Відповідь: Релігія і секс,... так процитуй... я прочитаю — скажу свою думку... Біблія у мене з собою....
Відповідь: Релігія і секс,... Релігія релігією і всі знають, що то таке Коли говоримо про секс всі рівнож знають як це все Повстає питання ) що таке секс? Незнаю і може помиляюсь, але так розумую. Секс це дар божий. Називаєм це співжиттям двох закоханих і Благословенних Богом людей. Сам в собі секс є щось прикрасного, насолоджуючого. Співжиття є доповненням того, що закохані для себе сказали: не залишу тебе аж до смерті і обітцяю тобі вірність і любов... так мені Боже допоможи... Секс сам в собі не є гріхом. Гріхом є те що людина осквернила своїми поганими переступами. Коли заямаєшся так званим сексом з людиною яка продається чи просто з людиною до якої не маєш права і ще тобі ненадане воно, це якраз осквернення Божого храму яким є душа. Отак людина з доброго зробить погане. Погляньмо на Адама і Єву. Чи не поставив Бог кордон між людиною і овочом? Поставив. Цей кордон міг бути знятий і все було б прикрасно. Бог знав, що добре для людини тож і його не зняв ані прародичам а ні в історії старозавітній і в новому завіті. Вертаєчись до Адама і Єви людина поглянула на овоч і він був пречудовий, прикрасний. Як знаємо людина зірвала умову і що сталось? Ховалась зажурина. Їй було не дозволено, але вона скористалась і душа була зранена гіріхом непослуху. Яблуко є для кожного з нас прикладом і то стосується всього, що є заборонене а добре. Все є добре, але не все корисне. Ось в тому я вбачаю гріх. Кажуть світ грішний. я уважаю, що він святий бо Бог його створив. Людина є грішна і все може осквернити якщо не призадумається. Коли займаєшся гріховними справами і нищиш кордони чистоти (...) чи не переношисся в країну де диявол каже: скоштуй яблуко будеш як Бог і все знатимеш???? Друже як уважаєш: історія неповторюється в нашому з тобою житті? Диявол і Адам і Єва може вони присутні у вчинках? Секс буде чистий коли двоє закоханих обвінчаються Божим Благословенням для народження святих на землі.
Відповідь: Релігія і секс,... :D:D:D Бачите, польською овоч - це фрукт. Тепер подивіться, звідки наш Добрий-Ангел пише і дайте йому малу поблажку.
Відповідь: Релігія і секс,... Заборонений плід солодкий...??? солодший ???... Усмішок забагато...:agree:
Відповідь: Релігія і секс,... файно Всі маєте рацію Слово не горобець вилетіло і впіймати не можна. Надругий раз треба його тримати в клітці Відповідь про ОВОЧ маєте від Melody Я думав про інше, але виправдовуватись не буду бо так написав, але з овочом розібрались і суть всього напквно зрозуміли. Ваш друг Добрий-Ангел