Для правдивого католицького богослова, якщо щось відповідає здоровомоу глузду. значить ен еможе бути правдивим-)))).
Просто не розумію як можна вірити в сатану, і не вирити в життя після смерті. Я на таку відповідь дункана не провокував. Він сам нею вкакався.
чув кілька разів казки від них, фантазія у них добре працює що не знають -- домислюють але то все більш-менш виправляється гірше тоді, коли починають брати за основу не Біблію, а різну чепуху на кшталт "апокрифів", різні "євангелія від юди" от тоді уже починається клініка -- бо і собі мозок засирають, і парафіянам ---------- Додано в 21:18 ---------- Попередній допис був написаний в 21:17 ---------- ой, хто перший крикне "вкакався" -- той і не вкакався, так?))))
Ну вам же не зролузміло як модна вірити в сатану і н евірити в життя поза смертю? Значить для вас це вщаемно повязані речі, неможливі одна без другої.Якби ви замість сатани мали наувазі Бога, то питання було б доречним, атаквиходить , що Сатана ваш бог. ---------- Додано в 21:27 ---------- Попередній допис був написаний в 21:27 ---------- Я ним є . тому немає сенсу прикидатись.
пффф)) сенс? перший-ліпший будинок з хрестами -- задати нестандартне питання наприклад: "чому трійця, якщо в Біблії нічого про таке не сказано" або "звідки побрехеньки про життя після смерті, якщо Бог сказав “помрете” (і люде померли), а нечистий сказав “не помрете” (як обіцяють попи трійошників)".
є слово вірити, а є слово вірувати. Різницю відчуваєте, лінгвіст ви задрипаний? ---------- Додано в 21:30 ---------- Попередній допис був написаний в 21:29 ---------- і свідки, і жиди вірують в життя після смерті. Ви асоціюєте себе і з тими, і з тими. Ви нормальний?
Я вірю в вас Сергій аспірант, так само як в сатану - що ви є десь там, кожен на своєму місці, бо я бачу плоди ваших злодіянь. А в Бога я вірую що він простить мені мої гріхи і спасе мене, хоч Він про це мені на форумі не писав. ---------- Додано в 21:35 ---------- Попередній допис був написаний в 21:34 ---------- То не вища математика, і не складні догматичні істини. Що для вас не зрозуміло. Ви хоч букварик читали?
аякже без бабла? без нього ніяк тільки голову бабкам-парафіянкам не задурюю побрехеньками заробляю працею, а не залякуванням на відміну від ... ---------- Додано в 21:36 ---------- Попередній допис був написаний в 21:35 ---------- плоско)
вам все одно далеко до аспіранта... недотягуєте ніяк.... ---------- Додано в 21:37 ---------- Попередній допис був написаний в 21:36 ---------- пастер...
Моде мені модератору поскаржитись про образливе висловлювання? тільки н етреба корчити щараз з себе поляка. Яких злодіянь? Докази можете навести, хоч кілька?
той хоч деякі цитати знає з Біблії, а дункан тільки в Біблію вірить, а в очі її не бачив ---------- Додано в 21:41 ---------- Попередній допис був написаний в 21:40 ---------- Кожен ваш пост де ви Христа називаєте людиною ---------- Додано в 21:42 ---------- Попередній допис був написаний в 21:41 ---------- Ви в школі вчительки на уроці не питали, чи можна мені поскаржитись на "васю" бо він мене олівцем штрикає?
Я можу. Ви написали "Свідок гови". Що це новий бог? Чи ви насправді Боже Імя намагаєтесь "ісковєркать"?