Відповідь: Релігія - опіум для народу??? Навіть дуже. Почитайте інші гілки цього розділу. Може, там і є відповіді, яких ви шукаєте.
Відповідь: Релігія - опіум для народу??? Вибачте, але виглядає це як ухиляння від аргументації власної позиції.
Відповідь: Релігія - опіум для народу??? Та нехай. У мене свої переконання, у вас свої. Дискусії типу "моя віра кращіща" мене мало цікавлять. Я звикла до іншого. Я поважаю вибір іншої людини.
Відповідь: Релігія - опіум для народу??? Ех, якби ж то всі такими були... Світ був би значно милішим.
Відповідь: Релігія - опіум для народу??? хто назвав?.... деякі "дослідники", які свої дослідження описали у вікіпедії?... Біблія писалася двома мовами?.. якими мовами... ви спочатку сказали арамейською, я додав "старогрецькою", ви додали "староєврейською".... то виходить, що трьома?... ))) та й взагалі з ваших дописів у мене складається висновок, що ви ставите під сумнів достовірність Біблії, а також її перекладів....
Відповідь: Релігія - опіум для народу??? Звідки Ви це взяли? Я лише висловив думку, що Біблія писана людьми, перкладена людьми і використовується людьми, причому не завжди у благих цілях...
Відповідь: Релігія - опіум для народу??? я це нізвідки не взяв, я у вас питаюся... думка, що Біблія писалася людьми -- не нова... так само, як і "перекладена" та "використовувалася"... звичайно, що людьми.... а ким ще?... у мене питання ще одне: ви вірите в те, що Біблія є натхнена Богом?..
Відповідь: Релігія - опіум для народу??? Вірю. Але не вірю людям, які використовують її задля своїх меркантильних інтересів.
Відповідь: Релігія - опіум для народу??? От так завжди.... Ну навіщо повторювати чиїсь слова і висміювати їх неновість (не вперше помічаю). Звичайно вони не нові (як не як за 2000 років це мало обговорюватись), але, тим не менш, вони актуальні. Відпивіли б по суті або промовчали б краще. Дискусія має бути змістовною, а не складатися з набору кривлянь та підколок.
Відповідь: Релігія - опіум для народу??? шо?.. помовчати?.. це типу "заткайся", бо мені не подобається те, що ти написав?... якщо зможете щось по суті теми написати -- пишіть, а не вказуйте, що кому робити...
Відповідь: Релігія - опіум для народу??? Ні, це не типу "заткайся", це типу скажіть щось по ділу, а не змінюйте тему. Додано через 1 хвилину я ніколи нікого не затикаю. Вибачте, якщо це так виглядало.
Відповідь: Релігія - опіум для народу??? мені теж вибачте за різкі слова... справа в тому, що інколи запитання і є відповіддю..
Відповідь: Релігія - опіум для народу??? Щоб не відхилятися від теми підкину ще одну цитату: «…около девятого часа возопил Иисус громким голосом: Боже Мой, Боже Мой! Для чего Ты Меня оставил?» (от Матфея, 27: 46). от це мені не зрозуміло. це що ж виходить Ісус пошкодував? Додано через 7 хвилин і ще одненька не зрозуміла: «Думаете ли вы, что Я пришёл дать мир земле? Нет, говорю вам, но разделение; ибо отныне пятеро в одном доме станут разделяться, трое против двух, и двое против трёх: отец будет против сына, и сын против отца; мать против дочери, и дочь против матери; свекровь против невестки своей, и невестка против свекрови своей» (от Луки 12:51).
Відповідь: Релігія - опіум для народу??? не пошкодував, а просто був втрачений на хвилю духовний звязок між Ним і Отцем. Додано через 4 хвилини Це свого роду пророцтво про те, що батьки матимуть одну віру, а діти захочуть іншу і будуть непорозуміння. І ще Ісус сказав, що наше життя буде у боротьбі, у чуванні.
Відповідь: Релігія - опіум для народу??? Перечитував гілку і помітив проігноровані питання. Наприклад: То все ж таки яким це дивом однісінький Каїн розмножився???
Відповідь: Релігія - опіум для народу??? То до свідків питання. Вони вірять у Біблію дослівно. 7 днів, 4 людини...
Відповідь: Релігія - опіум для народу??? Так якщо там нічого не відповідає дійсності і все можна як хоч крутити, то у що ж вірити??? Це, знаєте, нагадує
Відповідь: Релігія - опіум для народу??? При чому тут усе можна крутити? Біблія не є книгою факту, ані книгою науки. На початку книги Буття є так звані етимологічні міфи, аби відповісти на прості питання, майже дитячі: як був створений світ, чому змій плазує, чому жінка в болях родить, чому чоловік мусить гарувати... Додано через 28 секунд То вам нагадує, бо у вас все тільки біле або чорне.
Відповідь: Релігія - опіум для народу??? Бачили рекламу, здається "Чернінівського", де фотограф говорить, що чорно-білі кольори найкраще передають істину??
Відповідь: Релігія - опіум для народу??? А ще істина у вині... Правільной дорогой ідьотє, тавагіщ... :D:D:D