемні. Електрика.. в мене були проблеми з світлом фар. при зміні положення керма - воно зникало (напевно щось там із контактами). обслуговування и ремонт категорично не раджу робити "на Зеленій", у спеціалізованому сервісі - руки у всіх(!) ліві. Трохи електрик петрає, але ж в нього комп... Краще в Сокільники до "патріота Рено" - пана Романа.
Відповідь: Renault Дорога на Стрій... Солонка... АЗС "LukOil"....Їдемо далі.. Поворот на Наварію - повертаємо... Їдемо...минаємо три повороти направо зупиняємося - питаємо... 8(067) 670-16-91 (пан Богдан і компанія ) по суботах та неділях не працює.. Він, направду, прибічник (патріот) Рено - до останнього часу він купляв собі виключно авто марки Renault.
Відповідь: Renault Німці форева З майстрами проблем нема, ходова і двигуни надійні, запчастини недорогі... --- Це була рекламна пауза від Львівського Volkswagen клубу А ось моя нова ракета