Добро я мав на увазi не як показник моралi, а як емоцiю чи щось таке. Важко навiть виразити. Це добро, яке випромiнюеться. Його можна просто вiдчути А Ви вважаєте, що в Бога є тіло??? Людина може уособлювати лише часточку такої енергії. Існує ж не в чомусь чи в комусь, а скрізь в просторі. Звідки береться не знаю. Додано через 5 хвилин Попросив би Вас не викидати слів з моїх цитат.
Відповідь: Релігія - опіум для народу??? Наша тогочасна життєва дорога є приготовленням до майбутнього життя.
Відповідь: Релігія - опіум для народу??? то знання від побаченого, а є й інші органи чуття, крім зору. Тома Ісуса бачив....
Відповідь: Релігія - опіум для народу??? А Ви вважаєте що для Бога є щось неможливе? Почитайте Откровення і скажіть: у Бога є Тіло?
Відповідь: Релігія - опіум для народу??? Якщо хтось хоче дiзнатись моє уявлення Бога - хай прочитає ось це: http://www.fictionbook.ru/author/moudi_rayimond/jizn_posle_jizni/moudi_jizn_posle_jizni.txt.zip Перечитував двічі. Скажу чесно - не можна відірватись. Книга нейтрального спрямування(ні атеїстична ні віруючого спрям. Просто констатація фактів)
Відповідь: Релігія - опіум для народу??? Це книга Раймонда Моуди "Жизнь после жизни". В ній зібрані та систематизовані випадки клінічних смертей, а конкретніше - те, що бачили і відчували люди в ті хвилини. Дуже вражає скажу я вам!!!
Відповідь: Релігія - опіум для народу??? Миху, на "нормальній" мові імя автора Raymond Moody і книга називається "Life after Life". До речі, я цю книгу ще мав в 80-і, коли я працював в Львові. Книга була на польській мові і називалася "Zycie po zyciu". Памятаю я дав цю книгу читати своїй медсестрі яка була атеїсткою. Думаєте була переконана? Коли вертала книгу, сказала - а я все-одно не вірю.
От я свого роду атеїст, але в це вірю. Ця книга ніяк не підтверджує існування Христа чи інших Біблійських сказань. Хочу почути думку форумчан. Чи вірите ви всі в те що там написано???
Відповідь: Релігія - опіум для народу??? Свого часу я пережив дві клінічні смерті.Скажу відверто:тунелів не спостерігав. Не пам’ятаю,просто... Але в таких речах не сумніваюся.
Відповідь: Релігія - опіум для народу??? Всі вірять, що там написано, навіть найбільші скептики. Правда, пояснюють це кожний по-своєму. Ця книга не підтверджує існування Христа. Це існування підтверджує історія і, здається, існування його, як історичної особи не наважиться заперечити ніхто в світі. За винятком совкових так званих "вчених", яких вченими назвати не можна. Навіть з натяжкою. Що ж до Ваших атеїстичних поглядів... Ви не можете вірити в Бога чи не хочете? Переважна більшість людей не вірить не тому що не може, а тому що не хоче. Віра накладає на людину великі моральні обовязки. Тому набагато краще - пий, їж і веселися, бо завтра помреш. Роби що хочеш, задовільняй свої рецептори - і ніякої відповідальності. Така собі страусина філософія. Але коли Ви не можете вірити, то шукайте істини. Step by step. І Ви її найдете. Рано чи пізно.