Ремонт в новобудові: шо по чому?

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Sympatico, 1 тра 2017.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. Paratrooper

Paratrooper Member

Добрий день. Порадьте добру фірму або бригаду для ремонту під ключ в квартирі.

2. NataZor

NataZor New Member

Якщо хтось збирається робити ремонт, і потрібні матеріали, то я можу порекомендувати ТЦ Три Слони. Нам даний ТЦ порекомендували друзі, вони робили ремонт, міняли підлогу, і робили заміну дверей. Відрекомендували з кращої сторони, дуже гарна якість матеріалів, і ціна більш менш приємна. Коли ми звернулись в Три Слони, хочу подякувати менеджерам-консультантам, розповіли про всі тонкості і всі нюанси. Ми змінювали двері, якість на високому рівні, з якісних матеріалів, також є можливість підібрати ексклюзивний дизайн. Дякуємо за швидку доставку і монтаж!!!

3. DarynnnKa

DarynnnKa миється в бані

З шорошими та відповідальними майстрами тепер дійсно важко. Попит великий, треба домовлятися за рік наперед. Буває, що одна бригада бере кілька замовлень одночасно, а потім розриваються між об*єктами. Відповідно ремонт значно розтягується в часі.

4. Gyppsy

Gyppsy :hi:

А на маєш...о_О
    То де ві Львові вчуть так файно по рускі говорити?

Навіяло...

Судять западенця за вбивство сина.

Убивця, чорний від горя, розповідає:
    - Ото ми його послали вчитися до київського унiверситету. Шiсть рокiв
    надсилали грошi, харчі, собi в усьому вiдмовляли...

Та й дочекались - входить в хату й каже:
    - ЗДРАВСТВУЙ, ПАПА!

Отут рука сама і кинула в падлу сокирку...

(с)

5. Mactuc

Mactuc Member

Средняя стоимость ремонта, который выполнен из дорогих качественных материалов вместе с установкой встроенной мебели и техники обходится в 300 амер.долларов за кв.м. Нужно понимать, что это цифра усредненная, ведь предела совершенству нет.

6. fedorivandriy

fedorivandriy Active Member

Самому ремонт не так просто і зробити, тим більше він безкоштовним вам точно не вийде)

7. solovej

solovej New Member

Зараз хороші знижки на іспанську знижку, можете подивитися асортимент тут ceramik-studio.com.ua на "Ceramik Studio" Ми у них замовляли, плитку для кухні і ванної кімнати, допомогли підібрати необхідний колір, оформили замовлення і швидко доставили. На даний момент дуже багато знижок до чорної п'ятниці, можна добре заощадити на будматеріалах.

8. KatyaGayer

KatyaGayer Member

ось тут є безкоштовні онлайн-калькулятори розрахунку: або просто по метражу квартири (зокрема і новобудови), або набираючи окремі види робіт і вказуючи площу: https://remontternopil.com/kalkulator-tsin/

9. Markov

Markov Member

Мене не влаштував в новій квартирі котел опалення. Забудовник певно зекономив...Будемо міняти

10. tohanich

tohanich Member

Я бы хотел посоветовать рассмотреть вариант жидких обоев. Достаточно неплохо смотрится в любом дизайне. Я покупала жидкие обои Юрски в интернет-магазине ДомДом - https://www.domdom.com.ua/ua/zhidkie-oboi-yurski-103-begoniya.html. Качество продукции выше всяких похвал, настоящее воплощение стиля. Заказывал легко и быстро, доставка безупречная. Отличный сервис — профессиональные консультации и дружелюбный подход. Весь процесс был приятным и беззаботным. Думаю мой совет поможет вам хорошо украсить стены вашего дома.

11. Toyvo

Toyvo Well-Known Member

Дуже дуже стрьомна штука... Виглядає як килим на стіні. Вбирає в себе пил, вологу, запахи.
    Зараз дивимось за квартирою родичів, вони себе наробили такі обої крізь. Ну такої...

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

Який на який?

а де твій аватар? :)