Ремонт своїми руками

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем redfox, 5 бер 2012.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. marianaa

marianaa Member

Новостройка частная, дом с нуля.

2. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

И чё? Дальше что?

3. yasam

yasam Well-Known Member

Чого ви пристали до людини. Вона вже зробила все що хотіла: прорекламувала "труби Корсис"

4. VasMT

А Ви їй в цьому допомогли. Якби йшла оплата за рекламу, то Ви отримали би 50-ть відсотків. Бо назва виробника прозвучала двічі. Від "замовника" і від Вас.

5. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

6. VasMT

Переважно українською. На безглузді чи повсякденні теми, або прив"язуючись до якоїсь конкретної людини чи ситуації. В технічних питаннях переважно російською.
    Замітив цікаву силу російської мови. Коли є небезпека фізичного впливу, я переходжу в розмові із бикуючим елементом на російську мову. Напевне генетично вона діє, як ефект Павлова. Бикота присідає на задні ноги і гребе від себе. Чесно. Навіть рогулья із ксівами в кишені... З чого б це???:mocking:

7. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Це комплекс меншовартости перед старшим братом.

8. VasMT

Нехай так. Але мені таких молодших братів не треба...

9. yasam

yasam Well-Known Member

Оплата і йде, але не за написання бренду на гілці, яку читають 5 чоловік, а за посилання, яке беруть до уваги пошуковики, так що я не отримаю нічого(((

10. retar

retar Member

хатка для собаки

не знаю як ви але я маю дуже гарну собаку і дуже її люблю, вона живе у мене на вулиці я виришив зробити для неї хатку(зробив) але не повірете її у мене вкрали навіть не знаю нащо комусь красти хатку для собаки... але недавно приїхав до мене друг з росії в гості я йому це розповів і він мені порадив один сайт на якому продають хатки для собак http://спам/ ... я спочатку подумав що це жарт і дорого замовляти,але подивиси на ціні і доставку виришив купити... через тиждень вона була у мене і собак залишилась задоволена... там таке кріплення що ніхто більше хатку не вкраде...

Останнє редагування модератором: 30 гру 2012
  11. Picasso

Picasso Німий фільозоф :)

• Подобається Подобається x 2
  12. Bira

Bira Well-Known Member

Добре, що собаку не вкрали. А то я спочатку, як читала, зрозуміла, що вкрали саме її.

13. Low

Low Well-Known Member

Ми зараз своїми силами ремонтуємося. Потрібно пофарбувати стіни у спальні. Порадьте гарну фарбу, таку, що не сильно смерділа))) Ну і щоб лягала рівненько і трималася. Прошу поділитися досвідом)

14. VasMT

Що було на стінах: шпалери, вапно, крейда, емульсійна...?

15. Low

Low Well-Known Member

стіни погрунтовані та пошкльовані

16. VasMT

Тоді акрилова емульсійка із пігментом. Будь-яка. Хоч найдешевша...
    На швидкість не впливає, а по властивостях майже однакові...
    Яворівська Snezka наприклад.

• Подобається Подобається x 1
  17. Letunka

Letunka Well-Known Member

тобто стіни вже готові для фарбування і від попереднього вигляду (шпалер/фарби/вапна) нічого не лишилось?
    якщо так, то дивіться по своєму бюджету. можна польську снєжку взяти, наприклад. у них якраз нова серія для декорування nature вийшла. або ще є непогана італійська valpaint. ми нею у батьків чоловіка дитячу кімнату фарбували

18. VasMT

Не скажете своїми словами, а в чому між ними різниця?

19. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

хіба в ціні..... :)

20. VasMT

От і я про це...

а де твій аватар? :)