Ремонт мобільних телефонів

Тема у розділі 'Телефонія', створена користувачем MrFanktastik, 10 жов 2007.

1. Faust

Faust миється в бані

Відповідь: Власники мобільних!!! Зазерніть в середину

Хотів би я подивитись як би Ви через Командер робили резервну копію смарта...
    Або перепрошивали...

2. Ремонт мобільних телефонів!!!!!

Доброго дня!!!! Допоможіть будь - ласка!!! У мене досить дорогий телефон. Але останнім часом він дещо погано почав працювати. Я ніколи не звертався у сервіс центри, але бачу що зовсім скоро це може трапитись. Ось і прошу вас порадити! Котрий сервіс -центр кращий. Або ж які особливості кожного з них. Дякую!

3. Romko

Romko Дуже важлива персона

Відповідь: Ремонт мобільних телефонів!!!!!

А що за телефон?

4. Відповідь: Ремонт мобільних телефонів!!!!!

Sony Ericsson P 900i
    :cowboy:

5. nirvanka

nirvanka просто фотограф

А гарантії не маєте на нього? Якщо є, то можна звернутись до сервісного центру магазину, де купували телефон.

В магазині моб. телефонів на Галицькій (позаду пам'ятника королю Данилу, зліва вуличка, магазин по праву сторону) в підвалі є хороший майстер, але він більше по залізу, наскільки я зрозуміла. Можете в нього проконсультуватись.

6. Romko

Romko Дуже важлива персона

Я раджу на р/базар,щосереди і щосуботи.Там багато спеціалістів.Походіть,попитайте...

7. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

А мій філіпс сестричка ненавмисно в ванну впустила....тепер не працює:sad:

8. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

жартуєте, пане?.....
    смарт і командер?... [​IMG]

9. malyatko

malyatko Well-Known Member

Відповідь: Що під кришкою твого мобільника?

no0kia e50 був глюк декілька разів що включається самовільно гучномовець і нічого не допомагає поки не витягнеш батареюю...

а може ще підкажете яґк в самсунг е530 з допомогою блютузу закинути програми на джава...:?
    налаштувати аську:?

10. Мур

Мур New Member

В мене вдома лежить мобільний Nokia 6225,потрібно розкодувати (мобілка з-за кордону!!!) Чи можливо таке зробити? В 2-ох салонах сказали, що не зроблять(

11. Margo

Margo New Member

В мене телефон Palm Treo 750V, проблема полягає в тому, що він заблокований під vodafone, чи могли б порадити де можна його розблокувати!

12. wlad123

wlad123 New Member

Де в Львові можна поміняти корпус та клавіатуру?
    Телефон : SE K510i

13. Ykr@inochk@

Ykr@inochk@ Well-Known Member

А я донькин Samsung SGH-X510 замочила автоматом :p (пральним порошком) разом із сумкою у воді . Що з ним тепер робити?

14. syavych

syavych копач

Бажано його розкрутити, обов'язково витягнути батарею, залишити в розібраному стані до повного висохнення. Тільки тоді назад скрутити і попробувати включити.

• Подобається Подобається x 2
  15. Галюсік

Галюсік Well-Known Member

У мене Nokia 6230i. З компа закачали програму Jimm (мобільна ася), ходила в салон на вул. Валову, щоб зробили настройки. То вони щось там зробили, але ася так і не запускається. Сама програма відкривається, але коли підключаю до мережі, то з'являється зелена квітка, ніби я в мережі, але воно на пів-дорозі ніби зависає, не включається. В салоні не знають що робити, хіба роблять розумний вигляд. Грошей на рахунку було достатньо і в компі ася працює. А в телефоні - ні!

16. thinkers

thinkers Well-Known Member

Чи буде працювати ася в мобільному, залежить не від моделі телефону чи клієнта асі, а на жаль від Вашого оператора...

17. Галюсік

Галюсік Well-Known Member

У мене Київстар - плюс. Таке підходить?
    А до оператора Київстар я дзвонила, і вони мені прислали ручні настройки і казали, щоб я собі настроїла в телефоні. Я сама не змогла настроїти і в салоні не допомогли.

18. thinkers

thinkers Well-Known Member

Саме у київстара і проблеми з асею.... Не буду вдаватись в технічні деталі, але не тратьте часу, ася не запрацює

19. Відповідь: Що під кришкою твого мобільника?

мені потрібно батарею і зарядне до мобільного телефона BENQ Siemens EL-71можеш дістати ? відпиши на мейл luwe_dlya_tebe@mail.ru буду дуже вдячний:)

20. Maryasik

Maryasik Well-Known Member

в мене і qip і jim працює на нокії 6300. правда буває що за разом 2-3 запускається..

Додано через 1 хвилину
    Попробуй повитирати всі настройки доступу до Інтернету і ще раз скинути налаштування для 6230і з сайту Киїівстару і після цього перегрузити телефон, деколи помагає.:)

а де твій аватар? :)