Я сказав, що мова і культура окупантів мене не хвилює анітрохи. Моя мова, культура мого народу є на порядки вищими від російської. Тому я на них не звертаю ані найменшої уваги. А жиди, які з окупантами вторглись на мою землю нехай вивчають що в нас рахується образливим а що ні.
В ті часи нареченими ставали за вибором батьків або власним вибором. Сам Наречений - покірний Своєму Отцеві. Наречений і наречена - це стан молодят до взяття шлюбу. Неможливо уневажливити шлюб, який ще не відбувся. ---------- Додано в 07:31 ---------- Попередній допис був написаний в 07:26 ---------- Скопець був дорослою людиною. Дорослих без віри не охрестять. Якщо дитину можна виховати, то дорослі переважно уже сформовані особистості і тому до них інші вимоги. ---------- Додано в 07:47 ---------- Попередній допис був написаний в 07:31 ---------- До речі, зробила для себе несподіване відкриття. Виявляється, що читати Біблію і знати Біблію не одне і теж. Завжди думала хто її читає, той її знає. Ан ні.
Отут, прямо і відверто напишіть, що люблять і про що мріють Ваші, прости Господи, пастори, що вчать Вас не любити, а ненавидити! ---------- Додано в 08:42 ---------- Попередній допис був написаний в 08:34 ---------- А Ви почитайте ці книги і зважте самі для себе, чи варті вони включення до Біблії. Лише після читання!
Знову лицемірство. Вірю в єдину святу апостольську церкву. В єдині церкві не можуть бути дві правди. А у нас понад 600 т.з. церков і кожна має свою правду.
як в одній церкві можуть визнавати хрещення, а в іншій - ні? Поясніть, раз ви кажете, що церква одна.
В кожній церкві визнають хрещення. Як католики, так і православні, так і протестанти визнають хрещення по вірі. В кожній з цих деномінацій дорослі люди хрестяться після увірування в Ісуса Христа. Хіба ні, Миху? Отже, Церква одна, просто в ній є різні деномінації...
а про що ми сперечаємося, Левко, якщо все так гладко? Левко, якщо би ви залишалися в католицькій церкві, у вас би не виникало питання хреститися. Я не хочу нічого мати спільного з церквою, в якій говорять, що п'ють (вино)Кров, а насправді п'ють сік на Євхаристії. Це є лицемірство. Або давайте святкувати суботу, нє? Ну раз то одна церква.
і тим всім приготуємо дорогу антихристу, як ще роблять жидопослідовники - сектанти. *це сарказм (для тупуватих)*
Від того, що ви нічого не хочете мати з тією, чи іншою деномінацією суть не міняється. Церква Христова є одна...
Спасіння потопаючих діло рук самих потопаючих (с) Ісус прийшов, щоб проінструктурувати людей як рятуватися, а порятунок кожного то вже особисте .