В основі... От вам основа: сік замість вина. Особисто для мене, якщо не вино, як сказано в Писанні, то що сік, що кефір, газовану воду - нема значення. Суботники... Для них, таке враження, що спасіння полягає у святкуванні суботи. А питання главенства у церкві? як воно виглядає? Хто є насліжником апостольського престолу? Долайте сюди хрещення немовлят. А ви кажете, в основі...
А в греків хто наслідник? А духовності Афону можна лише заздрити" ---------- Додано в 14:49 ---------- Попередній допис був написаний в 14:44 ---------- Маю на увазі що не важливо чи церква підпорядковується вселенському патріарху, чи помісному. Головне щоб вона мала апостольське приємство.
Так як ви не приймаєте сік, чи суботу в протестанській церкві, точнісінько так само вони не сприймають хрещення немовлят, чи молитви за померлих у вас, чи в православних. Не це головне. Головне, що усі християнські конфесії визнають, що Ісус Христос- Син Божий і що Він помер, щоб кожен, хто вірує в Нього не вмер, а мав життя вічне!
Правильно, пане Oxid, хоче! І як приємно Христові побачити, що хоч всі ми ідемо до нього різними дорогами, але всі ми Діти Божі, а не озлоблені релігійники, які, прикриваючись іменем Христовим, готові знищити того, хто не так вірить, як їм здається, є правильним. От сьогодні на очі потрапила ось ця передача "Під лампою". http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=fTgkF8NG9ds І православний протиєрей, і пастор харизматів і наш єпископ М.Паночко, так як пасує християнським лідерам і братам-християнам, які ведуть людей в одне небо, дискутують, що потрібно людям сьогодні проповідувати в церквах. І в цьому сила христинства, а не в розбраті, який сатана хоче посіяти через гонителів церкви у лиці так званих "справжніх християн".
А чому іноземною мовою??? Думаю, справжнім християнам пасувало б розмовляти мовою свого народу а не мовою ворога.
Максим Максимов - росіянин, живе в Казахстані і передачі його каналу йдуть на весь пострадянський простір. Тому передача російською мовою, що вона транслюється по всьому світу. Так зрозуміліше? Педро, в небі буде українська мова? Для християн є тільки один ворог - диявол і його посібники, а ці посібники часто розмовляють і мовою свого народу. ---------- Додано в 19:36 ---------- Попередній допис був написаний в 19:33 ---------- Ви з російськими пацієнтами не розмовляєте "мовою ворога"?
Миху, ви направду не розумієте, що є Церква, а що деномінація, конфесія? Чи лише вдаєте, що не розумієте? Для вас направду Апостольська=Католицька?
А це чого я з ними маю розмовляти їхньою мовою? Вони що, англійської не знають? До речі, кілька тижнів тому мав пацієнтку з Нікалаєва. Розмовляла чудовою англійською. А, взагалі, Олю, може пора вже лишити того апчєпанятнаґа ровера? Ще не набридло?
Левку, коли його може колись зустрінете, запитаєте, чи він вивчив казахську мову. Адже ж живе і мабуть народився в Казахстані. Впевнений, що ні, бо для москаля єдиною мовою в світі є російська. То чому я маю підлаштовуватись під їх окупантські рефлекси?
я думаю, що і ви не розумієте, якщо говорити про Святе Письмо. Лютер збунтувався - пішли протестанти. Протестанцизм зародився на непослуху і бунті. Яка деномінація? Так і православна є апостольська.
Ні, Левку, нажаль, він не вдає. Він так переконаний аж до посиніння. Бідні апостоли, вони вже певно Господа просять, щоби виявити михам і ясамам, що вони з ними нічого спільного не мають і на копійку. Але ж ми знаємо, що все йде до жнив і михи з ясами теж....