Відповідь: Релігія і секс,... Ні, співчуваючий першим, другим, та всім іншим- бахаїст швидше, :D Різван закінчую святкувати- релігія, що забороняє аскетизм, і дозволяє користуватися всіма життєвими благами наданими Богом. :cool:
Відповідь: Релігія і секс,... читав про бахаїзм... виник, якщо не помиляюся, в індія\пакистан років зо 200 тому?...
Відповідь: Релігія і секс,... Hello!!? :confused: Пригадую анекдот про баптистів, які бояться не тільки сказати, що вони баптисти, але також зустріти один одного в горілчаному магазині...
Відповідь: Релігія і секс,... О! І чого ж то зразу жаба і болото!?:eek: В язичництві секс дійсно не вважається чимось гріховним, на відміну від "традиційних" релігій.
Відповідь: Релігія і секс,... щось я не чув, щоб свідки Єгови вважали це гріхом... хіба що, якщо це не у шлюбі...
Відповідь: Релігія і секс,... цим треба займатися лише з метою продовження роду, а не для задоволення. Тоді це не секс - а щось з розряду радянських комуналок....
Відповідь: Релігія і секс,... Типове говорення. Я то не пробував, але знаю, що нездале. Ви звідки знаєте про це, що вважається гріховним? Ой, тримайте мене, бо зі сміху трісну. Зібрався собі сонм різновірців і тішаться, що хоч у чомусь вони думками зійшлися. :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Ну, хлопці, молодці! Так триматися разом і далі!
Відповідь: Релігія і секс,... тебе совість не мучить, що "грішиш"?... пс. забув згадати юдаїзм — там теж не є гріхом...
Відповідь: Релігія і секс,... Баптистам за СРСР забороняли фiранки та штори вiшaти в будинках для того щоб бачити чи вони знову на збори не зiбрaлись, чи з метою контролю за народжуванiстю?.:confused:
Відповідь: Релігія і секс,... Ну, де ж я грішу? Ну та певно. Не є. Насмішив. Ти книгу левіт читав? Вона щось інше каже. А священослужитель не може до своєї жінки приступати перед їхніми служіннями також. Певно того, що то не гріх, нє?
Відповідь: Релігія і секс,... інтим — хіба не гріх в католицизмі?.. :eek: перед служінням... але гріхом це не є...
Відповідь: Релігія і секс,... Ні, не гріх. Я з цього ще НІКОЛИ не сповідалася і не буду. І мій чоловік з того теж не сповідається. Заповіді у християнстві ті самі, що в юдаїзмі. Плюс ще дві від Ісуса. Не чини перелюбу, не чужолож - говорять про те, що не можна мати секс поза шлюбом, а в шлюбі секс гріхом не є. Ти хоч скажи, звідки ти це взяв?