пані гелено, у ваших аргументах початкові роздуми базуються на помилці... ви говорите не про християн, а про КП-релігію... наприклад: - в Біблії немає "дня народження Ісуса", дата не вказана; її прив’язали до існуючого свята; - більшість перелічених вами "богів" існували або в часи або після Ісуса Христа, особливо це стосується митри; - розповіді про "богів" були написалі "з третіх рук", за своєю суттю -- на папері були зафіксовані народні легенди.
Які сумніви? Про це вже не раз чула на проповідях римо-католицьких священиків. Ви справді думаєте, що Христос саме 24 грудня народився? Чи 7 січня? І йому було зимно, тому й співають деякі колядники, що "в ясла положила, сіном притрусила".
Та причому тут зимно/незимно до помилки на 3 роки??? а Ліля таки впіймала.... Пупере, паперу ше тоді не було!
При тому, що дата в принципі неточна, але просто тому, що вона й не має особливого значення, точність себто. Ну, так це пояснюють...
), боже, яка ви темнота і як з вами нудно ! Миху, один Ви лишилися ще не безнадійний! щось в мене є бажання сьогодні тільки на цій гілці лишити опінію так от. (зараз прибіжить Франц-йосип шукати гарну вчительку, - а дзузьки ! його лекції ще не настали ) ну добре, серйозно й коротко. людина, яка ввійшла в історію людства й за днем народження якої відраховуються наші з вами роки, син Маріам згідно біблійного літочислення й подій, які відбувалися в той час й вагітності Єлизавети народився приблизно в місяці Tishri року 3756 жидівського, а точніше в перший день свята Суккот, у вересні, 5 років Before the Christian Era. які ще варіанти ? добраніч
Чесно кажучи, не хотів встрявати в якусь полеміку з вами ( не хочеться опускатись до вашого рівня як інтелектуального так і інформаційного), але не стримався і вирішив лишити "опінію". Почну з анекдоту... Їде в трамваї пяний. Перед ним стоїть жінка. яка обзиває пяного останніми словами. Пяному зробилось погано і вміст шлунка опинився на її платті. Вона ще більше почала кричати. Пяний лише відповів - подивись на себе... Хоч я і не пяний, я б порадив подивитися на себе перед тим як звинувачувати Лілю в темноті. Я скромно замічу, що ви її інтелектуального рівня НІКОЛИ не досягнете. І будете порпатися в своїх божках. До речі, а ви капище вже маєте? З ідоликами?
впасти вгору? та не мучте, педро, коні... ----------------------- мавка написала, то з гумором і по доброму, а ваша відповідь... щось злий ви дуже....
А чому це- прибіжить? "Мы сейчас медленно-медленно спустимся вниз...." То такий випадок був... людина, яка ввійшла в історію людства -вже би написали Персона,а дали по тексту
А у вас какой уровень интеллекта? С чего вы взяли, что Лиля умнее других форумчан? Почему вы считаете, что другие религии хуже христианства? П.С. Лиля, извините, конечно.
Версії були від 3-ох до 6-ти років. Он мавка в нас, як носій таємного вчення, знає все дуже точно. Так що їй спасибі. Як же не повірити нашій ґуру? Думаю, що порівнювати не варто, ми з мавкою різні, а нижче чи вище... Хіба над рівнем моря. Взагалі мене здивував ваш тон і не здивували мінуси дівчат. Педро, не варто на людей кидатися, дивіться на все по-філософськи. Он мене допис мавки взагалі не зачепив, і образи я там не побачила в мій бік. У мавки свої зацікавлення, відповідно можна чогось навчитися, чим не цікавилися раніше. Але ображати?? Сергійку, а ти віриш у те, що історія народження Христа саме так і відбулася? Та нема за що вибачатися, тут я з вами цілком згідна.
Мавка - да. Цікаво пише. Я просто орієнтуюся на інше. Зірка-комета вказувала дорогу мудрецям (чи магам, як каже Мавка) і по тому можна точно вирахувати рік різдва, бо такі речі є у точно визначений час.