Відповідь: Ремонт фотоапаратури я где-то слышал он может оставить разводы на матрице... так ли страшна пыль у вас на матрице? сдуть не удается?
Відповідь: Ремонт фотоапаратури Сегодня наверное рискну. Попробую клизмой. Меняла объектив в спешке и какая-то большая кака попала. Камере и месяца исчо нету. Думаю сдуть получится. А про эклипс спрашиваю на будущее - всёравно понадобится. Так шобы было
Відповідь: Ремонт фотоапаратури тока хорошо сначала продуй, чтоб из клизмы ничего не вылетело, где-то читал что человек решил попользовать грушу от тонометра и оттуда вылетело облачко талька
Відповідь: Ремонт фотоапаратури Круто!!! Да, с таким тоже знакома. Мужику в процессе чистки позвонили, а сынуля в это время в ванной с водичкой поигрался...
Відповідь: Ремонт фотоапаратури Та про них в першу чергу подумав. Просто не бачив на сайті - видно такі "мєлочі" не публікують
Відповідь: Ремонт фотоапаратури різні LensPen-и є в "Цифровичку", зокрема в коніці на пр.Свободи Рідина і набори для чистки матриці є в "Цифровичку" на вул. Городоцькій, але коштує то все під 100 дольців. Також на юг-контракті в "ексліпс". Чистити матрицю кажуть можна в сервісному центрі "Сoнi", коштує порівняно недорого (бо в Києві в рідному сервісі то дорого!). Порада: перед тим як братися за матрицю - спробуйте свою майстерність на фільтрі об’єктива. Іноді тільки так можна помітити чи з груші летить пилюка і те, що деяким пилинкам на поверхні побарабану те дмухання . Ну і головне - робити чистку в ванній або ще десь де немає пилу. Бажаю успіхів!
Відповідь: Ремонт фотоапаратури Вчора була в друга, він мені мильниці ремонтував. Так от він використовує звичайний містер мускул, щоб почистити об'єктив, матрицю, навіть монітор свій ним чистить. Хороша рідина, дійсно чистить, але чи воно не шкодить?
Відповідь: Ремонт фотоапаратури он может оставить следы на матрице - это факт, а с линцы он ничего не смоет
Відповідь: Ремонт фотоапаратури Та най буде по-вашому, я в тому питанні чайник. Просто поки шукав вчора чим почистити оптику начитався купу всякого, типу: (Из журнала «Фото и цифра») (з форумів)
Відповідь: Ремонт фотоапаратури Сявичу, Ви луччє як для карабіна зробіть нєсгораємий шкап... І ховайте від дитячих ручок струмент.
Відповідь: Ремонт фотоапаратури З тим тєжко . Спеціально купив апарата з зумом щоб подалі від чуда тримати, так вона відстань зуму долає швидше ніж я налаштую камеру і натисну чарівну кнопку.
Відповідь: Ремонт фотоапаратури Знаменитий "Ексліпс" в основному складається з метанолу. Ця штука хоч і отруйна, але має хорошу властивість - миттєво висихає. Чим це добре? Ну наприклад вода або й з містермускулом (щей зі своїм поверхневим натягом!), поки висохне то позбирає всі мікропилинки в згустки (зконцентрує) плюс наліпить на себе ще всякої нечисті з повітря (яке не є стерильне). А той спіртяра (метанол) і витре все, і висохне швиденько Деякі люди використовують супермегаочищений етиловий спирт, він сохне довше за метанол, але і не отруйний. Хто боїться розчинити матрицю активною речовиною, візьміть до уваги, що для чистки її не треба мити чи відмочувати в ацетоні. Рідини треба пару капель - так щоб серветка на швабрі не була сухою. Ну і наостаток - стаття знайомого про те, як він сам чистив спиртом матрицю (увага! спирт був не простий, а супер-пурер-очищений).
А мені повернули з ремонту спалах... Порахували тільки заміну лямпи і роботу (скромненько). Загублену п'єрдулку від корпусу долучили даґ'ом. 163 грн. усього щастя. Ви не повірите, працює... Термін виконання - 1 місяць. Дописано дуже згодом: Все забуваю написати в цю тему, що радів я марно. http://www.photoservice.com.ua/ ЧП Мишота -Фірма звичайна, лохотронна, як і весь совдепівський сервіс. Казли, словом. Лямпу вони поміняли, після "10 тестових" - спалах знову вмер. Відіслав назад. А там кажуть, жи не все віддіагностували, тре ше деталі докуповувати. Погодився. Через деякий час прийшло мейлом повідомлення, що нема деталі. Спалах з новою (!!!) лампочкою можна сміливо викидати. Запропонував забрати їм лампу, а мені гроші назад, раз діагностувати не навчилися. Щаз... На мейли /телефони не відгукуються. Доведеться самому в Києві відловлювати. Будьте обережні, обходьте стороною "ЧП Мишота"
Пишу сюди з такою проблемою. Йшла по вулиці: спалах прикріплений на камері, камера на шиї (так як Ви, Левандівко, вчили носити камеру зі спалахом). І тут бац - спалах злітає і падає на асфальт. На щастя, обійшлось царапинами, тільки одне скельце відлетіло. Перевірила - спалах працює. Зачіпила його назад, міцно закрутивши. Зрештою, як і завжди. За кілька кроків спалах знову падає :confused: Цього разу перевіряю що не так. Пробую цей штирьок, яким фіксується. В випущеному стані якщо натискати на нього, то він ходить туди-сюди (тобто в середину можна його запхати без прокрутки закріплюючого кільця). То так має бути?? Після того не ризикувала більше і зняла спалах. Скельце приклеїла, сам спалах працює. Якщо закріпити спалах на камеру як то має бути і якщо руками пробувати його стягнути, то не вдається, тримається. Тоді чого він з шиї злітав? Хтось стикався з такою проблемою? Бачу тут шурупчики можна відкрутити поруч з місцем кріплення. Якщо я розкручу сама і гляну що там, то чи потім сервісний центр прийме на ремонт? В нас сервісний центр в столиці і мені не дуже хочеться туди слати слапах..