Вряд ли вы их отдельно купите, такие запчасти есть обычно только у АСЦ. Во Львове это СЦ "М - Фон" вул.Зелена, 153а 8-0322-452-413 СЦ "М - Фон" вул. Володимира Великого 34 8-0322-422-883 СЦ "УкрПроСервіс" вул. Антоновича, 90 8-032-2953998
Попробуйте с другим зарядником, на всякий случай. Скорее всего, телефон потребляет тока, гораздо больше чем нужно, может, Вы его купали? Тут сами Вы вряд ли что-то сделаете.
Ні, водні процедури він у мене не прймав.То щось моя мала сестра натворила, бо після її "очумелих ручок" я не могла виключити спалах, а потім вже і камера не працювала.Треба в ремонт, та все руки (ноги) не доходять.Прикольні фото зараз виходять з мого телефону Ось це, наприклад, зварочний чайник.Гарненький, правда?
Зато теперь Вы можете фотки с мобильника сразу без обработки выкладывать в ветку "Відгадай що на фото (Забавка)"
У мене проблемка з Nokia E51. Мені підігнали за невелику ціну повністю працюючий телефон, але проблема в тому що "стоїть сім блок" не бачить сім карток укр операторів. Чи можливо щось зробити і скільки це коштуватиме. Допоможіть пліз!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! У мене проблемка з Nokia E51. Мені підігнали за невелику ціну повністю працюючий телефон, але проблема в тому що "стоїть сім блок" не бачить сім карток укр операторів. Чи можливо щось зробити і скільки це коштуватиме. Допоможіть пліз!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Обычным кабелем блокировка на сеть не снимается. В мастерской, при наличии специального бокса, делается в течение нескольких минут.
Я ніде не міг відремонтуват своб мобілку Mitsubishi M320. Всі менси і тому подібні кантори казали нема запчастин. Вже хотів викидати. А біля податкової "Мобіленд" чи "Мобік" чи щось в тому роді мужик паяльником все мені замутив і все паше. Правда я спочатку не туди попав, бо там є ще інший ремонт телефонів так там сказали те саме "нема запчастин"
За заміну шлейфу у моєму Філіпсі, в майстерні запрсили 230 грн.Щось мені здається, що вони загнули ціну Нє?
Мені міняли шлейф у телефоні місяць тому,то заплатила 190 грн,але майстер сказали ,що ще й ,заодно, і клавіатуру почистили .
Прочитала, що ви можете допомогти з ремонтом телефону. у мене NOKIA6131 (жабка). Він впав і з одного боку відламався монітор, ще трохи працював, а тепер, видно, провід між основою і монітором не тримається добре і монітор не працює. Чи можна щось зробити? У мене nokia 6131. Він впав і відламався монітор з одного боку. Якийсь час ще працював нормально, а зараз, видно, дротик між основою і монітором погано їх з"єднує і монітор перестає працювати. чи можна щось зробити?
Улибнуло. Як вже було сказано, прошиванням телефон не розблоковується. Розблокувати телефон можна кількома шляхами: За допомогою так званих "боксів" Краденим кодом від провайдера За допомогою NoKey, Turbo-sim, Yes-sim карто. багато іншого
MrFanktastik Не включається телефон SAMSUNG U-600.Напевно треба замінити шлейф, Де можливо віддати в ремонт? І приблизна ціна ремонту.
Привіт .....у мене не включається телефон....коли включаю він тільки блимає.....модель телефона Sony EricssonW810i.... в ремонті сказали що потрібна прошивка....чи можу я зробити це самостійно і як?...порадьте....
Ремонт мобілбних телефонів Хоча це не дуже красиво, але хочу попередити користувачів мобільних телефонів про ремонтні заклади львова для моб. тел. бо не всі вони поважно ставляться до споживачів. Моя історія про те як я носив в ремонт свій нокія 6610і. Давав в магазин по вулиці Стрийська 78+-3. Магазин "все для мобільного". В мене зломався штекер зарядки в телефоні. Сказали новий 50 грн. і запитали чи міняти контролер. Я сказав що не треба, бо якщо поставити голку в штекер зарядки (для контакту з штекером моб.) все працювало. Коли я прийшов, взяв мобільний, включив зарядку, то ніякої зарядки не відбулося. А власник ствердив що це діло в контролері і захотів ще 120 грн за нього, від подібної, дорожчої моделі. А він піда... хотів просто стягнути гроші. А добрі деталі з мого мобільного взяв собі на майбутнє. Раджу здавати в ремонт сервісних центрів, там хоч і дорожче на 20 грн, але потім не візьмуть ще 100 грн. за якусь деталь, яка насправді справна!!!!!!! наприклад кульпарківська 32, чотири моб. здавав і ще не ремонтував. +там дають гарантію на 3 місяці.