телефон sonny ericsson W350i. виключила , шоб переставити сім-карту після чого телефон вже не включився і не включається вже цілий день. шо з ним могло статись? не падав,не мокнув,не мерзнув(((
Був у мене телефончик Нокiа 6290. Але в нього почалися проблеми з мережею (думаю, що це почалося через перегрів плати під час заміни мікрофону) Телефон почав погано ловити сигнал. Користуватись можна було лише в місті і то з великими проблемами - вибивало, а часто й взагалі дозвонитись не могли до мене. Після маси спроб відремонтувати всі відмовились від цієї затії. Зараз у мене 6120 класік. А той телефон лежить без діла. Працює в ньому абсолютно все, але сигнал не ловить зовсім. Хотілося б повернути його до життя, бо ж зручнішого телефону я ще не мав. Є в когось якісь ідеї???
Скільки коштує поміняти дисплей??? Вмене телефон СоніЕріксон P990i троха впав, побився дисплей, тепер я думаю чи його міняти!!!Підскажіть скільки приблизно буде коштувати заміна дисплея???? чи варто міняти???
Вмене телефон СоніЕріксон P990i троха впав, побився дисплей, тепер я думаю чи його міняти!!!Підскажіть скільки приблизно буде коштувати заміна дисплея???? чи варто міняти???
Може хтось знає чи міняв такє в телефоні-динамік не працює в Nokia 6131.Скільки то буде коштувати?І скільки коштує перепрошити мову?
Nokia e55 у нього розбитий екран! чи є зара у наявності такі екрани? і скільки це буде коштувати ? якщо можна напишіть ПП
---------- Додано в 00:41 ---------- Попередній допис був написаний в 00:37 ---------- [/COLOR]в мене тел LG KU 311, проблема в тому що окли вставляєш вільні руки він починає набирати останній набраний номер без перестанку, кожного разу приходиться або заходити в настройки і міняти, тоді він перестає, а також автоматично піднімає трубку якшо у вільних руках....хоча настрєно щоб телефоном піднімати і що то за глюк ?????? що робити тел сказився?
спеціальним кабелем..але нащо воно Вам? Мелодій та картинок в ту Нокію не закачати,а змінювати програмне забезпечення (прошивати) телефон я Вам не рекомендую,якщо Ви не знаєте,чим підключити телефона. ---------- Додано в 07:53 ---------- Попередній допис був написаний в 07:50 ---------- На Краківському базарі наприклад.Підходит будь-яка полірувальна паста,наприклад паста ГОІ ..шматки тої пасти зеленого кольору на розвалах присутні у дідків практично на кожному ринку.Тільки сильно не тисніть при поліруванні,щоб не трісло захисне шкло екрану
програму треба для зв"язку термінала (телефона) з комп"ютером (для нокій то програма Nokia data suite наприклад) а також драйвер емуляції ком-порту,якщо підключаєте дата-кабель до USB порту комп"ютера а не ком-порту.Але для випадку з вищевказаною 2630 то не діє...в ній немає інтерфейсу для мультимедійного зв"язку з комп"ютером!
Доброго дня шановні форумчани, скажіть будь-ласка де можна купити дисплей LCD до SonyEricsson W950i ?