в когось вона викликає відразу... хтось нею захоплюється... не можу сказати однозначно... мені подобається що вона особлива... і крім того не дурна бо її сценарії зачіпають... вона думає-це однозначно... фільм "богиня:як я полюбила" то суцільний глямур "мені не боляче" "настройщик" просто суперові!!!!! "два в одному"...я обожнюю кіру муратову як режисера!!!! (як вона любить жінок...як любить щоб вони були шикарними!!!!!) "жорстокість" майже не типово для ренаточки (ну так я не багато бачила....але воно мені подобається) її офіційний сайт наступна робота... вона існує на якійсь межі тупість-нестримність-краса-відраза-задуми...не знаю... а ви що скажете..панове?
Відповідь: РЕНАТА ЛІТВІНОВА: глямурна інтелектуалка РЕНАТА ЛІТВІНОВА: глямурна інтелектуалка [youtube]pzDBfd6XfGI[/youtube]
Відповідь: РЕНАТА ЛІТВІНОВА: глямурна інтелектуалка Тоді Вам сподобається і "НЕбо.Літак.Дівчина". Однозначно вона заслуговує на те, щоб говорили про стрічки "той фільм, у якому Рената Литвинова знімалась".
Відповідь: РЕНАТА ЛІТВІНОВА: глямурна інтелектуалка так-бачила тільки уривки в якійсь передачі про кіно...угу...подобалось... а от "той фільм, у якому Рената Литвинова знімалась" це ви ТОЧНО-ПРЕТОЧНО сказали :y: :y: :y: :y: :y:
Відповідь: РЕНАТА ЛІТВІНОВА: глямурна інтелектуалка ну тоді вже серіал "Граница.Таежный роман" Додано через 10 хвилин Завантажити
Відповідь: РЕНАТА ЛІТВІНОВА: глямурна інтелектуалка Передивляюсь цей серіал тільки з-за неї... вона неперевершена...
Відповідь: РЕНАТА ЛІТВІНОВА: глямурна інтелектуалка я от серіалу не бачила проте коли дивлюсь на неї-не можу погляду відвести... якийсь такий шарм...така аура....ай! в мене навіть така гра є в ренату...гггг але то файно влітку....натхнення більше...народ обертається... товаришки (ніби-то) не признаються що ми знайомі і регочуть:radist: кайфово...
Відповідь: РЕНАТА ЛІТВІНОВА: глямурна інтелектуалка примітивна акторка, завжди у всіх фільмах ОДНАКОВА...
Відповідь: РЕНАТА ЛІТВІНОВА: глямурна інтелектуалка мені так не видається я б сказала шо вона навіть простим банальним словам надає якогось зовсім інакшого сенсу...відкриває якийсь інший кут зору... але на скільки я пригадую...ви і ремарка не любите
Відповідь: РЕНАТА ЛІТВІНОВА: глямурна інтелектуалка мені однозначно вона подобається. як особистість. акторка - в "Богиня.Как я полюбила" і "Небо.Самолёт.Девушка" - дуже зачіпає. ну дуууже. але постійно на неї б не дивилась. втомлює трохи. вона - не гламурна. вона - з шармом. вона себе любить.
Відповідь: РЕНАТА ЛІТВІНОВА: глямурна інтелектуалка хм якийсь галкін... я її теж пародіюю :o(кажуть не зле:p )
Відповідь: РЕНАТА ЛІТВІНОВА: глямурна інтелектуалка пародіювати її не важко: говорити тихо, додати капризності в голос... можна на видиху, можна на вдоху.... примітивна актриса, яка вміє себе подати..... більше ніц.
Відповідь: РЕНАТА ЛІТВІНОВА: глямурна інтелектуалка якщо Галкін хоч трошки правдиво її пародіює то висновок п. пупера імхо справедливий.
Відповідь: РЕНАТА ЛІТВІНОВА: глямурна інтелектуалка галкін усіх відображає ідеально..... змальовує головні риси....
Відповідь: РЕНАТА ЛІТВІНОВА: глямурна інтелектуалка Пупере, який артист для ВАс є НЕОДНАКОВИМ? Напевно без цієї інформації тяжко зрозуміти Ваше судження. адже аргументів Ви не привели. Я погоджуюсь, що вона продукує та грає ролі подібні в чомусь. Це й не дивно вона сама їх обирає і такими робить, а саме такими "в яких немає гидоти" за її словами. Однозначно вона робить ставку на жіночу аудиторію тому по замовчуванню навряд чи може подобатись чоловікам. Така манера. Але я вбачаю однакову манеру і у Фільмах Бондарчука, МИхалкова і т.п. так званих майстрів даного жанру. Певно є мінус у тому, що вони звужують рамки своєї роботи власною точкою зору, може - це недостатня просунутість, однак така притримка певних "цінностей" іноді вважається і ознакою смаку і власного СТИЛЮ, що вирізняє їх від інших - не вважаєте?