Відповідь: Renault Аveo, Данила. Аванти это по моему Тойота. Ни фига не понял про резину на заднем мосту... В смысле колеса? Шины? Какой такой брак? Кто поел?
Відповідь: Renault Поїв асфальт. Запитайте ще в когось, це непоодинокий випадок. Він ще з них виколотив нову гуму, та дуже пишався. Evanda помилився таки аж 2 літери. А ось ви у моєму ніку навмисно останню літеру плутаєте? А казав "мир, дружба" Доречі зі списку мій вибір Mitsubishi Lancer SW 1.6 Comfort – 20 400 $("где деньгі Зін"(С))
Відповідь: Renault "Дружба" я не говорил. Каким образом Лацетти испортил новую резину при нормальном розвале-схождении, для меня так и осталось загадкой. Может на спущенных колесах ездил? Или трогался со второй передачи, с полным газом?
Відповідь: Renault Ви видаєте себе за дуже, я б сказав занадто трошки, обізнаного у автосправі "спеца", але навчиться прислуховуватися до думок інших. Чим я Вас так роздратував, що ви стібаєтесь та жартуєте? Де така молода людина встигли покататися на всіх цих іномарках. Може в МРЄО, Ви там працюєте? Тоді вірю. В мене права з 90 року, так для справки. А в того мого друга з 80 року.
Відповідь: Renault Данило, ай-йай-йай, как некрасиво! По моему, для того, чтоб догадаться о способе, с помощью которого "убили" резину, не нужно быть автоспецом... Достаточно логически подумать о факторах, влияющих на износ етой самой резины А успел я поездить на многих иномарках потому что к етому стремился. Не работай в МРЕО а имей сто друзей-автовладельцев
Відповідь: Renault Змушений був подзвонити тому хлопцю. Так от: на задньому мосту "теліжка" є такі реактивні штанги та гайки що регулюють сходження. На зборці, на заводі виробнику комп. чи що дав помилку на один оберт гайки, і справа ,і зліва що дорівнює 4 градуси від "еталону". У результаті гума на задку в’їлася раніше та більше значно ніж на передку через 15 тис км.!
Відповідь: Renault Ну Ви ж говорили, що розвал-сходження у нормі... ВВели мене в оману, а потім автоспецом обізвали
Відповідь: Renault Поки не подзвонив, сам не розібрався. А ось є така проблемка. На обертах 2000-3000 на скорості, стрілка тахометра раптово падає, та через мить знову встає на місце. Іноді на гарячому движку у пробці глохне. Потім важко завести. Підозри на конденсатор трамблера. Хто має які рекомендації? І на газі, і на бензині, однаково. Частіше на газі, бо на бензині лише прогріваю.
Відповідь: Renault Пусть проверит датчик хола. Датчики температуры вздуха, положения дросселя. В современных иномарках очень много електроники, и достаточно на любом датчике окислиться контакту, как в бортовой компьютер стают попадать ошибочные данные, соответственно изменяется качество топливной смеси и график ее поступления в цилиндры.
Відповідь: Renault Да то в мене Капітане. Та машина простіше. ВАЗ 21063. Москальска "чісто".:D. Таке враження що справа у запалюванні. Угол не той чи щось подібне.
Відповідь: Renault А-а, так Вы предупреждайте... А то говорим про Лацетти, а тут вдруг БАЦ! И чисто шоха, с московскими корнями и киевской пропиской Тогда все намного проще. Заедьте на сервис, найдите мастера покрепче, дайте ему свое весло... а он уж разбереться куда бить... на то он и мастер :D
Відповідь: Renault Дякую Капітане. "Дружба" це величезна справа. Коли полагоджу, а таке я завжди роблю самотужки, розповім всім що це таке було. Мих вибачайте за оффтоп. То можна привітати Вас?
Відповідь: Renault Дякую, не знаю як далі, але їде досить тихо і не можу від ключів відвикнути, бо тут картка для заводу двигуна.
Відповідь: Renault Мих, вітаю з покупкою, французи мають лице. Я й забув, у мене колись Рено 25 було, на той час дуже елегантне авто. Але по львівських дорогах з кліренсом 120мм їздити було важкувато, достатньо невеликої ямки на спуску і машина клювала переднім бампером дорогу. Уявляю Bаші проблеми Миху, якщо би Ви купували автомобіль для дружини. Просто не подобається,... Не подобається назва моделі, (Бюік Люцерн, Лакросі- авто може бути,... Якась там коліжанка має (Пацифіка, список великий,... Я хоч і феміністка, та не настільки (Крайслер 300,... На Кемрі, Акордах іздять одні..., Не підходить колір, важливо дуже!, інакше Вас чекають додаткові витрати на підбір гардеробу, косметики, також зразу можна купити фарбу для волосся в колір салону,... Колір не має значення- (БМВ,... Має задатки щоб бути оригінальним, але іх не вистарчає (Лексус,... Прикольна іграшка- не подобається жодній з моїх коліжанок (ПТ Крузер,... Буде видувати всі мої дрібязки, які я вожу з собою (кабріолет,... Ф о р д???! (Форд 500, Фрістайл,... Жодних зауважень до того, що Лінкольн, Ягуар також Форд. І так далі,... Добре, що Plymouth Prowler в 2002 перестали випускати,.. а так взагалі жінки думають про сімейний бюджет, та стараються не злити коханих чоловіків,...
Відповідь: Renault За три дні наїздив майже 500 км. Досить мягка і дуже плавний хід. З містя не рве, але коли їду 120 км/год, відчуття, ніби машина йде всього 70-80 км/год. Може спідометр бреше?:D Заводиться: вставляєш картку (замість ключів) і натискаєм кнопку.