Ремонт своїми руками

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем redfox, 5 бер 2012.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. yasam

yasam Well-Known Member

Це дуже правильно з вашого боку.

---------- Додано в 12:11 ---------- Попередній допис був написаний в 12:09 ----------

Рагулізм це їздити на фірі в 21 столітті,
    боятись парашутних дюбелів та газоблоків в 21 столітті,
    писати ви з великої букви в 21 столітті.

2. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Ви недочуваєте?
    Я просив Вас озвучити яке навантаження на один дюбель TNF, які фахівці широкого профілю називають навіть не метеликами, а парашутними, допустиме, при монтуванні його на стелю із 9,5-мм ГК плити.

3. yasam

yasam Well-Known Member

Ні, я просто не роблю того, що мене просять зробити недалекі люди, що застрягли в минулому сторіччі.

4. VasMT

Я навіть не сумнівався... :)))
    І хтось жеж йому ще й гроші платить, і не малі. За роботу "на око"...
    Ех-хе-хе....
    Воістину Ромко правий, - країна неляканих ідіотів...

• Подобається Подобається x 2
  5. Вы уже передумали сдавать квартиру? :)

6. redfox

redfox Well-Known Member

у меня на такой истории как раз жалюзи весели - регулярно что нибудь отваливалось, особенно с учетом, что через них кот лазит на окно, так что нет, не мой вариант

---------- Додано в 20:24 ---------- Попередній допис був написаний в 20:21 ----------

нет, не передумала, прочто ремонт получился совсем по моему вкусу)))
    то есть квартира вся ооочень светлая, ну и просто по ходу ремонта захотелось сделать нормально все, чтобы приходить мне в нее было приятно)

у вас есть кандидаты/желающие снять?

7. VasMT

Скажите, скажите этому Всёзнаю.

8. Bambook

Bambook Persona non grata

• Подобається Подобається x 4
  9. yasam

yasam Well-Known Member

виривало разом зі шматком гіпсокартону, роблячи в стелі чималу дирку?
    чи что нибудь це ....?

10. zapsl

zapsl Member

було і таке,

у нас в офісі відірвався з такого дюбеля світильник, який не дуже великої ваги, а що говорити про штори із тюлями

такі дюбеля презначені на тримання чогось не важкого

• Подобається Подобається x 1
  11. coolzak

coolzak Well-Known Member

в нас тут на так звані парашути не чіпляють нічого більше 5 кг на один(статика).Тобто картину там чи знимку ще можна а за решту виробник не відповідає

12. VasMT

По нормах (я такі знаходив на пачках із дюбелями і в мережі) до 6 кг на один дюбель на метр площі (іноді дають погонний метр).
    Це для стелі. Для стін норми інші, але теж не дуже.
    А чувак, надувши щоки, розказує байки про "мертвортимає"...
    Вся країна така. Кожен недовчений петеушнік вважає себе академіком, ще й намагається вчити. Ладно би в себе в хаті він таких дюбелів наштиркав. Фіг із ним. Сам вумний, сам і розхльобуй. Так ще й поради дає людям, які питають не компетентні.
    - Вы стоите на самой низшей ступени развития! - перекричал Филипп Филиппович, - вы еще только формирующееся, слабое в умственном отношении существо, все ваши поступки чисто звериные, и вы, в присутствии двух людей с университетским образованием, позволяете себе с развязностью совершенно невыносимой, подавать какие-то советы космического масштаба и космической же глупости о том, как все поделить, и вы в то же время наглотались зубного порошку!..
    М.Булгаков

13. coolzak

coolzak Well-Known Member

14. VasMT

15. yasam

yasam Well-Known Member

16. VasMT

17. yasam

yasam Well-Known Member

Сім разів подумай...те, один раз зроби(біть) висновок і буде вам щастя. Бажаю щиро від душі)))

18. VasMT

Це хороша приказка.
    Я не знаю, як Ви, але я займаюсь питаннями ремонту давно. А колись починав із питань знищення. Хочеш чи не хочеш, але прийшлось вивчати марки бетонів, цегли, металовиробів, грунтів, льоду тощо. І, повірте, це не маловажно. Не дураки ж придумали всякі норми та коефіцієнти. І на око щось робити, або на "так зійде" невдячна справа.
    Так і з тим дюбелем. От у мене був випадок, коли треба було до гіпсової перегородки вчепити бойлер на 150 літрів. на рідні кронштейни. Хоча "майстри" в один голос кричали, що обірве. Висить, бо було враховане все, марка гіпсу, товщина, умови, навантаження.
    Так і тут, поки Ви не вчепились в метелики, я і думки не мав із Вами дискутувати. А от коли Ви почали радити на метелики вішати карніз, я не витримав...
    Вчіть матчасть.
    Висить дотепер

19. Low

Low Well-Known Member

Дяка!

Снєжку й раніше радили, але більш польську.

Дякую і за те, що підтримуєте українського виробника:)

Цікава ця нова ліня nature, хтось тут писав про неї. Кольори мені дуже подобаються:)

20. Letunka

Letunka Well-Known Member

Так, ви праві, в ціні. І також, що першу бачила наживо, тому можу особисто порадити. А от другу - ще ні. Але хочу спробувати пофарбувати кухню влітку, коли буде ремонт. Принаймні ми собі так плануємо :)

Досить насичені на вигляд. Зелені особливо:dancer:

VasMT, звернусь до Вас за можливо трохи дивною порадою, але так як Ви давно займаєтесь питаннями ремонту, то порадьте, будь ласка, з точку зору екологічності стелю у дитячій кімнаті краще пофарбувати чи побілити крейдою?

а де твій аватар? :)