Відповідь: Renault Ну давайте порівняєм нову Honda Legend із будь-яким з Вами наведених. Думаю, там буде різниця тільки в ціні. Жодної опції яка є в мерседесі чи БМВ і нема в новій легенді ви не знайдете. А щодо відра з болтами - те, що воно їздить 30 років - так це не означає, що воно таке надійне. Це показник безвихідності становища радянських автолюбителів в 20 столітті. Що ж стосується "Автомобіля 20 століття" - так мене цікавить КИМ це визнано ? Асоціацією стоматологів України, що існує тільки в рекламі ? ;-) І ще розкажу Вам про 30 років. У мого знайомого в боксі стоїть Тойота 1965 року. З Японії. Машина на ходу - ій просто переробляли кермо з правого на ліве. У машини немає жодного місця де пішла корозія по кузову. Знайдете таку копєйку ? Ті, що ще їздять вже варені-переварені і сто разів відкапіталені. Починайте позбавлятись "совка". Ми розумні європейські люди і вже час думати по-європейські, а не радянськими стереотипами. Хай пам'ятники копєйкам ставить Лужков в Москві. А ми будем пам'ятати, що копєйка - це просто старенький фіат, і що він стільки живе просто тому що більше собі дозволити ті люди нічого не могли.
Відповідь: Renault Биохит, Вы предлагаете забыть историю и стать европейцем? «Совок» это часть жизни, в том числе и автомобильной, многих наших граждан. У меня была когда-то «копейка». Старенькая, 1976 г.в. Дно дырявое, как решето. Бока помятые, фальшрадиатора нет, багажник закрывался с помощью куска провода, который я приматывал к заднему бамперу… Замка зажигания не было – я заводил тачку, замыкая провода… Я мог себе позволить машину лучше и дороже, но что-то в душе мне не позволяло это делать… Моя копейка была дама с характером Помните «Кристину», С. Кинга? Когда я ее продавал, то было такое ощущение, что я ее предал… Она так жалобно смотрела на меня своими круглыми глазенками
Відповідь: Renault Капітан, в мене була брежнєвська "Волга" - 1977 року, з безномерним кузовом. І в мене з нею теж пов'язані різні ностальгічні спогади - такі машини таких років дійсно мають "характер", бо вони багато чого побачили за своє життя. Але це не означає, що вони є кращими за будь-яку іномарку, тим більш японську.
Відповідь: Renault Копейка была моей первой машиной… Когда я, совсем еще пацан, купил ее в тайне от родителей, - то два месяца держал на автостоянке подальше от дома и ездил на ней тайком. В ней не было радио или автомагнитолы, но я на заднюю панель прикрутил двухкасетный магнитофон, и под песни Наутилуса и ДДТ катался по ночному Львову… Однажды когда я ехал по трассе, вдруг зазвенела и отвалилась часть глушителя. Я свернув на обочину остановился, и кусками найденных по близости проводов прикрутил его на место. Когда я сел за руль и продолжил движение, то за ближайшим поворотом увидел, что обогнавший меня водитель иномарки разбился, врезавшись во встречную машину… Когда я познакомился с одной девушкой и мы ехали ко мне домой, то вдруг мотор заглох… Машина завелась только тогда, когда девушка вышла из моей копейки и пересела на такси. Зайдя домой, я увидел своих родителей, которые раньше срока вернулись с дачи… Я отъездил на ней два года… Однажды целую зиму в связи командировкой, пришлось жить в другом городе. Моя копейка четыре месяца простояла на улице, под открытым небом. Приехав во Львов, я первым делом бросился к своей машине. Грязная, с новыми вмятинами, со спущенными колесами и погнутым капотом /кто-то видимо пытался его открыть и снять аккумулятор/, она стояла на обочине улицы и безнадежно, своими круглыми глазенками смотрела на ободранный фасад дома. Я дрожащими руками открыл дверку, залез в салон… Копейка завелась с пол-оборота, двигатель радостно заурчал, время от времени приветственно постреливая выхлопом… Я буквально физически почувствовал, что Она меня ждала. Как старая верная собака, которая со слезами на глазах, лапами обнимает ноги уходящего хозяина… зная про свою старость и боясь, что хозяин ее покинет навсегда, купив себе нового породистого щенка…
Відповідь: Renault Капітане, а Ви книги не пишете ? Спробуйте себе в письменництві - у Вас непогано виходить ! ) P.S. А все одно так як свою хонду я не любив жодну машину. (нашу тему скоро перенесуть в розділ ПРО ЦЕ )
Відповідь: Renault Я пишу Биохит, но в основном для себя. Несколько рассказов опубликовал на Восток-Западе. Поскольку не узнал мнения форумчан о качестве продукта, то решил не продолжать, дабы не позориться
Відповідь: Renault Капітане, знаю декілька людей Вашого профілю, і якщо б я не знав Вашої професії, то напевно точно б догадався. Скажіть, а Ви дійсно з Санта Барбари?
Відповідь: Renault Сьогодні був в салоні шкода. А5 сподобалась машина і подобалась до тих пір поки не дізнався, що в неї двигун від старого гольфіка: 4 баняки, 8 шлапаків. Це єдине, що мене роздратувало, але це не маловажно. Рено - файна машина, нє?
Відповідь: Renault Чув приказку таку : Рено - ***** А Фіат - його брат Вибачте, якшо образив чиїсь автомобільні почуття
Відповідь: Renault Honda Accord авто не погане (надійне), їде пів години без охолоджуючої рідини, провірено, але Toyota Camry значно мягша, правда тупіша. В любому випадку як говорить прислів'я: "Краще погано їхати, ніж добре йти." Американці останнім часом смішних маленьких наробили: Dodge Nitro SXT, Caliber, Chevrolet HHR, Pantiac Solstice.