Відповідь: Релігія і секс,... сягніть до польської Biblii Tysiąclecia Księga Rodzaju 3,6-7 ітут говориться про овоч. В українській Біблії книга Буття 3,6-7 говориться не про овоч а про плід, але означає це те саме. Помилився я з овочем, лае про плід думав. От полонізм. Незважайте на мої помилки, але попереджуєте мене про них. ок!
Відповідь: Релігія і секс,... А де секс? Не бачу сексу. Чи про секс краще не говорити, а якось іншим способом? :shutup:
Відповідь: Релігія і секс,... та так і роблять - про овочі/фрукти, помідори (і перші тренування в поцілунках), зара згадають про "заборонений плід", його смакові якості (солодкий) - і почнуть полеміку, чи то був персик, чи таки ябко...
Відповідь: Релігія і секс,... Спочатку прелюдія (овочі, фрукти, персики, яблука), а тоді до справи.:D
Відповідь: Релігія і секс,... Про свiчки також не варта забувати, елей, ладан , дим клубами, Enigma oбов'язково з хоралами. :cool: http://www.youtube.com/watch?v=UqNZ5Y5BgdA&mode=related&search=
Відповідь: Релігія і секс,... Коли приходиш до церкви не дивись на бабусь, що пліткують, а молись за себе і за них. Як би кожни подивися не на те , що погане, а на те, що добре було б по іншому. В дивляймось в господа і через це бабки навернуться.
Відповідь: Релігія і секс,... что-то религия и сэкс плохо сочетаются.. Если верить богословам, то самое приличное - это размножаться исключительно почкованием...
Відповідь: Релігія і секс,... та нє, Зето, ви перебільшуєте! про секс говорять ті богослови, які його не мали! або мали такий, що лібше б і не мали! Взагалі, в богословів то професійне - говорити/обговорювати/засуджувати те, чого не бачив....
Відповідь: Релігія і секс,... Тогда у них там точно разделение труда жуткое. Одни книжки пишут, а другие живут.. Ведь у священников (православных, например..), как правило, многодетные семьи...