Renault

Тема у розділі 'Про авто', створена користувачем Мих, 25 лис 2006.

1. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Відповідь: Renault

Гарніша , спортивніша, надійніша ходова , дешевші запчастини, відносно недорогий зовнішній тюнінг (це якщо ізюмінки хочеться :))

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Моя дружина ненавидить зовнішній вигляд Октавії, а я не хочу з жінкою зажиратисі.

3. Biohit

Biohit Active Member

Доречі : Октавія 1.8 турбована - це машина - звєрь !!! (катався на такій).
    Ходова відмінна, динаміка відмінна (майже як у хонди :)) Зроблена на базі гольфа GT.

Щодо 400 коней з 2 літрів робочого об'єму : це можливо, якщо використовується наддув (турбіна), 0-фільр на вході, вирізаний каталізатор, прямоток стоїть. Моливо також, що там також додається в певний період азотний прискорювач. От саме в той момент можливо воно і дає 400 коней. АЛЕ НЕДОВГО !

4. Капітан

Капітан Well-Known Member

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

6. Капітан

Например новая Шкода-Октавиа А5 чем не ндравитЪся?
    Куча наворотов, во многом даже превосходит свою старшую сестру СуперБ.
    Да и кто за рулем ездить будет, Мих? Вы или жена? Моей все нравиться, даже запорожец... лишь бы я у нее денег не брал на покупку :)

7. Biohit

Biohit Active Member

Про суперб : у мене в босса SuperB 1.9 TDi. Мені подобається : салон хоч конем гуляй, дуже м'яка - ями практично не відчуваються, як на мерседесі. Дуже економічна - дизель він і в Африці дизель. Дурі багато - на трасі я за кермом на ній 240 вижимав.

Мінуси :
    1. Після хонди не дуже зрозумілий гідропідсилювач (трошки туповатий).
    2. Машина на така прийоміста - тобто вона дуже "тормознута на низах" - поки не включається турбіна. Як включається турбіна - навпаки стає дуже динамічна - аж в сидіння вжимає. Для дизеля це стандарт.
    3. Дуже дорога в обслуговуванні (машина такого класу не буває дешева).

Взагалі від неї дуже приємне враження. Зроблена на базі Пассату, але коштує дешевше, при тому нічим не гірше.

8. Biohit

Biohit Active Member

Доречі - моїй дружині хонда не дуже подобається через дуже жорстку ходову - на ній всі ями відчуваєш "п'ятою точкою".
    Окрім того мій стиль керування із швидкими розгонами і швидкими гальмуваннями іноді викликають у дружини нудоту.

Але ж вона їздить ! :)

9. Капітан

Я ездил на и Пассате В6, и на Октавии СуперБ.
    Ответ: Пассат адназначна!
    Кстати, Мих... Машина должна быть обязательно новой? Например, В6 в идеальном состоянии можно легко и непринужденно купить за 18-19 тысяч убитых енотов... Да Вы у Мартини спросите, он ведь по фольксвагенам експерт :)

10. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Краще тут www.volkswagen.lviv.ua зареєструватись на форумі, там розкажуть любе, дадуть відповіді на всі запитання

11. Капітан

Мих, познайомте мене з своею дружиною, - я її переконаю в якості і надійності німецьких авто :)

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

О ні, капітане, це небезпечно.:p

13. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

А запитайте дружини, що би вона змінила у вигляді Октавії. Може виявитися, що насправді все ще не так трагічно. ;)

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

Траґедії нема. Просто за словами дружини, Октавія не має родзинки, все дуже стандартно. Хіба можна зрозуміти жінок, нє?

15. Patrick

Patrick Well-Known Member

Машин ,які мають родзинку , або іншими словами - душу є мало.Це стається раз на 20-30 років.
    Сучасні машини (на мій погляд) "з душею"

[​IMG] [​IMG] [​IMG]

Авта з минулих років де дизайнерами була вкладена душа.

[​IMG] [​IMG] [​IMG]

Ну і ще набереться певно з десяток - це старі американські авта (деякі) і спортивні.

16. Ума

Ума Well-Known Member

Через років 5 для Львова найактуальнішими будуть авта Смарт :) Їм би тільки посадку вищу зробити, щоб ще й по бардюрам їздити ;)

17. Biohit

Biohit Active Member

Ні, краще Х5 із метровим кенгурятником :))

18. Капітан

Машина с душой, - это "копейка"... И попробуйте мне кто-нибудь возразить :)

19. Biohit

Biohit Active Member

Копєйка - це не машина - це відро з болтами :)

20. Капітан

И тем не менее, это ведро с болтами ездит 30 лет. И признано автомобилем 20-го века...
    Вашу хонду тоже можно сравнить например с Мерседесом SLR 500... Или БМВ 750L... Но стоит ли? ;) :)

а де твій аватар? :)