Відповідь: Ремонт мобільних телефонів!!!!! Коли я писав, що проблеми з асею у київстара, мабуть недостатньо добре розжував)). Справа в тому, що ВСІ його неконтракті абоненти підключаються до інтернету через ОДИН проксі-сервер. А сервер асі має обмеження на кількість підключення з одного ІР. Отже, комусь повезе, комусь ні. Але стабільності в підключенні не буде однозначно.
Відповідь: Ремонт мобільних телефонів!!!!! в нокія3230 не працює підсвітка екрану.так його в ремонт чи можна якось самому?
Відповідь: Ремонт мобільних телефонів!!!!! люди добрі, я вас дуже прошу, допоможіть з телефоном якщо розумієтесь!!!! в мене нокія5300, ну мені якогось *** захотілось його перепрошити, шила через стандартну Nokia Software Updater, почало вибивати і тел тепер взагалі не включається... тікі сигнал чути коли підключаєш до компа і то через пару сек він відключається... шо мені робити?????????? будь ласка допоможіть!!!!!!!!!!!!
Відповідь: Ремонт мобільних телефонів!!!!! З кожною моделею телефона інші танці з бубном потрібні. Про 5300 ніц не скажу, не пробував. Зайдіть на восстановление телефонов, умерших при прошивке NSU - там скоріше дізнаєтесь.
запчастини до мобільних телефонів чи є у Львові гуртівня де можна купити запчастини до мобільних телефонів.бо на радіоринку дуже дорого.можливо хтось знає гуртівню де їх можна замовити поштою.буду дуже вдячний.
тепер тіки висушувати прийдеться і запрацює) в мене працював тел як модем але я в настроках змінив швідкість з 460 Кб/с на 910 із за того могло политіти ЮСБ гніздо в телефоні? переходб на лайф ася без проблем літає на ньому
В мене телефон Нокіа 6300. Верніше була. Її розбили, але корпус і всі деталі цілі, не показує екран, і треба скласти до купи. Підкажіть чи варто віддавати його в ремонт, чи дешевше і краще купити новий????
допоможіть будь ласка. Телефон Sony Ericsson К 750 виключився і тепер коли включаю тільки мигає білим екраном. комп його не бачить. підскажіть чи можна його справити. підскажіть якісь майстерні будь - ласка
Валяється дома Нокії Н70 і 2630. В обидвох потрібна заміна дисплею. Скажіть де це можна зробити дешево (або купити диспл дешево) бо мені загнули в афіційному сервіс центрі 500-600 грн. А я не збираюся давати за дисплей більше половини собівартості тих телефонів. Незнаю шо з ними робити.
Ремонт телефону Підскажіть хто-небудь де у Львові можна недорого зремонтувати моб.телефони (заміна дисплею). Хто шо чув про радіобазар? там таке роблять? нормально?
А в мене от інша дилема. Маю телефон Mitsubishi M320, і щось немає де його зремонтувати. Виробник доволі рідкісний Може хтось підкаже де таке чудо могли б зремонтувати.
Нормально, чоловік завжди там телефони носить ремонтувати. Гарантію дають на 2 тижні (після ремонту).
www.siriust.ru N70 там стоит 950 р, 2630 - 250 р., есть доставка по СНГ. Гривен 350 может получится, дешевле вряд ли выйдет.
Народ в мене Fly HUMMER HT-1 (падав з 3 поверху) , треба до нього корпус и екран , тіки підскажіть , де купити ?