Щось точно в живленні (схемі живлення електроніка (стабілізатори, мікросхеми, підсилювачі можете самі розпаяти, але я би не став ) - краще в ремонт, або по гарантії...
Гарантія закінчилась. Здам так в ремонт. Коли зачепила свій спалах і обєктив на інший апарат, Кенон 50Д, то він після активної зйомки в приміщенні теж показав ту саму помилку живлення. Мусила його викл-вкл, щоб працював далі. Але коли 2 раз вискочило то саме, то зняла свій спалах і обєктив, щоб і той апарат не спалити. Значить причина не в самому апараті. Але і так вже по ньому. Не включається ніяк. Треба буде перевірити чи причина в обєктиві чи зі спалахом.
Колись у співробітника спалах частину заряду віддавав на башмак фотика. Може і у Вас таке? Бо симптоми схожі...
Напевно так і є. Робила ще фотосесію на вулиці, тож спробувала свій об'єктив на другому апараті - було ок. Значить то спалах. Треба було, мабуть, витягати батарейку, коли вискакувала помилка живлення, так як і просило. Я ж просто викл-вкл апарат. Може б врятувала ситуацію..
Всередині фотоапарата є запобіжники. Копійчані. Вони не дають псуватись фотоапарату, якщо псується периферія - картка, об"єктив, спалах тощо. Можливо, якийсь з запобіжників і накрився. Також може бути проста проблемка з вимикачем живлення - хоча якщо дефект виявляється на інших фотиках, то це не вимикач. Тепер завдання тільки в тому, щоб знайти порядного майстра. Тому що безсовісних багато - вони замінять за 5 хвилин деталь на 1 долар, а деруть 100 доларів. Чи пробували витягти на хвилин 5 і внутрішню батарейку і "зовнішні", щоб зробити "резет" процесору?
Мені вже порадили хороший сервісний центр. Тільки неавторизований. Але мені підходить. Бо і так гарантії нема, а їхати в аторизований у Варшаву двічі чи тричі невигідно. Але поки що займаюсь переїздом і не маю зайвих коштів на ремонт
Є ремонт цифрових фотопаратів CASIO у Львові? Є ремонт цифрових фотопаратів CASIO у Львові? Або де можна в ремонт здати?
А порадьте дівчині, де можна у Львові поремонтувати фотоапарат??? Була у Болгарії на морях...і в саму непідходящу хвилину поламався фотоапарат, "лишилась з носом"...У мене олімпус..цифромильничка...